Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Ajutor problema skystar2

    salut am urmatoare configuratie
    placa de baza GA-M61SME-S2,procesor AMD Athlon 6000 X2 dual-core 3,1 pe procesor,placa video 8500 GT , 2G de ram
    problema este in felul urmator am pus o placa dvb skystar2 rev:2,6c ,drivere 4.3.0 ,aplicatie dvb dream , a-mi arata ca am semnal dar nu memoreaza nici un post tv
    rog frumos pe cei mai mari cu experienta sa ma ajute si pe mine
    alta aplicatie ,codecuri, sugesti, ceva nu e bine si nu stiu ce pls help

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Smile salut

    problema rezolvata nu instalasem setup4pc
    acum alta problema ,cum se afiseaza sau mai bine zis de unde activez subtitrarea la DVB Dream vresiunea v14i ,trebuie plugin ceva ?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca compilezi tu vreun plugin pentru subtitrare altfel nici o sansa.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei subtitrari singura solutie e ProgDVB.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..si pune ultimul driver...4.3.0 e vechi...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alllexx1968 View Post
    Daca vrei subtitrari singura solutie e ProgDVB.
    Da nu mai spune asa zici tu ca singura solutie e ProgDVB
    Da ai dreptate singura solutie proasta e ProgDVB ( afiseaza subtitrarea total aiurea ).
    Ai auzit cumva de MyTheatre sau DvbViewer ? Astea sunt playerele ce afiseaza subtitrarea fara nici un bug.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Da nu mai spune asa zici tu ca singura solutie e ProgDVB
    Da ai dreptate singura solutie proasta e ProgDVB ( afiseaza subtitrarea total aiurea ).
    .
    ..nu zice nimeni ca e unica solutie...dar e cel mai utilizat player dvb....subtitrarea DVB functioneaza ireprosabil la ultima versiune 4.92.4...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o problema cu o placa de baza abit a s78h (video ati 3200HD integrat), procesor amd 4450e x2 si skystar 2.Merge altdvb doar fara optiunea use 1 procesor bifat altfel resrteaza PC ul, insa problema apare cand vreau sa folosesc mytheatre care dupa cateva momente de functionare se blocheaza.La restart mytheatre face la fel.L am setat de l am disperat si degeaba.Va rog ajutati ma cu sfaturi.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy dvbviewer probleme

    salut am si eu probleme cu dvbviewer a-mi da o eroare NO HARDWARE AVAILABLE acum nu stiu caza care ar fi de face asa , rog frumos daca poate cineva sa-mi spuna si mie ordinea la setarile grafice
    video renderer ?
    audio renderer ?
    Mpeg2 video decoder ?
    H.264 video decoder ?
    Mpeg audio decoder ?
    ac3 audio decoder ?
    aac audio decoder ?
    multumes din suflet celor care ma vor ajuta sa ies din impasul asta ca de 2 zile ma invart in cerc

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karate View Post
    salut am si eu probleme cu dvbviewer a-mi da o eroare NO HARDWARE AVAILABLE
    In Settings -->Options...-->Hardware bifeaza casuta Has CI module si eroarea (ce apare la canalele codate) o sa dispara.

    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=74354

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top