Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 138
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default CCCAM pe Windows

    Aveti aici primul plugin cccam pentur windows - No more adlinux sau alte chestii

    http://www.upload-drive.com/6577/CCCAM_Pluings_rar

    Aici dovada ca merge:




  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica daca lucreaza corect cu SBCL

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se configureaza asta? Faceti va rog un mic how to...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e cumva stand alone? adica nu ii trebuie un cccam pe linux?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am probat dar cred ca se face asa

    [main]
    url=your cccam server hostname
    port= server port
    user= your username
    passwd= your passwaord


    enable=1
    showonstart=0

    URL = IP sau dyndns
    port = cccam server port (12000) sau pe cat iti rulkeaza in dream
    user = user
    passwd = parola



    In cccam.cfg pe dream tre sa iti faci o linie F si asta e... ar trebui sa mearga cel putin asa cred. Ca si dezavantaje se pare ca nu stie toate CAID-urile si unu mai mare e ca nu cred ca poti seta mai multe servere, doar 1 si automat mai pierzi un HOP

    L.E. de pe dvbn.happysat.org

    Seca, NDS, Crypto, Betacrypt - don't work
    Iredeto, N3, Viaccess, Conax - ok
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Nu am probat dar cred ca se face asa

    [main]
    url=your cccam server hostname
    port= server port
    user= your username
    passwd= your passwaord


    enable=1
    showonstart=0

    URL = IP sau dyndns
    port = cccam server port (12000) sau pe cat iti rulkeaza in dream
    user = user
    passwd = parola



    In cccam.cfg pe dream tre sa iti faci o linie F si asta e... ar trebui sa mearga cel putin asa cred. Ca si dezavantaje se pare ca nu stie toate CAID-urile si unu mai mare e ca nu cred ca poti seta mai multe servere, doar 1 si automat mai pierzi un HOP

    L.E. de pe dvbn.happysat.org

    Seca, NDS, Crypto, Betacrypt - don't work
    Iredeto, N3, Viaccess, Conax - ok
    Intru totul de acord cu tine.
    Din testele facute doar ird,via,nagra si conax au mers.
    Setarile se fac dupa cum ai scris.
    Nu se descurca cu multe carduri - daca primeste prea multe carduri se blocheaza aplicatia dvb.

    P.S.: Pluginul e facut de chinezi si e standalone.
    http://www.dmtvro.cn/viewthread.php?...&extra=&page=1

  7. #7
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru inceput e bine.Asteptam update uri!

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hm... tot chinejii?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca nu l-am probat, daca am timp o sa il probez dupa masa, dar cred ca prima varianta cu andlinux sau chiar cu un server e mai buna din mai multe puncte de vedere dupa mine cum ar fi:

    - esti si client si server
    - nu te limitezi la un singur server
    - poti pune si un card local intr-un phoenix
    - CAID-urile cunoscute sunt ca si pe dream
    - nu pierzi nici un HOP.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Ok ovi...
    Am sa le spun ca dintre via nu a mers SRG probabil acea eroare de CAID.
    @Ceilalti
    Limitat la Hops2 -chiar 3 dar cu putine carti a mers OK.
    Nu am socotit cat de multe ca testele le-am facut la repezeala!
    dupa cum am citit pe dvbn daca ai multe carduri pe server crapa la start.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default blocareste...

    Am incercat si pe Alt-dvb si pe dvb-dream si crapa in 5 secunde dupa ce pornesc . Ceva solutii?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatiu74 View Post
    Am incercat si pe Alt-dvb si pe dvb-dream si crapa in 5 secunde dupa ce pornesc . Ceva solutii?
    Solutia e 2 posturi mai sus.
    Trebuie mai putine carduri daca vrei sa iti mearga.

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cate linii ar trebui sa ai maxim ca sa nu crape , l-am instalat si eu dar se inchide imediat (la cateva secunde) pe un win7 cu dvbviewer , fara acest plug-in dvbviewer-ul functioneaza

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    si cate linii ar trebui sa ai maxim ca sa nu crape , l-am instalat si eu dar se inchide imediat (la cateva secunde) pe un win7 cu dvbviewer , fara acest plug-in dvbviewer-ul functioneaza
    O singura linie!
    De fapt nici nu poti seta mai multe linii.

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o singura linie in cccam.cfg din dm , pai nu prea am rezolvat nimic cu acest plug-in daca este limitat la 1 linie
    cum majoritatea dintre noi avem peste 10 linii in cccam.cfg , inseamna ca-l instalam degeaba (chiar si la "5 da bune") cum zice cineva de pe aici si tot sant multe
    oricum in fisierul cccam.cfg de la acest plug-in avem doar 1 linie sub forma descrisa mai jos , deci nu aici se pune prb. numarului maxim de linii ci in dm

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top