Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Skycrypt

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default Skycrypt

    cu pluginul de s*l am reusit sa vad f*x*tv in altdvb. dontpanic si fullx sunt codate tot la fel (exista cam-uri programate pe 6-12 luni deci nu au chei doar o data de blocare de la prima activare). de ce nu merge decodarea cu pluginul asta?
    Bucharest, Fibre 2.4 m, 0.7 db LNB, NoName analogue receiver, SkyStar2 + Athlon XP1800+

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Skycrypt

    Quote Originally Posted by mihai22
    cu pluginul de s*l am reusit sa vad f*x*tv in altdvb. dontpanic si fullx sunt codate tot la fel (exista cam-uri programate pe 6-12 luni deci nu au chei doar o data de blocare de la prima activare). de ce nu merge decodarea cu pluginul asta?
    Simpatica chestie; e ca si cum ai spune ca daca vezi via1 sau seca2 pe un pachet, de ce nu le decodezi si pe celelalte pachete...
    Fiecare provider are propriile metode de a-si securiza oferta; in afara de asta, daca ni s-ar da totul moca, ne-am lenevi...
    Salut Prieteni!


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    corect! si mie imi place sa lupt pt ceva ca parca savurez mai mult victoria
    dar ideea era ca fullx nu are chei care se schimba, doar un sistem fix care probabil poate fi replicat si inclus in dll-ul pt f*x*tv. sau gresesc?
    Bucharest, Fibre 2.4 m, 0.7 db LNB, NoName analogue receiver, SkyStar2 + Athlon XP1800+

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    freextv-ul are propria lui versiune de skycript.la restul nu se prea cunoaste.
    gepeto vrea sa zica ca versiunile de siteme de codare difera.de exempu nagra2 de pe hispa nu e la fel cu nagra2 de la premiere sau videoguardul cu sky-uri englezesti nu e acelashi cu videogurdul delor italiene...iar exemplele pot continua.sper ca teai lamurit.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da acum am inteles. credeam ca e o chestie standardizata si se schimba doar cheile. mdeci treaba e mult mai complexa... sa speram ca cei care se pricep vor face softuri si pt restul programelor
    Bucharest, Fibre 2.4 m, 0.7 db LNB, NoName analogue receiver, SkyStar2 + Athlon XP1800+

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. nokia9600+skycrypt+maxtv??
    By gogi in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2005, 12:55
  2. Help CAS2 ... Skycrypt/Icecrypt !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th July 2005, 22:09
  3. Upgrade Skycrypt
    By jimmykaniyaly in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 14th July 2005, 10:28
  4. Full X Abo Karte (Skycrypt) si Dreambox
    By JonySimic in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 16th June 2005, 17:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top