Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce "baiat destept" sunt!!!

    Intr-un moment de cugetare adanca m-am gandit sa upgradez softul din scula mea care arata asa:


    La mare repezeala am luat softul de pe site si l-am varsat in cutie.Totul OK numai ca in momentul in care am vrut sa-l pornesc am obtinut numai un bazait in difuzor si lumina de la afisaj.In rest mooort.Dupa ce am zis de cateva ori ma ce p**** masii are, mi-am dat seama ca am bagat in el soft de


    Am zis gata 16 milioane si ceva= PA!
    Dar bunul suedez a fost intelegator cu mine si m-a lasat sa mai fac o incercare.Si iata acum It's aliveeeeee!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tara de Foc
    Posts
    678
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiam cu totii asta...ca esti baiat destept.

  3. #3
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sfetnic.
    Avem un perturbator in acest moment pe pachetul B1 MTV,etc.Observi si tu ceva?
    Apare la cateva secunde.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit-o si eu cu bazaitul ala dupa o incaracare de sof una mai anterioara in sensul ca dupa upgradare la final in loc sa pormeasca a ramas blocat si bazaia in draci si nu putem sa-l opresc si nimic sa-i mai fac. A trebuit sa-l desfac si sa decuplez pachetul de accumulatori iar dupa aceea a revenit la normal. Oricum vresiuna asta noua sm01_33 rezolva o anomalie in fuctionare si adica aveam probleme cand era acticvat 22KHz pa plimbatul monturii H-H. Aduica in momentul cand ii dadai comanda de Go West sau Est pleca fara sa se mai opreasca si asta doar cad cei 22KHz erau activi. E se pare ca cu acest upgrede nu mai am aceasta problma. Oricum eu astept sa introduca si comanda de reset pentru monturile H-H. Probabil ar trebui sa le scriu un mail baietiilor.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  5. #5
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata a disparut perturbatorul
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  2. Canale HD la "radio", "data" in ALT-DVB
    By Medox in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2006, 09:07
  3. "Ne cerem scuze, dar toti operatorii sunt ocupati"
    By Kroky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 27
    Last Post: 4th March 2006, 12:32
  4. Replies: 10
    Last Post: 17th February 2005, 12:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top