Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post Dreambox DM 500s si internetu

    am citit ce aspus unu ce a spus altu dar pana la urma ?am internet de la rotelecom si am intrebat ieri ce ar trebui sa iau pt ca eu am modem la internet dar nu are decat o iesire in lan ce ar trebui sa iau sa fac conexiunea cu dream modem . router etc. multumesc
    Last edited by 1966dan; 9th January 2009 at 04:10.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai cumperi un switch de 5 porturi (sau un router cu 1 wan si 4 lan) si rezolvi problema.
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca topicu tau e aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=85987 a fost mutat in sectiunea dreambox. Continuati intrebarile acolo.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    am citit ce aspus unu ce a spus altu dar pana la urma ?am internet de la rotelecom si am intrebat ieri ce ar trebui sa iau pt ca eu am modem la internet dar nu are decat o iesire in lan ce ar trebui sa iau sa fac conexiunea cu dream modem . router etc. multumesc
    salut, e simplu , iei legatura cu Romtelecomul si ceri un modem SPEEDTOUCH 546 ( 4 porturi ) > spunele ca ai mai multe pc uri . bafta .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    am citit ce aspus unu ce a spus altu dar pana la urma ?am internet de la rotelecom si am intrebat ieri ce ar trebui sa iau pt ca eu am modem la internet dar nu are decat o iesire in lan ce ar trebui sa iau sa fac conexiunea cu dream modem . router etc. multumesc
    Cea mai simpla si cea mai ieftina varianta este cu switch.Din modemul romtelecom te duci cu cablu de retea in switch, iar din switch un cablu pleaca la calculator si alt cablu la dream.Asa ai net independent la calculator si la dream.
    La romtelecom cu poti schimba modemul fara sa platesti, decat daca ti-a expirat contractul si vrei sa il prelungesti.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E mai greu cu schimbatu modemului, eu am incercat, ce mai simpla rezolvare cumpari un switch chior de 5 sau 8 porturi

    http://www.pcfun.ro/Switch

    http://www.emag.ro/switch_fara_management


    bafta
    dk vrei sa te mai ajut legat de dm500s, contacteaza-ma pe yahooo mess

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top