Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: illusionsat c3

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default illusionsat c3

    buna sirius!
    si eu am acelasi aparat ca si tine si pot sa zic ca este un aparat destul de destept.
    ce vroiam sa te intreb este daca tu folosesti cartela originala de max tv.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default illucion c3

    DA.
    O folosesc in ILLUCION problema este ca nu se actualizeaza la sfirsit de luna.

    sirius

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atunci cum o actualizezi
    alta intrebare?cit face o cartela pe o luna in romania

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gubala
    atunci cum o actualizezi
    alta intrebare?cit face o cartela pe o luna in romania
    si eu vreau sa imi cumpar una dar nu prea stiu nimic despre ea.daca ai putea sa imi dai niste detalii tias fi foarte recunoscator

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default ILLUCION

    1. CARTELA O ACTUALIZEZ IN:
    - CAM VIACCESS
    -CAM ZETA
    - SAU IN ECHOSTAR 808 CU VIACCESS INCORPORAT.
    2. CARTELE IN ROM? SUNT IN DIVERSE LOCURI ( EX DIADI- BUCURESTI)

    SIRIUS

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo!am incercat o cartela de digi tv in receptorul meu sa vad daca functioneaza dar din pacate a aparut totul in negru.nu stiu care sa fie problema,desi dupa ce am introdus cartela si a recunoscuto si a si disparut nagravision imaginea a ramas tot in negru.oare ce sa fie?

  7. #7
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,598
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai ceteshte si tu pe aici si o sa afli....

    cartela de digi e maritata cu receiveru' ....adeca nu se potriveste si cu altu...

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai sa iti mai zic o chestie.
    se zice ca daca introduci boxkeyul de pe cartela in receiver trebuie ca sa o citeasca.asta este una.problema este caci nu stiu daca sea si activat cartela sau trebuie lasata mai mult timp pentru activarse.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu sunt de urmatoarea parere ... Cardul DIGI va trebui sa ramana pe veci maritat cu HYUNDAIU ... Eu sunt tipul antipiraterie a DTH-urilor romanesti, deoarece am principii solide. Sunt de parere ca trebuie sa ne batem in marketing, cu ce scule se defileaza prin pravali si cu ce ia teapah abonatul si nu cu chestii sparte, etc. Totul trebuie sa fie asa cum este. Altfel dispare farmecul. Voi inca nu vedeti farmecul de pe ********? Pionerii care lipesc si deslipesc condesatori de pe conserva ... Chiar vreti sa stricati acest lucru?

    @Fanta ... o chestiune care tine de o logica elementara ... tu in loc sa inchizi sau sa stergi topicele in care abonatii lipesc condenasatori in conserva, mai bine inchizi topicul in care am avut eu niste usoare divergente cu MrXYZ...

    @Fanta ... acum fara nici o caterinca, mai sunt si eu serios uneori, eu daca eram la ANPC si citeam ce scriu astia pe aici de lipituri ma autosezisam ... pe bune.

    ovex

  10. #10
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-i cu cenzura-nainte, ca in loc sa mergem spre Europa, datorita unor astfel de oameni, ne intoarcem vertiginos catre URSS si anii dinainte de 89. pacat ca aceia care au astfel de apucaturi in sange incearca sa ne traga si pe noi dupa ei, dar atata timp cat vor mai fi pe aici si oameni care fac opozitie si chiar fac, nu vor reusi sa taraie pe toata lumea in mocirla lor comunista.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu vad o prostie chestia asta.daca vreau sa imi iau cardul de la digi tv trebuie ca sa imi bage pe git si receiverul lor.eu am doua receivere acasa,ce dracu incep ca sa fac colectie.oricum dupa cite am inteles nu este bun de nimic.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca focus ar fi respectat detaliile tehnice de pe site-ul lor:
    1. Criptare
    Sistemul de codare este Conax, folosindu-se varianta CAS 7, lansata in acest an la IBC-Amsterdam. Acesta versiune ofera operatorului FocusSat-ESS un grad mare de securitate prin intermediul functiilor de sincronizare inteligenta intre STB si cartela de acces conditionat. De asemenea algoritmul de criptare se schimba automat, cu o frecventa foarte ridicata.

    Pentru a indeplini conditiile de securitate, abonatii vor putea receptiona serviciile FocusSat-ESS doar prin intermediul echipamentelor puse la dispozitia lor de catre partenerii FocusSat. Aceste echipamente sunt asignate in serverul de acces conditionat; doar aceste echipamente pot fi autorizate sa functioneze pentru platforma digitala de televiziune FocusSat-ESS. In aceste conditii putem spune ca sistemul este practic, infailibil din punct de vedere al piratarii semnalului.


    nu stiu daca mai erau focusistii asa entuziasmati... asa toti stau cu cartelele focus in dream-uri si humax-uri...
    de ce n-ar sta si cei cu digi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Illusionsat c3 intrebare!
    By nickey1234 in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 12th May 2006, 04:50
  2. ILLUSIONSAT C3-un receptor interesant...
    By zozosat in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 9th September 2005, 20:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top