Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default Noul patch N2 Strong 4401- fara TPS?

    Am incercat noul patch de la Strong files pt.acest receptor si am constatat cu stupoare ca desi deschide D+ si Cabo fara probleme in schimb nu se vede TPS-ul...am incercat sa gasesc un soft mai vechi sau chiar firmware original dar fara rezultat...este posibil sa fi facut eu ceva gresit sau nu merge la nimeni TPS cu acest patch?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Euforie ....

    In euforia N2 l-a scapat acest mic detaliu ... s-a schimbat AES la TPS !

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O scapare destul de importanta...daca iau in considerare ca nu merge nici macar BBC Prime in V1 de pe 13est sau NBA+ de pe 19est tot in V1 chiar daca cheile sint corecte atunci cred ca acest patch are probleme serioase in a deschide Viaccess in general...o chestie interesanta in schimb este ca desi acum 2 zile nu se deschidea Mediapark(Showtime,Canal 18 etc.) de pe 30W acum merge fara probleme si asta fara sa fi facut ceva la aparat...in concluzie un sfat pt. cei care vor sa instaleze acest patch:
    NU-L INSTALATI DECIT DACA AVETI POSIBILITATEA DE A VEDEA HISPASAT PT.CA ALTFEL NU SE MERITA Si asta va spun dupa citeva zile bune de teste cu acest patch...mai mult mi-a placut softul original pe care nu mai reusesc sa-l gasesc nicaieri pt. a-l reinstala...totusi aparatul este mult mai rapid decit orice alt aparat din seria Strong...de exemplu o cautare completa pe Hot Bird a durat mai putin de 3 minute...sa speram ca se va gasi cineva care va pune la punct si softul acestui aparat...

  4. #4
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @zozosat cand gasesti softul original te rog anunta-ma si pe mine.....l-am cautat pe toate site-urile posibile....vreo 4 zile....

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai oameni buni !

    Daca respectati instrucriunile de punere in functiune a patchului ... totul va fi bine ! Dupa instalare emulatorul trebuie pornit ! altfel nu decodeaza nimic ... exceptind N2 !

  6. #6
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu deja m-am obisnuit cu patchul pe care l-am crezut responsabil de anumite probleme (de fapt problema era gunoiul de hss 1120); mi se pare chiar mai bun decat softul original al strong....
    cu toate astea as fi mai linistit sa stiu ca am in caz de nevoie si softul original.....

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default In caz de nevoie ...

    In caz de nevoie ... se poate !

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ntire 2000
    nu cred ca vom gasi softul original pe nici o pagina deocamdata doar daca d-nul mihaip in colaborare cu cei de la Prosat nu se indura de noi si copiaza softul original dintr-unul nepatchuit pe care sa ni-l puna apoi aici pe Strong files...

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal sa faci asa ceva e un pericol pt viacess 2.5. Asa ca eu i-as sugera lui mihaip sa nu faca public acea imagine, din respect pt via2.5 si max.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 4401 - probleme cu patch-uirea
    By citizenlucas in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 17th May 2006, 23:13
  2. Cum se pune patch la Strong 4401?
    By gigelsat in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 17th April 2006, 07:22
  3. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23
  4. Se poate patch-ui Strong 4401?
    By Lioz in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 23rd August 2005, 15:35
  5. Noul patch Strong 6xxx suport nativ V2 !!!
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 13th May 2005, 12:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top