Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Post pt dream box as dori ceva informatii

    daca stie cineva ce as putea sa mai fac am instalat toate softurile in dream si calc lam conectat la calc dar nu reusesc sa copiez g box imi puteti da detalii unde gasesc sa copiez g box si daca mai puteti sa-mi oferiti si alte informatii
    multumesc mult

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza cccam de pe GP server. Ai mai multe avantaje.
    Dreamul conectat la router dhcp on, ca sa configureze automat. Apoi off ca sa intrii pe el cu dcc/totalcmd etc.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Post si alea unde le gasesc

    am inteles dar unde le gasesc ceea ce ai zis tu

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai omule ... daca instalezi Gemini ...pe butonul albastru ai acces la serverul Gemini ...addons ...de acolo aduci CCCam !

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Mai omule ... daca instalezi Gemini ...pe butonul albastru ai acces la serverul Gemini ...addons ...de acolo aduci CCCam !
    Poate nu a reusit sa faca toate setarile si sa iasa cu el pe net si atunci apasa pe butonul albastru ... pana se face verde
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post dreambox 500s configurare?

    am bagat gemini 4.60 am facut configurare intre modem romtelecom-switch=calc sai switch=dreambox am bagat pe calc dcc se vad toate trei am incercat pe dreambox si am intrat pe gemini-server ,dar deacum numai stiu cine ma poate ajuta ce trebuie sa aduc cu dcc si de unde si ce trebuie sa iau de pe gemini-server ca sa pot baga pana la urma key

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    undeva in calc faci un folder pe care il denumesti sa zicem key dream/intri cu netul pe ,,sa zicem www.crosat .org de unde din upload center descarci de la sectiunea key ultimele key[ale lui antrag]in folderul creat
    le dezarhivezi si vei avea var/keys si var scce,pe care cu dcc le pui in corespondentul din dream al fisierelor si gata ai cheile in dream
    mai mfaci eventual un restart de cam si vizionare placuta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pe GP server bp addons instalezi cccam 2.0.11 si cccam.configs
    Te conectezi cu dcc sau totalcmd si introduci ce-i lipseste in var/keys.
    Pornesti din blue panel ( buton albastru ) startcam vezi sus in lista...cccam.

  9. #9
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post buna

    deci alceva nu mai trebuie facut este pe gp cccam 2.01o si acesta il dau jos ca aici sant mai multe si dupaceea ii bag key cu dcc si alceva nui mai trebuie nu ?

  10. #10
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    [QUOTE=1966dan;656628]deci alceva nu mai trebuie facut este pe gp cccam 2.011si acesta il dau jos ca aici sant mai multe si dupaceea ii bag key cu dcc si alceva nui mai trebuie nu si celelalte key tot acolo trebuie puse cand le schimb

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=1966dan;656682]
    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    deci alceva nu mai trebuie facut este pe gp cccam 2.011si acesta il dau jos ca aici sant mai multe si dupaceea ii bag key cu dcc si alceva nui mai trebuie nu si celelalte key tot acolo trebuie puse cand le schimb
    mai trebuie si CCcam-Config 2.0.10 si dupa aceia keys Astea se instaleaza singure direct de la ei de pe server, CCcam2.0.11 si CCcam-Config2.0.10 . Keys trebuie sa bagi la var/keys cu un program FTP (in cazul tau cu DCC daca il ai deja ).

  12. #12
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    daca te rog poti sa imi explici putin cum ii cu keyle si cu servaru ca sant nou cu dreamboxu deabia acum invat cate ceva ,deci depe gemini-server keyke se actualizeaza sigure sau trebuie sa le bag eu in dcc in dcc unde trebuie bagate keyle este un folder cu nagra_rooms si atunci keyle unde le bag inauntru la folder sau afara scuzama dar incerc sa invat cate ceva pt ca la inceput cand lam luat am crezut ca il vand ca mise parea ca nu il pot face multumesc
    Last edited by 1966dan; 9th January 2009 at 23:20.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    daca te rog poti sa imi explici putin cum ii cu keyle si cu servaru ca sant nou cu dreamboxu deabia acum invat cate ceva ,deci depe gemini-server keyke se actualizeaza sigure sau trebuie sa le bag eu in dcc in dcc unde trebuie bagate keyle este un folder cu nagra_rooms si atunci keyle unde le bag inauntru la folder sau afara scuzama dar incerc sa invat cate ceva pt ca la inceput cand lam luat am crezut ca il vand ca mise parea ca nu il pot face multumesc
    Cu butonul albastru iei de pe server, de exemplu, cccam 2.0.11, cheile le cauti pe net cu google.Pentru cccam eu folosesc doar softcam.key pe care il pui cu dcc in var/etc, langa folderul acela nagra_rooms.

  14. #14
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    camurile la cat timp sa schimba si keyle aclo cu dcc ce se mai baga ca sa mearga dream am vazut undeva era vb de gbox ca trebuie sa il iei si sa il bagi tot pe acolo ala ce rol mai are scuza daca te intreb dar ma intereseaza
    Last edited by 1966dan; 10th January 2009 at 00:42.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    camurile la cat timp sa schimba si keyle aclo cu dcc ce se mai baga ca sa mearga dream am vazut undeva era vb de gbox ca trebuie sa il iei si sa il bagi tot pe acolo ala ce rol mai are scuza daca te intreb dar ma intereseaza
    Camurile nu se schimba in timp.Iti alegi tu unul.Daca te hotarasti la cccam dai jos cu butonul albastru si se instaleaza singur.Daca te hotarasti la gbox, este mai complicat.Trebuie sa il instalezi manual.Cheile le schimbi cand se invechesc..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top