Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: premiere

  1. #1
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default premiere

    salutare
    Am una bucata card de premiere nou nout! cum dreq se activeaza...nici newcs nici cccam nul vede ...zice unknow card
    ps1. e cardul nou de la premiere

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    100% il poti activa cu CCcam. Merge si cu scam din cite am auzit, dar cu CCcam l-am activat eu pe al meu (S02).

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum vorbeste lumea merge cu CCcam 2.0.11 si cu Scam 3.44.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S02 sau V13

    Pe 800 am activat cartela S02 cu cccam 2.09. Pe 7020 este vazuta cartela in slotul de jos cu 3.57 Mhz. Pe Smargo este vazuta cu 6.00 Mhz.

    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3570000
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci0

    Bafta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca cartela este Nou noutza - cum spui - si inca nu este de la Abonament vechi-

    Trebuie sa dai tel la Premiere- si sa dai un oarecare cod care este in plicul cu care ai primit cartela


    PS:- Asta atrebuit sa faca un prieten de-al meu.Si a primit S02
    Eu avind abo- l-am bagat in Alphacrypt modul si dupa ca: 10 sec a luat-o

  6. #6
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    daca cartela este Nou noutza - cum spui - si inca nu este de la Abonament vechi-

    Trebuie sa dai tel la Premiere- si sa dai un oarecare cod care este in plicul cu care ai primit cartela


    PS:- Asta atrebuit sa faca un prieten de-al meu.Si a primit S02
    Eu avind abo- l-am bagat in Alphacrypt modul si dupa ca: 10 sec a luat-o
    da cartela este noua nouta! un update de la abonamentul vechi....problema e ca nu o vede nici un emulator conventional....unknow card.deseara am sa incerc cu un cam

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by buleus View Post
    da cartela este noua nouta! un update de la abonamentul vechi....problema e ca nu o vede nici un emulator conventional....unknow card.deseara am sa incerc cu un cam
    Sint si eu curios daca se activeaza cu cccam.
    Altfel e nevoie de rec. cu zertificat brumarie.
    Trebuie sunat obligatoriu la ei , si dat numarul cardului, altfel ei nu trimit signalul de activare.
    Masuri de siguranta.

  8. #8
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru activare, dai un telefon la 0180/5514451, o sa iti raspunda un robot, urmezi instructiunile in care ti se cere kundennnummer si seria smartcardului, activarea merge si cu cccam, sa nu fii pe un program din pachetul premiere/arena.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  9. #9
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dongleeeee...viu ca nu inteleg un cazzo ce zice ala la telefon

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg de ce nu se activeaza. In Cccam pe Sport Portal s-a activat al meu in citeva minute.
    Card nou din contract nou. Nagra, S02.

    Nu am auzit de niciun fel de masuri de siguranta sau coduri.
    Pe foaia unde era lipit cardul este trecuta doar seria cardului si dedesupt(acoperit)
    se afla codul pt. "protectia minorilor". Atit si nimic mai mult.
    Plus, bineinteles instructiuni de activare a cardului pe care eu le-am urmat pina la punctul 5,
    incepind cu punctul 2.
    Nu am sunat la ei

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top