Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: DM800 + SkyIT

  1. #1
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 + SkyIT

    Merge combinatia si daca da cum? cu ce setari.... e pentru un prieten care o sa ia un abo si sa il puna pe 800.


    Mersi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    newcs+cccam sau gbox-cs2gbox+newcs
    350 kg de scule!

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si nu sunt probleme cu tensiunea de alimentare a cardului ca la DM500 unde la tensiunea de 5V care o furniza card readeru se ardeau cardurile? Nu trebuie cu phoenix care sa dea 3,3V? Ca daca e asa in timp tot se arde cardu. Mersi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    newcs+cccam sau gbox-cs2gbox+newcs
    Sigur merge cs2 pe dm800?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmm,ai dreptate cred ca ptru dm800 nu este cs2 mips dar poti incerca cu gbox 225d mips+ fisierul nds din var/keys unde se pun box key si seria cardului.am facut mai demult ptru un sky uk si a mers pe un gbox2.1b.
    350 kg de scule!

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cardul de Sky it,NDS 3, il citeste numai newcs-ul...
    daca sint alte solutii folosite sa le puna aici...
    Rapidist pur singe...

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai de ce sa nu mearga 1.63


  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceea ce se stie foarte sigur este ca orice versiune de newcs mai mica sau egala cu 1.50, pe DM800 seteaza frecventa direct la 10MHz, deci o cale sigura de trozni cardul.
    Pe DM800 folositi newcs numai dupa ce ati verificat din surse sigure daca varianta dorita de voi a mai fost testata.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se pune un card nou, activat, de sky uk in share cu cccam pe un dm800? de ce e nevoie? poate exista un tutorial pe undeva pt asta?
    Gigel


  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Asta era pentru SKY UK -sky IT nu a avut nevoie niciodata de BK cu nici un EMU.


    1.Folositi Phoenix modificat de dan2000(pe DM800 phoenix nu merge?) sau NDS blocker by Maverick78
    2. in Newcs.xml <mhz>357</mhz>-numai asa!
    Asta e cam tot pentru card seria:0002xxx.....
    Nu faceti overclock la el sub nici o forma.
    Newcs 1.50-1.60 e indicat..
    pentru 1.63 daca ai "palle" testeaza-l tu cu sky...
    Oricum DM800HD cu sky IT nu se impaca bine...
    Apoi peers cam 10 e deajuns.
    daca nu reduci tensiunea la 4 V pe cardreader o sa cam arzi cardul..
    Rapidist pur singe...

  11. #11
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inainte sa puneti orice versiune de newcs,cccam trebuie sa va modificati cardreaderul , altfel scoateti din buzunar 30euro,si asteptati cu zile curierul de sky sa va aduca una noua....

    dupa ce ati modificat cardreaderul puteti face ce vrea cu cartela.

    multumiri lui dan2000 pentru sfaturi,schite si material acordat


  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    cum se pune un card nou, activat, de sky uk in share cu cccam pe un dm800? de ce e nevoie? poate exista un tutorial pe undeva pt asta?
    Sky UK working with CCcam and BH 0.5 To get Sky UK working with Nabilo BH0.5
    You have to use CCcam 2.0.5 and NewCs 1.6.2
    I have tested this with my good friend Canthackit
    These files need to be manually installed unless they can be packed and added by Nabilo team to the download server.
    Not sure but this may work for sky It.
    Note* you have to edit the NewCS and CCcam.cfg to suite your set up
    CCcam205 SKY Uk ALL OK.rar (572.0 KB, 138 views)

    http://www.nabilosat.info/forum/showthread.php?t=61162

    sau download : http://www.sendspace.com/file/uqmtsx

  13. #13
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce sa nu probez

    am modificat cardreader-ul , nu folosim phoenixuri


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top