Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Optibox HDCI

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Optibox HDCI - conexiune cu PC esuata

    Buna!

    Sunt nouvenit pe acest forum dar deja intru cu probleme.
    Am achizitionat si eu un receptor Optibox HDCI, si, desigur au aparut si primele probleme.
    Mai precis, dupa ce am salvat din receptor in PC ( Menu > Limba > buton rosu > buton verde ; XCAS dat la On ), cu ajutorul cablului RS232, date cum ar fi lista de canale, lista cu chei, si am modificat fisierul cu chei, adaugand alte chei si incarcand in receptor, dupa toate acestea receptorul refuza sa mai comunice cu PC-ul.
    Am intrat si in meniul Diagnostic ( Menu > 8888 ) dar aici nu am vazut nimic relevant in rezolvarea problemei aparute.
    Rog cei care stiu sa ma ilumineze si pe mine asupra problemei date.
    Last edited by pumiklos; 12th January 2009 at 13:50.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o eroare grava de soft ! foarte posibil ca s-a alterat loaderul ...incearca un firmware reset ...si daca nu suna la 0744-813644 cu Dl Atilla Kiraly si explica-i ce receptor ai, ce ai facut si ce s-a intamplat ! o sa gaseasca o solutie !

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt. raspuns, am si dat "reset factory" din "meniul giagnostic" dar inafara de a se sterge toate datele de pe receiver nu s-a intamplat nimik, nu s-a remediat problema.
    Si mersi, am si sunat la acel nr. de tel. si mi s-a zis ca pot trimite receptorul la ei ca s-o repara.
    Intrebare: pot sa am incredere in ei? Avand in vedere ca nu stau in Cluj? Nu de alta......dar... intelegeti.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....in cazul domnului Atilla Kiraly nu se poate pune problema increderii....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    ....in cazul domnului Atilla Kiraly nu se poate pune problema increderii....
    Sunt perfect acord, de cela scrise mai sus!

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt dezamagit de alte forumuri aflate in tara vecina spre vest, unde cei nouveniti pe respectivele forumuri, de ex. cazul meu, sunt tratate........mai bine zis nici nu se baga in seama strigatele de ajutor.
    Cu toate ca nu se pune problema privind piedica cu cunoscutul limbii respective.

    Cu acest forum alaturi de alte forumuri cu alt specific din tara noastra mereu raman surprins de ospitalitatea, de buna-credinta si de spiritul de a da ajutor celor aflati in ceata.

    Va multumesc pentru raspunsuri date, coletul meu se afla deja in drum spre Cluj.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema rezolvata de dl. Kiraly Attila, numai stima fata de acesta.
    (s-a defectat circuitul integrat (IC) responsabil pt. comunicarea intre rec. si PC)
    Multumiri si pe aceasta cale tuturor care au dat atentie problemei mele legate de receptor.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alta problema:

    In lista mea de sateliti nu apare Eurobird4 (4.0 E).
    Si nu stiu cum pot defini satelitul respectiv.
    Doresc acest lucru deoarece din acest forum am aflat ca nu de mult pe fr. 11048 H se receptioneaza postul Al Jazeera HD. (detin TV HD)

    Precizez, ca in lista de sateliti, in partea de jos am 4 (sau 5?) sateliti "USER" unde la nici unul nu pot defini Eurobirdul, pt. ca nu ma lasa sa adaug TP-uri.
    Nici pe PC prin programul STBMnoimage.

    Tare m-as bucura de orice ajutor legata de aceasta problema.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    ....in cazul domnului Atilla Kiraly nu se poate pune problema increderii....
    A vazut cineva emu pt.Optibox HD 2CICX PVR?

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu caut acelasi lucru ptr. Optibox hd 2 cicx pvr ready.
    Nu stie nimeni?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amonra View Post
    Si eu caut acelasi lucru ptr. Optibox hd 2 cicx pvr ready.
    Nu stie nimeni?
    Gasesti la :www.truman-support.com[/url]

  12. #12
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Post Optibox HDCX

    Am postat si la sectiunea "Receptoare" si am fost "trimis" aici



    Cine imi poate trimite si mie un loader si ce mai este nevoie ptr. cele de mai jos?
    Ce compatibilitati exista la soft-uri cu celelalte receptoare Optibox ?

    Ce pot vedea cu Optibox HDCX si de ce am nevoie ?
    ptr conexiunea seriala exista o interfata soft anume ? cum se numeste si unde o pot gasi ?
    Optibox-ul poate fi util ptr ss2 ? Cum ?

    Multumesc !
    Contraria sunt complementa.
    Nihil sine Deo!

  13. #13
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Am gasit :

    STBM_NoImage_12dec2007.exe

    http://satupload.biz/index.php?PHPSE...vers/O/Optibox

    Unde gasesc "lade" ptr HDCX ? daca imi poate fi pus pe un rapid share ar fi super.

    Ramane sa vad ce reusesc cu ele, si tot astept ajutor ptr combinatia Optibox HDCX si SS2.
    Contraria sunt complementa.
    Nihil sine Deo!

  14. #14
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Post STBM_NoImage

    http://rapidshare.de/files/46563805/..._hdci.rar.html


    Am incercat sa imi salvez configuratia existenta in receptor OPTIBOX HDCX cu STBM_NoImage, avand cablu serial cross (db9 - db9 < 2-3, 3-2, 5-5>), de pe Receptor la PC(COM2 in cazul de fata).
    Problema este ca .. nu face nimic.

    Imi poate spune cineva unde gresesc ?!
    Pe display-ul Receptorului nu apare nimic cand dau click pe butonul "Receive" si nici pe imaginea de Start a acestuia.

    Astept ajutor daca se poate si pe mess
    Contraria sunt complementa.
    Nihil sine Deo!

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicolau gigi View Post

    Am incercat sa imi salvez configuratia existenta in receptor OPTIBOX HDCX .........

    Astept ajutor daca se poate si pe mess
    Receptorul trebuie sa fie oprit cand apesi start (adica sa nu fie sub tensiune).
    Apesi Receive si pornesti receptorul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top