Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

  Default Feed-ul WWE Raw pe alt satelit!?!

  Hi All,

  In ultimele saptamini feed-ul pentru WWE Raw de la 22 W,NSS 7,s-a mutat constant de la o frecventa la alta{11648 H...11007} incit nu mai putem fi siguri ca o sa-l gasim pe acest satelit.In aceasta saptamina BT-ul a schimbat acest feed pe satelitul Eutelsat W2,16 E,11168 H,5632,3/4,BT5,astfel ca am putut vedea in Pal,initial in NTSC,intreg Raw-ul de la ora 08.20,timp de doua ore.E de avut in vedere in viitor aceste date pentru viitoarele transmisiuni de la WWE,cele ale Raw-ului si sa speram ca Smackdown de vineri seara va fi preluat pe acest satelit si aceasi frecventa?Cei care afla,fie si intimplator aceste feed-uri ale WWE,i-as ruga sa posteze pe forum imediat ce dau de ele.
  cu multumiri,satelescu

  ps.-n-am putut pune pe forum aceste schimbari in timp util din simplu motiv ca nu mai merge internetul pe reteaua mea!

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2003
  Location
  philippines
  Posts
  316
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi Satelescu!

  Se pare ca este un feed SM vineri noaptea.Cu mai multe amanunte revin in curand.

 3. #3
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi kope,


  Sint curios sa stiu cum vom vedea SD vineri noaptea la fel cum vedem Raw marti dimineata!?Intrucit n-avem cum vedea in direct SD indiferent ca-i transmis pentru englezi sau nemti,si tinind seama de faptul ca simbata dimineata sint transmise toate cele cinci{feed-uri}{Raw,Velocity,Heat,Afterburn,Bottom Line} emisiuni pentru televiziunile germane,ar fi de mirare ca cei de Stamford Ct. sa {ne} ofere o emisiune speciala de Smackdown Friday Night! Eu cred ca Velocity de simbata dimineata de la ora 02.00,pe Pam 3R-43w,este formatul de emisiune a SD-unului in editie abreviata cu care debuteaza cele cinci feed-uri de care amintesc mai sus.Asta se poate deduce din faptul ca in ultimele saptamini feed-ul de la 43w{12650 h,30800,7/8,channel 24} a inceput intotdeuna cu Velocity si nu cu Raw,cum era de obicei.Din septembrie,mai precis la sfirsitul lunii,unele emisiuni din cele cinci vor inceta sa mai transmita in formatul actual.Nu stiu cum vor rezolva americanii aceste probleme cu partenerii europeni.Probabil vor pastra in forma actuala unele emisiuni.Problema pentru noi e de a sti daca feed-urile de la 22w-NSS 7 si 43W-Pas 3R vor ramine in continuare functionabile pe aceasi transponderi si/sau pe aceasi sateliti?Asta trebuie sa stim! Te rog,si-i rog si pe alti pasionati de wrestling sa urmareasca aceste miscari/schimbari si sa ne aduca la cunostinta pe forum.
  Sper sa n-am dreptate in privinta asta si ca totul ramine la fel ca-nainte,satelescu

 4. #4
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi kope,

  Prins in tot fel treburi n-am timp sa urmaresc activitatea pe feed-urile ce ne intereseaza pe noi,adica transmisiile de wrestling de la WWE,in mod deosebit Smackdown-ul.Aflu ca aseara,08.09.05,in jur de ora 19.30 s-a transmis Smackdown pe feed-ul Globecast-ului,channel 1{11014H,20150,3/4} de pe Atlantic Bird 1,12,5W.Emisiunea a fost reluata mai tirziu-23.30- tot pe acest transponder!?Poti sa-mi confirmi aceasta informatie?
  cu bine,satelescu

 5. #5
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2003
  Location
  philippines
  Posts
  316
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi Satelescu!

  Ai perfecta dreptate! Aveti aici o captura! Din pacate nici eu n-am reusit sa urmaresc emisiunea din motivele pe care ti le-am enumerat in PM.Nu stiu ce tot se intampla pe la Stamford dar speram ca in curand vom avea si Raw si SM pe satelit!
  Atintie noaptea asta, am impresia ca va fi un feed SM undevaIn rest putem urmari live prima ora a SM-ului la wwe.com si totul gratuit pentru prima data la wwe!

