Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default conax cu dm800+gbox?

    Salut

    Pentru canalele codate conax (in speta Telenor 1W ) am o ciudatenie: se trimite ECM, vine CW de la peer, totul pare in regula. Numai ca nu se deschid. Care sa fie problema?

    Gbox2.25 si Nabilo.

    10x

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by drbedeu View Post
    Salut

    Pentru canalele codate conax (in speta Telenor 1W ) am o ciudatenie: se trimite ECM, vine CW de la peer, totul pare in regula. Numai ca nu se deschid. Care sa fie problema?

    Gbox2.25 si Nabilo.

    10x
    ai pingul mult prea mare ,cauta un peer la dist1
    Dreambox_82

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Ipbox cu mbox merge conax(1W) si din distanta 3 ( nu conteaza asa mult ping-ul).

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by drbedeu View Post
    Salut

    Pentru canalele codate conax (in speta Telenor 1W ) am o ciudatenie: se trimite ECM, vine CW de la peer, totul pare in regula. Numai ca nu se deschid. Care sa fie problema?

    Gbox2.25 si Nabilo.

    10x
    Nu decodeaza pentru ca primesti CW-ul de la un card Focus sau alt conax, dar nu Telenor! Este o problema pe care am semnalat-o de mai multe ori, dar din pacate nu se poate gasi o solutie atat timp cat pe 0b00, pe aceleasi SID-uri, apar mai multe canale de la provideri diferiti.

    Singura varianta ar fi sa-i elimini de la share pe toti cei care au carduri conax diferite de Telenor, dar asta o sa fie foarte greu. Sau gaseste-i pe cei cu locala Telenor si pune-i in priority.list.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate e de folos informatia ptr cineva:
    mie-mi deschide conax f*cuss*t cu urmatoarele gbox id's:
    8d6b,0a5b

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nu decodeaza pentru ca primesti CW-ul de la un card Focus sau alt conax, dar nu Telenor! Este o problema pe care am semnalat-o de mai multe ori, dar din pacate nu se poate gasi o solutie atat timp cat pe 0b00, pe aceleasi SID-uri, apar mai multe canale de la provideri diferiti.

    Singura varianta ar fi sa-i elimini de la share pe toti cei care au carduri conax diferite de Telenor, dar asta o sa fie foarte greu. Sau gaseste-i pe cei cu locala Telenor si pune-i in priority.list.
    Are dreptate Satwien........asta este problema........ai X=7 de exemplu......primesti doar 7 carduri 0B00.........nu mai multe.......in functie de distanta si ping primesti ce peers ai tu: cu pocus, telenor, digialb, nova si alti provideri codati conax.......spre exemplu ai 3 carduri pocus si 4 nova pentru telenor nu mai ai carduri in gbox pentru ca X=7......si eu am patit acest lucru cand foloseam gbox........treci pe mbox.......sper ca am fost de ajutor.....

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prostia la cccam fata de gbox este ca ia toate serverele la cautat pana gaseste prov respectiv.
    la mine deschide f greu prima data,dar dupa ce am zapat canalele pe nordici si s-au deschis odata,dupa merge super
    350 kg de scule!

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    prostia la cccam fata de gbox este ca ia toate serverele la cautat pana gaseste prov respectiv.
    la mine deschide f greu prima data,dar dupa ce am zapat canalele pe nordici si s-au deschis odata,dupa merge super
    Ai perfecta dreptate, asa pateam si eu, insa dupa ce am adaugat in CCcam.prio P: 0b00:000000 # Telenor ( cu toate ca nu prea trageam sperante la o imbunatatire ) timpul de deschidere s-a micsorat semnificativ, acuma deschide din prima in 2-3 secunde.




  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-ar interesa si pe mine cum reusiti cu mbox sa trimiteti ecm la mai mult de 10 carduri, (X: 10), pentru ca eu n-am reusit, am incercat inclusiv cu X+:
    am mbox 0.4 0023
    va multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top