Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu frecventele

    la 4401;deci uitati cum sta treaba :eu ii dau sa scaneze canalele pe o anumita frecventa si nu imi gaseste nimic ;sau si mai ciudat gaseste acele canale pe o alta frecventa si polarizarea inversa; anumite transpondere nu le vede delok nu are semnal delok; nici nu mai stiu ce sa spun de receiverul asta

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-i un "Reboot to factory defaults" si incearca din nou.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Da-i un "Reboot to factory defaults" si incearca din nou.
    i-am dat;degeaba; canalele care le caut pe o anumita frecventa le gasesc pe alte frecvente; OFF topic:daca s-a mai discutat ,stie si card-sharing? intreb pt ca vad ca este si optiunea asta...

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    i-am dat;degeaba; canalele care le caut pe o anumita frecventa le gasesc pe alte frecvente; OFF topic:daca s-a mai discutat ,stie si card-sharing? intreb pt ca vad ca este si optiunea asta...
    Ce LNB ai ?.Universal sau nu ?.
    Ca daca ai universal,poate "s-a dus".Daca ai din cele simple,probabil LOF (frecvanta oscilatorului local) e de 9,75 Ghz in loc de 10 Ghz,si de aici vine diferenta dintre frecvente.Vezi daca ce cauti tu si ce ai in realitate, e cu o diferenta de 0,25 Ghz, e clar LNB-ul nu e universal.Cumperi unul universal si ai rezolvat problema.Daca totusi ai deja unul universal, si ai alte valori diferite de cei 0,25 Ghz de care am amintit, incearca cu altul, de proba.Cred 99% diferentele de frecventa de aici se trag, bine mai pot fi si alte cauze.Verifica prima data asta, apoi mai vedem.
    .

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-ar parea ca ai montat lnb-ul defazat cu 90° si de aceea ai polaritatile inversate. ia verifica , matale !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    s-ar parea ca ai montat lnb-ul defazat cu 90° si de aceea ai polaritatile inversate. ia verifica , matale !
    ok;sa o luam de la capat: acum 2 ani "am devenit" abonat akta;cei de la max- pe vremea aceea- au venit frumos si mi-au instalat tot adica antena lnb-urile si receptorul ce sa mai- atunci nu stiam nimic- ; din cate imi amintesc eu prima data cand am instalat canalele erau 3000 din care 2 mii si cv erau tv adica nici nu le instala pe toate ca deja a atins capacitatea maxima de prog.
    acum imi instaleaza doar 1500 de canale cu tot cu radio
    a strambat vantul cumva antena,lnb-urile ce naiba.....
    Last edited by Marian**; 15th January 2009 at 18:27.

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Strong-ul 4401 e de vina si eu am avut am incercat sa-i schimb softul a mai mers putin... iti recomand echosmart cu viaccess incorporat pt akta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Strong-ul 4401 e de vina si eu am avut am incercat sa-i schimb softul a mai mers putin... iti recomand echosmart cu viaccess incorporat pt akta
    deci uite cum sta treaba: pe satelitul eutel w2 eu nu prind transponderele mai sus de 12500;nu gaseste semnal deloc la transponderele astea;pe sisrius mi-a gasit aproape toate canalele de pe toate transponderele posibile iar pe hotbird am mai spus :canalele de pe un transponder le gasesc pe altul.Deci de vina e rec sau lnb-urile?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    as cumpara unul dar:care echosmart stie sa faca mai multe? asta este primul motiv si al doilea pretul.....in final care "deschide" multe canale sa zicem asa .Astept pareri

  10. #10
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    echosmart 792 dupa cite stiu eu e ultimul care a iesit o sa-ti placa,scapa de strong cit mai e "in viata"
    Last edited by mariuss; 17th January 2009 at 18:34.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda se pare ca am gasit problema;de ce sunt frecventele rastalmacite; de ex de pe o frecventa de 12200 gasesc canalele pe 12296 sau 12294; adica trebuie "sa mai adaug 96 sau 94" de V la frecventa care este pe net;pffff mentionez ca se intampla numai pe lnb-ul cu HB;cu sirius nu am probleme deloc iar pe eutelw2 nu-mi gaseste canalele peste 12500

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar asa mare este diferenta intre cele 2 transpondere pe eutel?de la 11680 la 12513? nu mai e niciun tp pana acolo? ma enerveaza ca nu are semnal delok peste 12500

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita-te in menu-ul receiverului la LNB-ul pentru HotBird, este selectat "universal"? (adica sa fie 9.750/10.600 MHz).

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Uita-te in menu-ul receiverului la LNB-ul pentru HotBird, este selectat "universal"? (adica sa fie 9.750/10.600 MHz).
    la LNB pt hotbird este ales "U-LNB2" si in dreptul lui scrie 9.75 GHz-10.7 GHz ;
    aa si pe eutel dc nu am semnal delok peste 12500 V? nici macar o freacventa;am incercat si aici cum am facut cu HB sa adaug 96 de V dar degeaba;nu are semnal delok.
    Last edited by Marian**; 18th January 2009 at 22:43.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    la LNB pt hotbird este ales "U-LNB2" si in dreptul lui scrie 9.75 GHz-10.7 GHz
    10,7 este gresit, trebuie sa fie 10,6 - de aici si diferenta de 100 de MHz
    Vezi ce alte optiuni sunt in afara "U-LNB2", sau daca nu poti sa editezi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top