Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Angry Receptor IR fara semnal

    Salut
    Am achizitionat si montat Digi Tv, cu receiver Hyundai pentru doua televizoare. Am incercat sa leg receptorul Ir, dar nu apare nici un beculet. Pur si simplu este mort. Am incercat cu mai multe mufe si mai multe cabluri, inclusiv din acelea cumparate gata capsate. Am folosit cablu pentru telefon si mufa RJ11. Stie cineva ce pot face? Am nevoie neaparat de cablu UTP? Eu nu ii vad rostul.

    Mersi

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Germania / Fagaras
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Brrrr View Post
    Salut
    Am achizitionat si montat Digi Tv, cu receiver Hyundai pentru doua televizoare. Am incercat sa leg receptorul Ir, dar nu apare nici un beculet. Pur si simplu este mort. Am incercat cu mai multe mufe si mai multe cabluri, inclusiv din acelea cumparate gata capsate. Am folosit cablu pentru telefon si mufa RJ11. Stie cineva ce pot face? Am nevoie neaparat de cablu UTP? Eu nu ii vad rostul.

    Mersi
    salut,
    vezi ca fiecare cartela are tunerul ei, nu le poti schimba intre ele asta e cu nea gigi
    asa am fost si eu povatuit asa ca... zic si eu din ce m-au invatat altii
    la multi ani si multa sanatate,
    succes
    Decide you must. Always in motion is the future.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danit View Post
    salut,
    vezi ca fiecare cartela are tunerul ei, nu le poti schimba intre ele asta e cu nea gigi
    asa am fost si eu povatuit asa ca... zic si eu din ce m-au invatat altii
    la multi ani si multa sanatate,
    succes
    Si uite asa te-ai mai facut cu un post .......
    Daca stii ceva raspunde-i omului la ce intreaba, nu bate campii.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Brrrr View Post
    Salut
    Am achizitionat si montat Digi Tv, cu receiver Hyundai pentru doua televizoare. Am incercat sa leg receptorul Ir, dar nu apare nici un beculet. Pur si simplu este mort. Am incercat cu mai multe mufe si mai multe cabluri, inclusiv din acelea cumparate gata capsate. Am folosit cablu pentru telefon si mufa RJ11. Stie cineva ce pot face? Am nevoie neaparat de cablu UTP? Eu nu ii vad rostul.

    Mersi
    Salut,verifica daca cablu telefonic este cu 4 fire ,daca da atuncea daca este sertizat dupa culori ,deci daca te uiti la mufe din stanga spre dreapta trebuie sa corespunde culorile,daca si asta e OK si tot nu-ti merge verifica cu un aparat de masura continuitatea cablului (cam rar se intimpla scurt sau intrerupere)daca si asta e OK nu-ti ramane numai sensorul sau receptorul,dar ca sa afli daca este in regula trebuie sa incerci la cineva ,daca nu ai pe nimeni ,inapoi la caserie sau incearca sa faci cu o bucata de cablu ,daca ai sertizor si mufa.Mai e o chestia,distanta nu prea merg peste 30 metrii,dar leduletul tot trebuie sa aprinde.Nu are nici un rost sa te gandesti in cablu UTP.Bafta.
    Last edited by gattikom; 13th January 2009 at 21:44.

  5. #5
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gattikom View Post
    Salut,verifica daca cablu telefonic este cu 4 fire ,daca da atuncea daca este sertizat dupa culori ,deci daca te uiti la mufe din stanga spre dreapta trebuie sa corespunde culorile,daca si asta e OK si tot nu-ti merge verifica cu un aparat de masura continuitatea cablului (cam rar se intimpla scurt sau intrerupere)daca si asta e OK nu-ti ramane numai sensorul sau receptorul,dar ca sa afli daca este in regula trebuie sa incerci la cineva ,daca nu ai pe nimeni ,inapoi la caserie sau incearca sa faci cu o bucata de cablu ,daca ai sertizor si mufa.Mai e o chestia,distanta nu prea merg peste 30 metrii,dar leduletul tot trebuie sa aprinde.Nu are nici un rost sa te gandesti in cablu UTP.Bafta.
    distanta kablu UTP merge mai mult de 30 m,am verificat pe un tambur de 15o m si era ok ,conteaza hss 7160 cit noroc ai la el,pe unele "duble" nu mergea nici 25 m,asta "e" cum-i turcu asa-i hyundayul...
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Salut daca ai cablu de tel trebuie doar sa inversezi legaturile la el. Aceeasi problema am avut si eu dupa ce le-am inversat merge pefect si am cablu de 20m si acum nu mai este nici o problema. tai cablul si le pui in ordine inversa le izolezi si merge fara probleme

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    GENIAL AM SCHIMBAT CABLURILE SI MERGE. MERSI MULT!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top