Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Marosvásárhely
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default DiSEqC 1.2 si receiverul HS-1160

    Salutare,

    Am si eu o intrebare pentru cei ce au motor H-H DiSEqC 1.2 si folosesc receiverul de la Digi: va memoreaza toate transponderele de pe sateliti sau la un moment dat se blocheaza si nu mai vrea sa memoreze nimic? Mie asa mi se intampla. Vreau sa pun o frecventa la transponder pe Hispasat de exemplu, nu mi`o memoreaza si mai mult, se blocheaza pe ea, pana dau restart din spate de la butonul on/off.
    Apoi, imi arata ca a scanat si a gasit 1200 de canale, dar de fapt sunt vreo 800, etc. Aveti vreo idee de ce merge chestia asta asa? Multumesc!
    1,2 Offset Al., 0,2 db lnb, HUMAX DIGI II+, STRONG 6155 + Strong DiSEqC 1.2 - SRT DM-2100

  2. #2
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa vede ca esti nou p-aci.....

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Marosvásárhely
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu sunt chiar asa de nou pe aici

    Citesc de cateva luni bune postarile de pe forum si am incercat sa ma inregistrez mai demult aici dar nu am reusit. In orice caz mi`am dat seama ca aceasta "conserva" cum numiti voi receiverul HS-1160 nu este super perfecta, dar ce vrei pentru 1 dolar pe luna chirie. Eu sper sa se imbunatateasca softul sau sa apara un receiver mai bun. De o saptamana mi`am cumparat un motor DiSEqC 1.2 Strong si desi m`am necajit cu montarea pana la urma o meritat efortul. Cu aceasta "antenuta" de 0,8 am semnal pe DIGI Intelsat de 80 % pe toate transponderele si 98 % calitate pe toate de asemenea. Cele mai multe programe de pe ceilalti sateliti se vad perfect si desi intentionam sa`mi iau o antena de 1,3 m deocamdata am renuntat la gandul acesta. Am crezut insa ca poate stiti voi vreo solutie sa nu imi mai faca conserva probleme la memorarea Tp-urilor. Daca stie cineva sa`mi raspunda! Multzam!
    1,2 Offset Al., 0,2 db lnb, HUMAX DIGI II+, STRONG 6155 + Strong DiSEqC 1.2 - SRT DM-2100

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Marosvásárhely
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nimeni nu are nimic de spus? Aveam impresia ca unii se pricep bine de tot la asemenea chestiuni. Cand e vorba sa critice, ai zice ca ei sunt inventatorii DTH-ului, cand e vorba insa de idei si de fapte concrete... pauza.
    1,2 Offset Al., 0,2 db lnb, HUMAX DIGI II+, STRONG 6155 + Strong DiSEqC 1.2 - SRT DM-2100

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa leg un switch-er DiseqC 2.0 , model 2in 1 (deci care comuta semnalul de la 2 lnb pentru un singur receiver) la un receiver digi Hunday 1160.Sau nu e compatibil?
    Daca ar fi compatibil, as putea sa-l leg la iesirea loop de la un receiver Strong 4155 Evo pentru a prelua de acolo semnal in loc de a prelua semnalul de la al doilea LNB?(asta pana imi cumpar un LNB dublu).
    Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai sa imi raspund singur.
    A mers si legat la 2 LNB, si legat la loop-ul Strong 4155 Evo.
    Cand Strong-ul e stins, nu merge, dar daca e in stand-by,merg toate canalele, inclusiv polarizare Orizontala si Verticala.
    Daca Strongu e pe un canal, merg toate canalele din polarizarea respectiva pe Hunday.
    Asadar,am pe Hunday,fara probleme, si 1W si 13E.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Reply Satelitfan

    Eu am incercat cu un switch Diseqc cu 2 pozitii, al doile LNB pus pe Astra 19E.
    Var 1.:
    Pas 1: TP Edit/Scan introduc manual 2-3 TP-uri, scan Free, memoreaza toate prog. scanate
    Pas 2: Scan automatic pe Astra: gaseste ce vrea si suprascrie programele memorate anterior. Memoreaze putine programe FTA mai mult cele codate

    Var 2.:
    TP Edit/Scan: introduc manual fiecare TP / scan Free /
    dupa citeva TP-uri scanate incepe sa suprascrie programele memorate anterior(dispar programe)

    Var 3.:
    TP Edit/Scan: introduc manual primul TP /scan Free/ Exit
    - Listare programe( butonul galben) a marca Favourite Channel(rosu) programele interesante /exit / Saving Data.....
    si asa pentru fiecare TP, asa pastreaza programele marcate FCh, numai suprascrie.

    Nu-as spune ca e o metoda "user friendly" dar asa am reusit sa memoreze toate programele ce vroiam depe Astra(Sky News/BBC World/CNN/DSF/VIVA/SAT1/RTL samd

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Marosvásárhely
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default M-am razgandit...

