Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default cumparat cardul tvr viaccess

    hallo am cumparat cardul tvr viaccess dar nu merge trebe activat?
    am un dreambox 7000s merge cu ce cam se pote actifa?

    dar nu am nici un numer de tlefon?
    fa rog sa ma ajutati sie pe mine





  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie activat ! trebuie doar sa ai o combinatie Emu+Cardserver functionala ...de exemplu MgCamd+NewCS ...problema este ca nu prea vei gasi o astfel de combinatie ! totusi ..instaleaza-ti ultima imagine Nabilo ...pune Mgcamd+Newcs ...si va merge !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    nu trebuie activat ! trebuie doar sa ai o combinatie Emu+Cardserver functionala ...de exemplu MgCamd+NewCS ...problema este ca nu prea vei gasi o astfel de combinatie ! totusi ..instaleaza-ti ultima imagine Nabilo ...pune Mgcamd+Newcs ...si va merge !
    ma ancercat da nu merge anca cam an cat timp pornest?
    pe ce canal se actifeaza pe tvr 1?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andi26 View Post
    ma ancercat da nu merge anca cam an cat timp pornest?
    pe ce canal se actifeaza pe tvr 1?
    nu stiu ce sa mai fac ca nu merge?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa porneasca pe TVR1 ! dar numai cu imaginea Nabilo si combinatia MgCamd 1.30d + NewCS 1.60 !

    http://www.nabilosat.info/forum/forumdisplay.php?f=415

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar cu diablo cam merge sa il activezi soft Diablo Underworld 153?


  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Diablo merge doar daca extragi de pe el fisierul caids.xml ...il editezi ...si adaugi CAID 502 ! acesta corespunde TVR-ului ! dupa care il rescrii ! va porni instant intr-un CAM Via !

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara probleme merge cu gbox .

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal ca merge si cu gbox si cu newcs insa trebuie activat. Pentru asta trebuie sunat la TVR alta solutie nu exista decat viaalz program care nu se poate face rost.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Normal ca merge si cu gbox si cu newcs insa trebuie activat. Pentru asta trebuie sunat la TVR alta solutie nu exista decat viaalz program care nu se poate face rost.
    da un numar ai sa pot suna la tvr ? te rog frumos,atunci merge sie tvr HD?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andi26 View Post
    da un numar ai sa pot suna la tvr ? te rog frumos,atunci merge sie tvr HD?
    0740131008 Nicusor Voican.
    Cardul trebuie pus intr-un receptor cu via nativ pentru a putea fi activat.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    0740131008 Nicusor Voican.
    Cardul trebuie pus intr-un receptor cu via nativ pentru a putea fi activat.
    o sa ancerg maine

    mersi mult

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Cu Diablo merge doar daca extragi de pe el fisierul caids.xml ...il editezi ...si adaugi CAID 502 ! acesta corespunde TVR-ului ! dupa care il rescrii ! va porni instant intr-un CAM Via !
    Asa am procedat dar tot nu merge. CAM-ul "vede" cardul dar nu deschide pachetul.
    Unde gresesc?

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Talking Pt. Nicu Voican....cu stima!

    Cardul TVR ..sub "lupa"....

    Reader: 0 (Phoenix on Com1)
    Key CAID Provider Type
    000000bfy90xxx 0500 0 Unique Address (UA)
    000000bfy90xxx 0500 FFF720 Shared Address (SA)
    000000bfy90xxx 0500 25900 Shared Address (SA)
    000000bfy90xxx 0500 25910 Shared Address (SA)

    Ceva ciudat cu acest provider "0""...bagat in bot din prima la interogarea cardului.. probabil cauza problemelor pe foarte multe receptoare cu Via embeeded si chiar RedCAM-uri!

    000000bfy90xxx 0500 0 Unique Address (UA)

    P.S. Nu dati cu pietre ca nu prea ma pricep la chestiile astea...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acelasi chestie e si la un alt card autohton ! deci nu cred ca e ceva !

    00000008Fxxxxx 1801 0 Unique Address (UA) 00000008Fxxxxx 1801 2011 Shared Address (SA) 00000008Fxxxxx 1801 2111 Shared Address (SA) 00000008Fxxxxx 1801 2111 Shared Address (SA)


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top