Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Dragon cam vs Diablo

    2 intrebari va rog pentru cunoscatori .
    1. dragon cam = diablo sau nu ? ma refer la nr de posturi pe care le deschide.
    2. cu dragon cam se poate vedea posturile HD de pe THOR

    Va multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numai Diablo versiunea 2.3 stie HDeuri .

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crazyman View Post
    2 intrebari va rog pentru cunoscatori .
    1. dragon cam = diablo sau nu ? ma refer la nr de posturi pe care le deschide.
    2. cu dragon cam se poate vedea posturile HD de pe THOR

    Va multumesc.

    1.Diferente hard si soft in favoarea diablo cam-ului care deschide in plus nordicii pe 1w si albanezii pe 16e si ceva pe 19.2 germane (toate in conax).
    2.Nu.(inca)
    Cine are poate sa-si spuna opinia avand ultimele noutati legate de el.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspunsuri , m-am lamurit cum e cu Dragon cam .
    Acuma , stie cineva de unde pot cumpara un Diablo cam in Timisoara , eventual si un CAS 3 ?

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crazyman View Post
    Acuma , stie cineva de unde pot cumpara un Diablo cam in Timisoara , eventual si un CAS 3 ?
    Incearca aici: TIMISOARA
    Str. Oravita, Nr. 2/D, cod 300244
    Telefon: 0256-211 692; 0256-212124
    fara sa precizez firma ca sa nu le fac reclama
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc Chris , am localizat firma , maine daca e deschis trag o fuga pana la ei .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa opinia cunoscatorilor care este cel mai bun cam de pe piata sau care urmeaza sa apara...As vrea sa-mi cumpar poate functioneaza si localele cu el.....Mersic

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi cer scuze de intrebari , dar vreau sa stiu cateva lamuriri despre Diablo:

    1. In afara de nordicii pe 1w (SD si HD) si albanezii pe 16e (doar SD) , din ce am citit mai sus , in topicurile anterioare , mai deschide si alte pachete sau programe ?

    2. Acest cam face auto upate sau trebuie reprogramat de fiecare data cand se schimba cheile ?

    3. Acest cam merge in orice receiver ? Merge si in Strong 6355 (asta in cazul in care se doreste a se vedea doar SD)?

    4. Ce receiver HD imi recomandati a fi cumparat in situatia in care se doreste utilizarea lui DIABLO pentru prog HD ?

    multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    imi cer scuze de intrebari , dar vreau sa stiu cateva lamuriri despre Diablo:

    1. In afara de nordicii pe 1w (SD si HD) si albanezii pe 16e (doar SD) , din ce am citit mai sus , in topicurile anterioare , mai deschide si alte pachete sau programe ?

    2. Acest cam face auto upate sau trebuie reprogramat de fiecare data cand se schimba cheile ?

    3. Acest cam merge in orice receiver ? Merge si in Strong 6355 (asta in cazul in care se doreste a se vedea doar SD)?

    4. Ce receiver HD imi recomandati a fi cumparat in situatia in care se doreste utilizarea lui DIABLO pentru prog HD ?

    multumesc

    Romeo
    1. deschide si alte canale
    2.trebuie reprogramat cu interfata cas
    3.da
    4.merge la orice rec hd cu ci

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mesteru

    multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default nelamurire

    o intrebare care pare prosteasca pt cunoscatori,dar eu fiind abia la inceputurile microbului satelit, sper sa nu fiu luat la misto(prea rau)
    Un dreambox800 programat cum trebuie deschide mai multe programe hd si sd fata de actuala versiune diablo cam?
    Intentionez sa-mi achizitionez un sistem de receptie pt programe hd si sincer ma gandeam ca si receptor la dm800,insa mi-am prins urechile pe aici tot cautand despre el,mai ales ca nu stiu linux si nici cum se programeaza.
    de aceea alternativa diablo cam + alt receiever hd mi se pare mai usoara pt mine ca si incepator.
    Orice sfat/parere e binevenita!

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    o intrebare care pare prosteasca pt cunoscatori,dar eu fiind abia la inceputurile microbului satelit, sper sa nu fiu luat la misto(prea rau)
    Un dreambox800 programat cum trebuie deschide mai multe programe hd si sd fata de actuala versiune diablo cam?
    Intentionez sa-mi achizitionez un sistem de receptie pt programe hd si sincer ma gandeam ca si receptor la dm800,insa mi-am prins urechile pe aici tot cautand despre el,mai ales ca nu stiu linux si nici cum se programeaza.
    de aceea alternativa diablo cam + alt receiever hd mi se pare mai usoara pt mine ca si incepator.
    Orice sfat/parere e binevenita!
    daca ai lini bune poti vdea foarte multe prog hd cu dm 800 .....cu diablo 2.3 vezi prog hd pe 1w si 7e ...hd1 -hd3...........

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci as avea nevoie de un manual de programare al dm800.
    unde as putea gasi? e cineva dispus sa aibe rabdare sa-mi explice cum se face? banuiesc ca nu.....

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    deci as avea nevoie de un manual de programare al dm800.
    unde as putea gasi? e cineva dispus sa aibe rabdare sa-mi explice cum se face? banuiesc ca nu.....
    ai pm..............

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mesteru
    Mersi frumos! vorbim pe mess!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top