Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Incepator cu probleme

    Spuneti-mi si mie va rog , ce-mi trebuie ca sa prind cate mai multe programe codate? Am Skystar1, ProgDVB si o vers. de Yankse. Ce chei imi trebuie? Va rog frumos sa ma ajutati. Sunt chiar aerian.
    Multumesc!

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia si citeste toate posturile din acest theread privind yankseul shi softcam-ul shi dupa aceea pune intrebari .asha am invatzat totzi .ce nu intzelegi intrebi

  3. #3
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default ?

    Pentru informatia ta, am citit si am cautat dar nu am gasit nimic. Cred ca ar trebuii sa renunti la atitudinea asta si sa incerci chiar sa ajuti pe cineva(daca stii). Cred ca scopul forumului e sa-i ajute si pe amaratii ca mine. Sunt bulversat de toti termenii si standardele existente.
    Nu pot sa cred ca tu nu ai fost la inceput asa.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru informatia ta exista suficiente date pe diverse site-uri .Cind spui ca nu ai gasit nimic ne lasi fara cuvinte .Eu zic sa mai cauti ...
    si pe urma sa intrebi .

    bafta

  5. #5
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @ghettoman
    Nu e frumos sa-ti modifici post-ul dupa ce ti-au scapat cuvinte necugetate.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...ca sa te lamuresc. Iti trebuie urmatoarele softuri:

    - Progdvb http://www.progdvb.com/
    - Yanksee (se copiaza in directorul unde e Progdvb) http://www.gozosat.com/forum/attachm...s=&postid=6108
    - ultimul fisier Softcam.Key http://www.gozosat.com/forum/attachm...s=&postid=6239
    (se copiaza tot in directorul Progdvb, in ala sint keyle si daca vei avea curiozitatea sa te uiti in el o sa vezi si ce pachete se pot deschide)

    Instalezi Progdvb. Dupa aia te duci in directorul Progdvb/filters si rulezi register.bat si fisierul elecard.reg. Copiezi tot ce e in arhiva YANKSEE in directorul PROGDVB si la fel si Softcam.key. Pornesti Progdvb si pui la PLUGIN/Yanksee AutoECM si AutoPID. Si cam asta e.

    Sper ca te-am lamurit si incearca sa nu mai faci atita scandal. Chestia asta a fost explicata de 1000 de ori si normal ca nu-ti mai raspunde nimeni la asa ceva. Gaseai si singur raspunsurile aici daca cautai.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adi1
    @ghettoman
    Nu e frumos sa-ti modifici post-ul dupa ce ti-au scapat cuvinte necugetate.

    ce cuvinte stimate domn

  8. #8
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @ghetoman
    Last edited by ghettoman on Fri Apr 30, 2004 6:35 pm, edited 1 time in total
    Shti tu mai bine.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adi1
    @ghetoman
    Last edited by ghettoman on Fri Apr 30, 2004 6:35 pm, edited 1 time in total
    Shti tu mai bine.
    sorry domle da nam chef de certuri.de tu consideri ca asha e...cu toate ca nai dreptate sa fi sanatos..

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am o problema cu ProgDVB . Am urmat pasii instalarii unui skystar 2.3 : Driver 4.22 , apoi ProgDVB cu tot ce trebuie . Problema e ca ProgBVB-ul nu-mi vede DVB-ul, adica ma intampina cu mesajul Device not initiated ! In device manager placa merge ok , se vede si ca placa de retea . In progDVB i-am dat start in device list si nimic nu vrea sa porneasca . Care e problema ?

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yap...asta dovedeste ca prog dvb-ul nu e o aplicatzie de sine statatoare ca mt(nici el nu exceleaza), singurul care merge de la sine fiind alt dvb

    ca satzi merga prog dvb-ul pe linga drivere pe care le instalezi in system adica ala instalat de ini trebuie sa rulezi shi setupul aplicatziei tehnotrend.
    adica is 2 pashi
    1. introducerea driverului(dupa cel gasete ca p&p) ii aratzi calea spre ini
    2.instalezi shi aplicatzia technisat ( aia cu setup.exe).
    3.restartul de rigoare
    spor

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat un CD original de la alta placa a unui prieten si am reusit sa instalez placa mea . Am constatat ca nu e de ajuns numai driver-ul de Windows ca sa functioneze placa impreuna cu ProgBVB . Dupa ce ma mai initiez o sa testez mai multe programe .

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Thundermaster
    Am luat un CD original de la alta placa a unui prieten si am reusit sa instalez placa mea . Am constatat ca nu e de ajuns numai driver-ul de Windows ca sa functioneze placa impreuna cu ProgBVB . Dupa ce ma mai initiez o sa testez mai multe programe .
    eu mai sus ce am zis? dupa de desfaci zipul, in directorul dezipat ai 2 componente.un fishier ini shi unul sys care reprezinta driverul propriuzis de windows shi un director nou numit instal care contzine aplicatzia tehnisat, aplicatzie care se lanseaza cu setup.exe.singurul program care are nevoie de toate balariile astea e prog dvb-ul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. incepator
    By akastranger in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2006, 08:07
  2. Probleme .... de incepator !!
    By borgotech in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 12th March 2006, 22:09
  3. INCEPATOR
    By REBORN in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 3rd January 2006, 20:14
  4. INCEPATOR PLS HELP
    By XALLECS in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 24th December 2005, 20:03
  5. Replies: 3
    Last Post: 28th December 2004, 12:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top