Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Smile Probleme pe 24500 H thor 1w

    Salut,
    cum se poate receptiona tp cu sr 24500 H pe thor 1w?
    toate celelalte le pot receptiona mai putin acele tp...
    receptia se face cu E2 ,offset 0.9 si kathrein..
    Neo75

  2. #2
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil te referi la Canal Digital care este pe beam T1, nu cred ca este receptionabil in Romania, cel putin nu cu antena de 0,9







    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda se pare ca nu merg cu antena de 0,9 dar merg cu antena de 0,8.






  4. #4
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate nu m-am facut inteles,e vorba de Thor 5 (canal digital)cu sr 24500 dar numai cele pe H,cele pe V le receptionez
    am incercat cu E2 RSP,aaf 2.0e si E2 rev 600
    ex:11229h24500
    11261h24500
    11293h24500
    @ovidiumarius da-mi te rog o lista cu 1w si zi-mi daca vezi cu e2

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te uiti mai sus vei vedea ca toate frecventele de care vb tu apar in lista mea de canale in concluzie le vad.
    Dar eu am Ipbox910HD si pe el instalat firmware NLB nu Enigma2.


  6. #6
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,cred ca pe kathy aceste frecvente nu merg...merci

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    Va stiam oameni maturi...si deci cititi + testari...
    Poate nu ati inteles ca de pe Thor 5 - in marea parte a Romaniei se receptioneaza doar polaritatea V.
    Asta e problema lui T5 - de fapt daca aveti una de 2.5m merg dar la limita...

    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti culmea .
    Tu nu intelegi ca am antena de 0.8 m si merg respectivele canale

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Esti culmea .
    Tu nu intelegi ca am antena de 0.8 m si merg respectivele canale
    Salut Ovidiu,

    Fara suparare : ce locatie ai !?

    Ma faci extrem de curios deoarece eu am o antena de 185 si nu miros H-ul pe TP5. Orice i-am facut nu intra si pace. Antena este reglata la sange... deci ...

    Multumesc de info.

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Salut Ovidiu,

    Fara suparare : ce locatie ai !?

    Ma faci extrem de curios deoarece eu am o antena de 185 si nu miros H-ul pe TP5. Orice i-am facut nu intra si pace. Antena este reglata la sange... deci ...

    Multumesc de info.

    S_H
    Locatie ARAD - chiar in oras.
    La o distanta de 82 de km putin mai la nord dar tot in judet imi merg respectivele canale pe o antena de 60cm (ce-i drept luata din Germania prin 92 ... nu stifturi de antene ce se gasesc acum pe la noi).

  11. #11
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu unul am inteles acum de ce nu vad cele de pe H

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top