Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default Tv Cabo ok 100% tested

    Tv Cabo merge fara probleme 100% testat. Merge numai cu cartela titanium. Incercati pe www.crypto.ws
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu chiar nu inteleg ce probleme ati avut voi cu CABO... merge la fel ca inainte (la mine cu patch 6xxx din 22 august) fara nici o problema

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Tv Cabo ok 100% tested

    Quote Originally Posted by fone
    Merge numai cu cartela titanium.
    ...nu mai dezinfoma lumea, nu s-a schimbat nix la cabou

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ cabal si rz + : pe MR nu merge de mult.
    SHALOM

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, de acord, dar atunci titlurile sa fie mai exacte/explicite... ca sa nu mai tremure lumea cand vede titluri gen: ''CABO MORT'', POLSAT DISTRUS, ''TPS GAME OVER''
    Poate mai sunt unii care au probleme cu inima...

    Puneti fratilor titluri mai calumea si nu vor mai exista confuzii

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  6. #6
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    Si vorba "shlagarului" : "LAS-O BA CA-I BINE-ASA"!

    (iaca-sa creste nr. de posturi)


    Sal'[email protected]

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da frate, aia cu MR-uri nu mai vad de mult.
    Aseara au schimbat astia iar inainte de meciul cu portugalia cu vreo ora da ... au aparut codurile iar tot pe www.crypto.ws
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    @ cabal si rz + : pe MR nu merge de mult.

    daca te uiti mai bine vezi ca am pus in quote ce m-a indispus pe mine...
    adica ca merge doar pe titanium !

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rz +
    Poate mai sunt unii care au probleme cu inima...
    Toti RDI-stii santem deja vaccinati....
    Teach me...please !

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cabal: Da, dar ai spus ca nu s-a schimbat nimic - daca nu se schimba nimic se vedea si cu MR.
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La capitolul magic si matrix, Cabo merge numai cu titanium card, cu asta am probat eu, cu oposcard, platinium card nu stiu ca nu am probat, SA FIE CLAR PT TOATA LUMEA.
    Pe 5400 merge bine, pe 5700 cu card de AU merge fara intreruperi de anu trecut pe DM cred ca merge si asa mai departe.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....la naiba, s-a cam dus vremea MR-ului...
    SHALOM

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    @cabal: Da, dar ai spus ca nu s-a schimbat nimic - daca nu se schimba nimic se vedea si cu MR.
    corect,ai dreptate, dar tot aiurea a iesit postu lu @fone oricum...

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DA mai da am gresit cu titlul, altadata am sa scriu altfel ca sa nu va mai sara inima din piept.
    Tot atat faceti zarva, mai bine ati da niste informatii utile decat sa criticati titlul.
    Io cred ca voi stati toata ziua pe site si vedeti ce-i noi si va dati cu parerea... dar nu va uitati si voi dupa ce au mai facut baietii din afara, ce s-a mai spart, ce mai merge ce nu mai merge.....
    Imi cer scuze pt titlu.Atata zarva pt un ca...at.
    Cu stima si respect.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D+ & Tps ok 100% tested...
    By spartan in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 31st October 2006, 21:50
  2. D+ ok & TPS softcam..tested 100%
    By TORPEDO in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 17th October 2006, 21:42
  3. D+ ok & TPS softcam..tested 100%
    By pasalog in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 13th September 2006, 04:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top