Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: strong 4401

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4401

    eu nu stiu;sunt abonat la akta si vreau sa pun softul din 2006 ;treb sa scot cartela cumva ?ca sa pun softul?si treb sa scot cumva cablul din receptor ,ala care vine de la antena?
    Last edited by Marian**; 10th January 2009 at 13:53.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti face manevra direct ! fara alte precautii !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus softul am ajuns la emu control cum le pun pe astea 3? emu stiu ca treb pus enabledar celelalte? update si cardsharing
    si apropo dupa ce pun chei noi iar ii dau factory reset?
    Last edited by Marian**; 10th January 2009 at 16:49.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci am pus emu enable card share disable si update disable ; ceea ce ma deranjeaza este ca se"inteapa de prea multe ori" si treb sa -l scot din priza
    o fi softul de vina?
    editez:de foarte multe ori adica dupa ce il"restartez' dau inainte si gata se inteaapa; si vad ca a decodat canalele pe criypto
    Last edited by Marian**; 10th January 2009 at 18:12.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default chei noi...

    incerc sa "transform" softcamul key intr-unul .kbn si imi da invalid key file sau nu stiu cum; am sters toate comentariile toate cheile lungi si tot degeaba

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    descarca Softcam.key de pe receptor ...editeaza-l cu ce vrei tu ...si rescrie-l ! Fara sharing si fara AU !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    descarca Softcam.key de pe receptor ...editeaza-l cu ce vrei tu ...si rescrie-l ! Fara sharing si fara AU !
    cu ce il descarc la key maker?cu upload sau download?

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu Upload ! aici in sensul de la STB->PC

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    cu Upload ! aici in sensul de la STB->PC
    am incercat si incerc in continuare
    imi scrie "wait while key uploading" dar nu se incarca nimic
    trebuie cumva sa inchid receptorul?
    Last edited by Marian**; 11th January 2009 at 18:30.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    am incercat si incerc in continuare
    imi scrie "wait while key uploading" dar nu se incarca nimic
    trebuie cumva sa inchid receptorul?

    la strong-uri eu stiu ca upload-ul se face cu aparatul scos din priza ... dai start si apoi il bagi in tensiune !


    regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    la strong-uri eu stiu ca upload-ul se face cu aparatul scos din priza ... dai start si apoi il bagi in tensiune !


    regards
    ok mersi mult

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un strong 4401 si nu merge subtitrarea... e o versiune de soft din 2006 il am pentru DILI tv si nu merge subtitrare? ce sa fac e vrun patch mai nou pt el ca sa mearga subtitrarea. pls hellp dau o bere

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aaa si inca ceva ...stie sa faca AU la dili?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garcea111 View Post
    aaa si inca ceva ...stie sa faca AU la dili?
    asta vroiam sa stiu si eu.....cu ultimul soft daca face update la digi....daca nu....asta e

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default nu!

    Din cate stiu eu acest tip de receivere nu suporta subtitrarea?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top