Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default Rog ajutor (preluare contract Digi)

    Am intrat in posesia unui hss1160na vreau sa preiau abonamentol dar nu am posesorul contractului cum ma invatati sa fac ca fatuca de la casierie a fost transanta fara propetar nema ma pus pe fuga,cineva cumva
    Last edited by SatWien; 12th January 2009 at 14:30. Reason: Scrie in titlu care e subiectul postului!
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Am intrat in posesia unui hss1160na vreau sa preiau abonamentol dar nu am posesorul contractului cum ma invatati sa fac ca fatuca de la casierie a fost transanta fara propetar nema ma pus pe fuga,cineva cumva
    Nu ai nici-o sansa.Doar sa platesti pe numele propritarului.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai la reactivarea cartelei fatucile alea de la telefoane te intreaba cumva de bolentin? ca sunt in copac si copacul in aer platesc si ab lu ala dar nu vad nika ai? ma intreb si eu
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa-i-l dai inapoi ca nu o sa faci nimic cu el,sincer... Ciudat felul in care ai intrat in posesea lui si nu-i sti numele la proprietar sau l-ai "unsurat" de la fostul proprietar nu stiu zic si eu

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersii pt incurajari asa m-am gindit si eu i-am dat in cap,conteaza foarte mult aspectu asta parca esti de la politie a ajuns la mine si eu vrau sa activez acest aparat cu orice pret mersii pt ajutor @mariuss,vad ca nu gasesc sprijin printre voi topicul se poate inchide rog admin sa-l inchida
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Tu nu ai inteles esenta,nu ai cum sa-l activezi pt ca sint legate cardul cu receptorul,asa ti-le da cei de la digi,altfel nu se poate,asta e digi,nu mi-o lua in nume de rau.
    Last edited by mariuss; 11th January 2009 at 01:36.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esenta este ca vreau sa fac operatie pe acest receptor ca apoi sa bag cartela in linie de asta ma chinui si incerc sa reactivez acesta cartela pt ca cineva sa se bucure de linie cind vor cadea cheile asa ca o sa incerc cu alt dth sa-l bag in linie dac judeci gresit poate oi avea si tu nevoie de linie,asa ca mai fac inca odata apel la bunavointa unui forumist care ma poate ajuta sa intru in linuta cu acest card daca nu sarumina si la revedere
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Esenta este ca vreau sa fac operatie pe acest receptor ca apoi sa bag cartela in linie de asta ma chinui si incerc sa reactivez acesta cartela pt ca cineva sa se bucure de linie cind vor cadea cheile asa ca o sa incerc cu alt dth sa-l bag in linie dac judeci gresit poate oi avea si tu nevoie de linie,asa ca mai fac inca odata apel la bunavointa unui forumist care ma poate ajuta sa intru in linuta cu acest card daca nu sarumina si la revedere
    Auzi , frate daca nu te-ai trezit cum trebuie mai dormi un pic sau bea o cafea tareeeee sa-ti revii ca bag de seama ai ceva "tulburari" . Apropo , fa linia mai scurta ca nu-ti pica prea bine intreaga

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu inteleg ce este asa de greu sa se raspunda ontopic pe acest forum
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Chiar nu inteleg ce este asa de greu sa se raspunda ontopic pe acest forum
    Ti sa raspuns destul de clar; NU SE POATE trebuie sa ai propietarul sa iti treaca ab. pe numele tau si sa reactivezi cardul,mai departe ceea ce vrei e prea complicat pentru un pufan si strici atat receiverul cat si cardul,iar informatiile pe care le soliciti nu le vei gasi aici!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apreciez raspunsul tau @spaniolu dar intradevar sunt pufan satelitar dar in electronica nu se poate spune ca sunt pufan stiu sa tin un letcon in mina un aer cald un osciloscop,flash,dump,jtag sunt familiare si-mi petrec viata reparind tv,de vreo doi ani urmaresc forumurile fara sa pun prea multe intrebari am citit si in patru ore cumulat am reusit sa pun instalatia de satelit in functiune,multumita voua scot palaria,am nevoie de ajutor in privinta aceasta daca nu se poate gasii ma voi indrepta in alta directie

    ps mersi pt corecturi
    Last edited by radutyu; 12th January 2009 at 13:32.
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Apreciez raspunsul tau @spaniolu dar intradevar sunt pufan satelitar dar in electronica nu se poate spune ca sunt pufan stiu sa tin un letcon in mina un aer cald un osciloscop,flash,dump,jtag sunt familiare si-mi petrec viata reparind tv,de vreo doi ani urmaresc forumurile fara sa pun prea multe intrebari am citit si in patru ore cumulat am reusit sa pun instalatia de satelit in functiune,multumita voua scot palaria,am nevoie de ajutor in privinta aceasta daca nu se poate gasii ma voi indrepta in alta directie

    ps mersi pt corecturi
    Probabil ca nu esti la curent cu legislatia EU! ceea ce vrei sa faci se numeste piratare,nu stiu daca vre-un forum ro isi mai permite sa posteze despre cum sa faci o extragere de RSA/BK cat si altele de gen,dupa cum ai observat aceste info pana in 2007 erau accesibile orcui dupa.....doar cei ce au experienta in asa ceva,spui ca ai citit forumul in ultimii 2 ani,daca la-i fi citit aflai ca @Fanta a fost acuzat de piratare in baza celor publicate pe forum,asa ca pentru ultima oara iti spun sa cauti o alta sursa de info si....atentie la ceea ce vrei sa faci! sfatul meu este unul singur;
    folositi o SUBSCRIPTIE OFICIALA

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta era formularea corecta vreau sa platesc acea subscriptie dar vreau sa folosesc cardul in alt receptor,bineteles ca vor exista argumete pro si contra deci ma linistesc nu pot sa fac chestia asta chiar daca vreau sa maresc numarul abonatilor la DTH respectiv,chiar trebui sa trec prin furcile caudine?
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Asta era formularea corecta vreau sa platesc acea subscriptie dar vreau sa folosesc cardul in alt receptor,bineteles ca vor exista argumete pro si contra deci ma linistesc nu pot sa fac chestia asta chiar daca vreau sa maresc numarul abonatilor la DTH respectiv,chiar trebui sa trec prin furcile caudine?
    Cea mai la indemana solutie pentru tine e sa pui un anunt la shop,cauti contra cost ceea ce vrei,altfel....nu vei gasi info pe forumuri,ti-am explicat de ce,in alta ordine de idei daca vei citi contractul cu ATENTIE vei observa un paragraf ce suna cam asa; folosirea cardului digitv in alt receiver decat cel dedicat este strict INTERZISA! restul...no comment!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pt aceste informatii ma voi linisti jur ca ma voi face baiat cuminte si nu mai umblu cu prostii dar tot nu ma las o zi buna tuturor
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top