Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: ajutor SS2

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor SS2

    Va salut,
    va rog sa ma ajutati si pe mine sa intru in lumea celor cu SS2
    Azi mi-am luat o placa SS2, si dupa ce m-am chinuit vreo 2 ore sa o introduc in slot , am zis sa si vad ceva cu ea.
    Am citit multe pe aici pe forum despre SS2 dar stiti cum e treaba cu practica si teoria
    Asadar sper sa fie cineva care sa ma indrume in primii mei pasi pt a-mi da un mic vant din pupa pentru ca dupa aceea dupa ce ma voi familiariza voi sti si singur ce si cum sa fac.
    Asadar dupa ce an instalat placa, am instalat altdvb dar nici urma de sateliti sau transpordere in acest soft. Cum sa fac sa am acea lista in alt dvb?
    Dupa aceea am instalat progdvb. Pot sa vad canalele FTA dar cum pot sa fac sa le vad pe cele codate?
    Ce as vrea eu sa fac in prima instanta e sa pot sa urmaresc TPS, Polsat si alte cateva pachete... va rog sa ma indrumati exact ce anume sa instalez pentru a putea vedea aceste pachete.
    Multumiri si raman dator cu o bere Sper sa vina ajutorul cat mai repede

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se vede ca nu ai citit atent
    Uita-te si aici si daca nu te descurci mai intreaba
    http://www.********.com/f2/viewtopic....528&highlight=
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de raspuns
    bun TPS se vede... cum fac sa vad Polsat? ca acela tot nu se vede...

    inca ceva... ProgDVB imi pune multe transpordere(printre si TPS) in lista NotDefined... cum pot sa fac sa imi apara doar cele din TPS intr-un pachet separat? Si inca ceva pot sa dau cu progdvb scan pe mai multe transpordere? ca asa unul cate unul imbatranesc pana le scanez

    Mersi.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel e si pt Polsat, cu conditia sa ai vers.1.17.2.
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=46795
    Vezi ca poti scana tot satelitul Channel list--->scan satelite
    Se pot copia intr-un folder programele favorite
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, in sectiunea upload am gasit S2emu1.171.zip dar 17.2 nu gasesc unde sa fie?

    a, iar in meniu nu am scan satelite doat scan transponder...

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai e si un topic pe care trebuie sa-l urmaresti zilnic
    http://www.********.com/f2/viewtopic....1771&start=160
    Nu se stie niciodata cu ce noutati vine
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de raspunsuri chris!
    uite care e problema mea acum: pe canalele codate din polsat dupa aproximativ 10 sec imaginea ingheatza... ce poate sa fie oare? codecuri? desi se vede bine 10 sec...
    apropo imi poti recomanda niste codecuri?
    Mersi!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai, daca vrei codecuri e mai complicat dar nu cred ca probl pe care o ai tine de codecuri ci de softul de decodare (s2emu...) DAR cel mai bine eu zic, pt ca nu prea e mare lucru de capul pachetului polsat si ca daca vrei ceva mijto e bine sa incerci satelitul Hispasat 30W si o sa vezi ca nu mai au nimic codat baietii acolo si ai programe garla...mai ales cu filme netitrate in alte limbi
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top