Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Comanda montura H-H cu patch concord

    Sa poate comanda o montura H-H cu ultimul patch concord pt 4355 evo cel ce decodeaza D+ ? eu din cate stiu versiunile mai vechi de concord aveau probleme mari si cu comutatoarele DiSEqC iar de H-H nici nu se putea pune in discutie. A incercat cineva concord 1.05 D+ ok cu montura H-H ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4xxx

    Da si merge foarte bine.


  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ dragon65
    cum memorezi pozitia satelitilor ca lipseste meniul Pasitioner set-up unde se faceau setarile ? Tot ce am gasit legat de H-H e in meniul Lnb set-up dar numai pt setarea limitelor E-W doar atat.Tu cum ai memorat pozitiile satelitilor la concord-ul asta ?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge HH si la versiunile mai vechi de Concorde. Nu e extraordinar de bun, dar se poate folosi.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...cu HH si Concord este o smekerie..cel putin in privinta 4355..trebuie setat limitele E si W pe fiecare satelit in parte.. pot fi valori oarecare.. abia apoi se trece la cautarea propriu zisa.. chiar si asa nu tine minte mai mult de 3 - 4 pozitii..

    e mare maestru cel care reuseste sa faca sa retina 4355 cu concord mai mult de 4 sateliti..

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355

    Quote Originally Posted by hexs
    ...cu HH si Concord este o smekerie..cel putin in privinta 4355..trebuie setat limitele E si W pe fiecare satelit in parte.. pot fi valori oarecare.. abia apoi se trece la cautarea propriu zisa.. chiar si asa nu tine minte mai mult de 3 - 4 pozitii..

    e mare maestru cel care reuseste sa faca sa retina 4355 cu concord mai mult de 4 sateliti..
    Te rugam,poti fii mai explicit?Macar alea 3 pozitii cum se "instaureaza" ?
    Multumim!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: 4355

    Quote Originally Posted by spoealar
    Quote Originally Posted by hexs
    ...cu HH si Concord este o smekerie..cel putin in privinta 4355..trebuie setat limitele E si W pe fiecare satelit in parte.. pot fi valori oarecare.. abia apoi se trece la cautarea propriu zisa.. chiar si asa nu tine minte mai mult de 3 - 4 pozitii..

    e mare maestru cel care reuseste sa faca sa retina 4355 cu concord mai mult de 4 sateliti..
    Te rugam,poti fii mai explicit?Macar alea 3 pozitii cum se "instaureaza" ?
    Multumim!
    eu am reusit vreo 7 pozitii

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: 4355

    eu am reusit vreo 7 pozitii[/quote]

    KAMASUTRA?
    350 kg de scule!

  9. #9
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hexs
    e mare maestru cel care reuseste sa faca sa retina 4355 cu concord mai mult de 4 sateliti..
    onyx
    eu am reusit vreo 7 pozitii
    inseamna ca esti super ultra mare maestru!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355

    hmmm...nimic concret.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @amice spoelar, nu e greu si e cat de cat intuitiv..

    le iei pe rand, satelit cu satelit.. nu toti odata..

    stabilesti limitele in meniul lnb setup apoi vei vedea ca in meniul de scanare transponder se va initializa optiunea de mutare a antenei... nu stabilesti limitele, NU te lasa sa muti.. altminteri trebuie sa memorezi fiecare operatiune pe care o faci.. nu e suficient sa iesi din meniuri ca optiunile alese sa fie salvate..

    marea problema a softului Concord nu e mutarea HH ci MEMORAREA pozitiilor orbitale ale satelitilor..

    ... daca nu va descurcati intrati seara pe chatul #RDI, sunt(em) acolo destuli maestrii sa ne putem sfatui..

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maestre hex , firesc ca am ajuns sa matur cu antena toti satelitii,firesc ca memorarea este problema! Aceste informatii ma interesau.
    In fine intuitiv,am reusit si eu sa setez 3 sateliti.....Dar nu sunt maestru...
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. patch CONCORD str4155 EVO
    By niku_1988 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 10th June 2006, 00:53
  2. Patch Concord
    By Guess Who in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 8th December 2005, 23:10
  3. Pentru patch Concord ! TPS key !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 16th May 2005, 17:49
  4. Probleme viasat3 & nrk cu patch concord
    By ionut2 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 19th April 2005, 21:27
  5. Patch Concord
    By bogdansat in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 12th March 2005, 18:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top