    M`am razgandit cu aprecierile la adresa lui Digi si a tuturor celor responsabili de gunoiul numit HS-1160,

    Imi bag picioarele in aceasta conserva si cu ocazia asta si in cei ce au inventat`o si au lansat`o pe piata. Din octombrie voi si renunta la Digi si nu au decat sa`si atarne de gat conservele lor prapadite. Dupa ce memorezi de 1 milion de ori frecventele tp pe sateliti, le incurca intre ele, dispar tp`uri de pe un satelit si apar pe altii, incat trebe sa dai factory reset si se duce toata munca ta. Sper sa dispara DIGI de pe piata. Eu unul voi renunta si ii sfatuiesc pe toti sa isi vada de treaba. Daca mai vrea clienti destepti si nu numai taranii de la tzara care habar n`au sa regleze o antena sau nici nu stiu ce`i ala tp, atunci sa vina cu ceva de calitate. Nu sa`si bata joc de oameni. Sa nu mai zica nimic de DiSEqC 1.2 ca habar nu au ce e ala. Bine ca l`am inchiriat si nu l`am cumparat acest gunoi ca pot sa ma duc sa le trantesc in freza la nesimtitii aia de la casierie care habar nu au. O toanta de casiera din Lugoj ii zicea unui mos de la tara ca poate folosi numai telecomanda de la tv pentru ca sa vada canalele de digi, si ea mai se ocupa cu digi. Vai si amar de voi! Un alt handicapat de la call center imi zicea la telefon ca s`o stricat conserva si de aia da alarma si ei nu faceau altceva decat sa lucreze la introducerea celui de`al 4-lea tp, acum cateva saptamani.
    DIGI, respectiv RCS&RDS, un mesaj amical pentru voi: concediati`va angajatii puturosi si nesimtiti, angajati`va experti si puneti la punct cosmelia ca se duce dracu` toata afacerea voastra! E unul m`am saturat si imi voi vedea de drum si cu mine toti prietenii pe care i`am pus sa`si ia motor DiSEqC 1.2 si care acum se dau cu capu` de pereti din cauza conservei voastre de rahat!

    Sa ne auzim cu bine! Astept oferte de la concurenta DIGI! De azi sunt si eu in opozitie!


    1,2 Offset Al., 0,2 db lnb, HUMAX DIGI II+, STRONG 6155 + Strong DiSEqC 1.2 - SRT DM-2100

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: M-am razgandit...

    Quote Originally Posted by satelitfan
    M`am razgandit cu aprecierile la adresa lui Digi si a tuturor celor responsabili de gunoiul numit HS-1160,

    Imi bag picioarele in aceasta conserva si cu ocazia asta si in cei ce au inventat`o si au lansat`o pe piata. Din octombrie voi si renunta la Digi si nu au decat sa`si atarne de gat conservele lor prapadite. Dupa ce memorezi de 1 milion de ori frecventele tp pe sateliti, le incurca intre ele, dispar tp`uri de pe un satelit si apar pe altii, incat trebe sa dai factory reset si se duce toata munca ta. Sper sa dispara DIGI de pe piata. Eu unul voi renunta si ii sfatuiesc pe toti sa isi vada de treaba. Daca mai vrea clienti destepti si nu numai taranii de la tzara care habar n`au sa regleze o antena sau nici nu stiu ce`i ala tp, atunci sa vina cu ceva de calitate. Nu sa`si bata joc de oameni. Sa nu mai zica nimic de DiSEqC 1.2 ca habar nu au ce e ala. Bine ca l`am inchiriat si nu l`am cumparat acest gunoi ca pot sa ma duc sa le trantesc in freza la nesimtitii aia de la casierie care habar nu au. O toanta de casiera din Lugoj ii zicea unui mos de la tara ca poate folosi numai telecomanda de la tv pentru ca sa vada canalele de digi, si ea mai se ocupa cu digi. Vai si amar de voi! Un alt handicapat de la call center imi zicea la telefon ca s`o stricat conserva si de aia da alarma si ei nu faceau altceva decat sa lucreze la introducerea celui de`al 4-lea tp, acum cateva saptamani.
    DIGI, respectiv RCS&RDS, un mesaj amical pentru voi: concediati`va angajatii puturosi si nesimtiti, angajati`va experti si puneti la punct cosmelia ca se duce dracu` toata afacerea voastra! E unul m`am saturat si imi voi vedea de drum si cu mine toti prietenii pe care i`am pus sa`si ia motor DiSEqC 1.2 si care acum se dau cu capu` de pereti din cauza conservei voastre de rahat!

    Sa ne auzim cu bine! Astept oferte de la concurenta DIGI! De azi sunt si eu in opozitie!


    hai tata la focus sa vezi cum iti va merge motorizata
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Receiverul Aston de la Max
    By Kroky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th December 2006, 21:57
  2. Cat de restrictiv e receiverul Boom TV ???
    By serpiko in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 8th May 2006, 20:53
  3. Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2005, 13:03
  4. DiseqC si Update la 1160 NA
    By emil67 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 1st October 2005, 14:28
  5. Conserva 1160 si misterul DiseqC 4in 1. Va rog ajutor!!
    By Mafalda in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 24th July 2005, 00:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top