Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default canal digitaal seca2

    am un globo 7010cr si vreau sa vad canal digitaal de pe astra am bagat cheile valide dar nu deschide nimic rog un sfat

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cu acele chei valide (id 006A si 006C ) se dechid doar cateva canale: Mezzo , Trace TV , Motors TV , France 2 , France 3 , France 4 , France 5 si Sailing Channel.Restul canalelor din pachet nu se pot vedea desi folosesc aceeasi cheie datorita nenorocitului de nano caruia nu i-a venit nimeni de hac.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Pai cu acele chei valide (id 006A si 006C ) se dechid doar cateva canale: Mezzo , Trace TV , Motors TV , France 2 , France 3 , France 4 , France 5 si Sailing Channel.Restul canalelor din pachet nu se pot vedea desi folosesc aceeasi cheie datorita nenorocitului de nano caruia nu i-a venit nimeni de hac.
    Intreb si eu.La Astra 23.5 grade in pachetul Kabel deutchland prind programele care sunt in DVB.(11.475. V 27500), cu o antena de 90 cm, am semnal 50%, acceptabil.Am incercat cu un rec Optibox HDCI si celalate programe care sunt emise in DVB-s2, dar nu am ajuns la nici un rezultat, nu apare semnal deloc.Oare cu o antena mai mare pot sa am succes mai mult?Ca locatie stau in mijlocul tarii.multumesc

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Echo 792 pe astra 19 grade nu deschide nimic ma refer la Se2,am editat key,am pus ID si nimic pauza,deschide la cineva care are Echo programele astea?Eu ma muncesc de aproape o saptamina si nu reusesc
    ...
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu cred!

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    Intreb si eu.La Astra 23.5 grade in pachetul Kabel deutchland prind programele care sunt in DVB.(11.475. V 27500), cu o antena de 90 cm, am semnal 50%, acceptabil.Am incercat cu un rec Optibox HDCI si celalate programe care sunt emise in DVB-s2, dar nu am ajuns la nici un rezultat, nu apare semnal deloc.Oare cu o antena mai mare pot sa am succes mai mult?Ca locatie stau in mijlocul tarii.multumesc
    Majoritatea frecventelor emit numai pe Germania din cate stiu eu?
    Mai intreaba !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Pai cu acele chei valide (id 006A si 006C ) se dechid doar cateva canale: Mezzo , Trace TV , Motors TV , France 2 , France 3 , France 4 , France 5 si Sailing Channel.Restul canalelor din pachet nu se pot vedea desi folosesc aceeasi cheie datorita nenorocitului de nano caruia nu i-a venit nimeni de hac.
    Safetroni!
    Tu cu ce antena prinzi aceste canale?Vad ca sunt pe 12.012, iar culmea, ca toate transponderele apropiate au semnal, numai asta nu!Chiar Motors tv ma-si interesa!
    Stau in mijlocul tarii.Cu bine,feri

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    Intreb si eu.Oare cu o antena mai mare pot sa am succes mai mult?Ca locatie stau in mijlocul tarii.multumesc
    Ai 2 spoturi, 3A-H si 3A-V: http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra3a_v.html si teoretic cu 1.20 ar merge, practica ne omoara
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    Intreb si eu.La Astra 23.5 grade in pachetul Kabel deutchland prind programele care sunt in DVB.(11.475. V 27500), cu o antena de 90 cm, am semnal 50%, acceptabil.Am incercat cu un rec Optibox HDCI si celalate programe care sunt emise in DVB-s2, dar nu am ajuns la nici un rezultat, nu apare semnal deloc.Oare cu o antena mai mare pot sa am succes mai mult?Ca locatie stau in mijlocul tarii.multumesc

    In DVB-S2 frecventele cu SR 9/10 au un semnal f slab , chiar si in cazul satelitilor cu semnal puternic la noi in tara astfel de tp-uri sunt problematice.Probabil semnalul util in cazul tau este pe undeva la 25% , sub pragul receptionabilitatii iar receiver-ul nici nu-l simte.

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FERI View Post
    Safetroni!
    Tu cu ce antena prinzi aceste canale?Vad ca sunt pe 12.012, iar culmea, ca toate transponderele apropiate au semnal, numai asta nu!Chiar Motors tv ma-si interesa!
    Stau in mijlocul tarii.Cu bine,feri
    Personal nu receptionez acea frecventa dar mi-a confirmat cineva din vestul tarii cu o antena de 2.4 m ca se deschid si acele canale cu chei.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Personal nu receptionez acea frecventa dar mi-a confirmat cineva din vestul tarii cu o antena de 2.4 m ca se deschid si acele canale cu chei.
    E cineva in zona Brasovului, cine receptinoaza pe satelitul ASTRA 1G, frecventa:12.012 V 27500, si cu ce fel de antena?!
    Multumesc, Feri

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default motors tv

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Pai cu acele chei valide (id 006A si 006C ) se dechid doar cateva canale: Mezzo , Trace TV , Motors TV , France 2 , France 3 , France 4 , France 5 si Sailing Channel.Restul canalelor din pachet nu se pot vedea desi folosesc aceeasi cheie datorita nenorocitului de nano caruia nu i-a venit nimeni de hac.
    Acuma am semnal bun la ASTRA 12.012 V 27500, dar cu Opticum 4100c cu cheile:
    Canal Digitaal (NL) Satellite
    Astra 19.2°E
    Ident: 006A

    0C: 7F 19 6E B2 A2 EE A6 AC <--- February 2009

    nu vrea sa intra Motors tv!
    Puteti verifica, unde e problema?

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -zona Deva
    -receptor echosmart 791 sw 3.49
    -farfurie 1.3m
    -LNB 0.6
    -semnal 69%
    Cu key-le postate cu acest echipament nu functioneaza.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default motors tv

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Pe Echo 792 pe astra 19 grade nu deschide nimic ma refer la Se2,am editat key,am pus ID si nimic pauza,deschide la cineva care are Echo programele astea?Eu ma muncesc de aproape o saptamina si nu reusesc
    ...
    Dupa 2 saptamani de munca am reusit sa rezolv Motors tv, si Trace la Astra(12012 v 27500)
    Eu numai cu Echosmart 771/791 model cu placa de baza vech(comercializat inainte de sept.200 am reusit, cu softul 3.35 so Rom key din 31.12. Verificat, merge 100%

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top