Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default Plugin freex tv pt. Alt-dvb?

    Stie cineva de unde pot lua plugin freex tv pt. Alt-dvb?
    De pe esaee nu vrea.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din nefericire nu-l pot descarca.
    Acesta care l-ai indicat mai sus este alt format.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai incearca o data ca merge descarcat. eu l-am luat. problema e ca Freextv de pe pe hotbird 12207 H 27500 nu functioneaza bine la mine. Adica pun pe el las vreo doua minute si apoi abia apar niste chei in shl crypt si mere numai audio ...imagine nimic. stie cineva de ce? cum se poate remedia?

    offtopic: sunt cteva canale pe hotbird s[aniole codate cu bliss.imi spuneti si mie pls cum se pot decoda. Am vazut ca in yanksee e o csuta unde trebuie scris ceva dar nu stiu ce.

    Thanks

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa intru ind etalii unpic ca vd ca nimeni nu citeste nica ...spera sa cada din cer,poate so milui unul...io mam miluit

    la plugin ii zice shlcrypt.dll , eu am versiunea 1.1.0.1 (cel putin asha scrie la properties)
    mentzionez ca folosesc alt dvb beta 105 ( versiune anterioara functiona la fel de bine).oke...no acuma copiatzi dll-ul impreuna cu iniul in directorul plugins.
    pornitzi alt dvb megetzi la plugins, tcecetzi packet saizul pe 184, shi nu e nevoie de bifat multi pids in plugin sa functioneze, altul forwadind suficient de repede spre .

    acuma probleme.alt dvb foloseste demuxul de microsoft care ca orice ieshit din ograda lu` nenea bill mere ca phula-scuze de ieshire das satul de demuxul asta -
    acuma sa revenim,cu toate ca ax-ul furnizeaza bine streamurile demuxul uneori nu porneste.cum se materializeaza astea?ecran negru la schimbarea pe un canal nou chiar daca e semnal din plin, pidurile is bune..ecm-urile is bune..etc.
    SOLUTZIA? inca un click pe acelashi canal a2oara repornind in proporztie de 99.9%(au mau fost cazuri cind nu )

    incercatzi asha iar daca nici asha nu merge verificatzi ca in fereastra principala de plugins sa se miste ca nebune 2 piduri(acolo unde scrie active filters) iar sub ele sa apara shirul de bitzi (in ferestra commands)
    daca sunt implinite cele de sus trebuie sa mearga neaparat.
    uneori la pornire decodarea nu incepe aproape instantaneu mai trebuie asteptat pina se termina shirul de decodat shi incepe altul (max 10 secunde)iar in alt dvb ca daia iubesc programashul asta ca vezi tot ce se misca prin el ,,, cheitza din dreapta jos se invirte.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am facut! la mine merge. Thanks Gettoman. Mai sunt si alte programe pe Hotbird care merg cu acest pluggin? Sau free x tv e singurul?

    Thanks again

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Italy
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    La mine F**E xtv merge perfect pe astra,dar pe hot bird se vede intrerupt si se mai si blocheaza!
    Cheita de la Alt-Dvb se misca!,cum zicea ghettoman.....
    E normal asa
    Salut

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLO08
    Salutare,
    La mine F**E xtv merge perfect pe astra,dar pe hot bird se vede intrerupt si se mai si blocheaza!
    Cheita de la Alt-Dvb se misca!,cum zicea ghettoman.....
    E normal asa
    Salut
    hmmm incerca shi cu multipids shi fara multipids bifat.e la fel?
    cheitza trebuie sa se miste non stop la inceput pina porneste csa-ul ~2-3sec dupa aceia se misca mai rar.

    ps.ma bucur dadius ca in sfirshit itzi merge.ma mai nervez shi eu cind mai citesc pe forum unele de ma dau cu capul de masa .sper ca nam jignit pe nimeni cu postul meu anterior

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu abia aseara am intrat in lumea digitala cu primul meu ss2 si sunt impresionat fxtv-ul se vede foarte bine dar il prind doar pe hotbird unde am 30% semnal, pe astra semnalul e prea slab (antena defocalizata). nu stiu daca e din cauza semnalului dar si mie imi freeze imaginea la citeva minute si remediul e sa dau din nou click pe program. iar cheitza aia se misca la citeva zeci de secunde. am dezactivat y*ts*e si merge tot la fel (evident pt ca e s*l nu ir*o). nu se poate face nimic sa nu se mai blocheze? sau macar sa reporneasca singur sa nu stau langa el tot timpu.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la 30% banuiesc ca esti la limita cu semnalul.intreruperile sunt date din cauza asta.solutzia...o antena mai mare sau reglajul acesteia actuale daca zici ca sunt probleme cu ia

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da.. lucrez la problema. imi organizez calendarul sa ii fac o revizie adica schimb de lnb, repozitionare, lipire folie aluminiu din carrefour...
    Bucharest, Fibre 2.4 m, 0.7 db LNB, NoName analogue receiver, SkyStar2 + Athlon XP1800+

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se mai intrerupe si la mine dar numai imaginea. sonorul nu. eu am 62% semnal in spania.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FreeX
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 9th October 2006, 06:25
  2. freex cw
    By yepse in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 8th August 2006, 08:09
  3. freex tv working
    By naseeb786 in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 8th January 2006, 04:51
  4. Skystar2 ( Plugin for XDream FreeX and FreeX 2 )
    By khawaja007 in forum RDI - English
    Replies: 75
    Last Post: 18th July 2005, 16:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top