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2003
  Location
  philippines
  Posts
  316
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi Satelescu!


  The first hour of Friday Night SmackDown will be viewable right here on www.wwe.com at 8PM ET (GMT+3 / 3AM EET). The second hour, featuring Eddie Guerrero vs. Rey Mysterio in a steel cage, can be seen Friday at 9 p.m. ET on UPN. Cam asa scrie pe pagina ofociala a wwe.Dar din cate poti vedea unii deja au vazut the steel caige match intre eddie si ray misterio...ce se intampla vom afla in curand... sper
  Un scurt video despre feedul de pe AB:
  http://merlin.bmk.hu/~kiss/smackdown.mpg

  Pe curand,
  Kope

 7. #7
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi kope,


  Daca feed-urile de la 43W,cele de care vorbesc mai sus,ramin valabile si-n acest weekend,la aceasi ora si transmise in ordinea cunoscuta,inseamna ca n-avem a cauta Smackdown Friday Night pe acest satelit.Si sint sigur ca nu va fi transmis pe nici un satelit in aceasta noapte.Atunci ne ramine sa urmarim saptamina viitoare SD-ul pe AB 1,12,5.Trebuie vazut Velocity daca e transmis pe durata de o ora atit cit era anuntat Smackdown la americani.Precizez ca Velocity e un format de emisiune preluat de televiziunile germane si altele;singurul post tv care transmite SD e Tele 5 german{Astra,19,2E-vineri seara} si,daca nu gresesc,postul grecesc Magic Peiraia-12188V,27500,3/4 pe Hotbird-13E.Dar ele preau cu intirziere-de'o saptamina-aceste emisiuni si,daca nu gresesc,ele editeaza continutul emisiunilor,care pina la un punct par ca se identifica cu Velocity.
  Mai trebuie sa luam aminte ca transmisiile de la WWE pentru americani,cele in direct nu se suprapun cu orarul european indifernt de fusul orar.Europenii vad in direct doar PPV-urile {bi}lunare sau spectacolele itinerante ale WWE{Raw si SD} in Europa.Sa speram ca Raw-ul post Servivor Series,de luni seara sa-l vedem in direct si nu marti dimineata.Tot in aceasi perioada WWE va avea un turneau in Anglia,cind se prea poate sa vizionam live spectacolul,tot luni,dar pe la miezul noptii.
  Dar sa nu anticipam,trebuie sa fim atenti la modificarile{ora si satelitul} ce au loc in aceste transmisii si sa-i instiintam pe cei interesati.
  "sa fim cu ochii in patru",satelescu

 8. #8
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi kope,

  Nu stiu daca s-a transmis SD pe alt satelit,vineri noapte,asa cum ai anuntat,dar te asigur ca pe Pas 3R-43W am putut urmarii numai cele cinci emisiuni obisnuite.A inceput pe la ora 02.40 cu un mic anunt pentru Unforgiven de saptamina viitoare,dupa care a inceput Raw si celelalte.E adevarat ca am stat cu antena numai pe acest satelit.M-as mira ca Stamford,Ct,sa transmita mai multe feed-uri cu aceasi emisiune.Velocity a pastrat acelasi format si aceasi durata de transmisie,si a dat aceleasi imagini de la meciurile de la Smackdown pe care le da adresa de la www.wwe.com la care ne trimiti in mesajul tau de mai sus.Cu alte cuvinte Friday Night Smackdown trebuie urmarit pe internet chiar daca imaginile sint selectate,iar daca saptamina asta ne vom face timp sa cautam,joi seara,feed-ul de la 12,5W-AB 1 poate vom reusii sa vedem SD in intregime.
  Sa speram ca vom da o veste buna pentru amatorii acestor emisiuni,satelescu

 9. #9
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2003
  Location
  philippines
  Posts
  316
  Posts Thanks / Likes

  Default tna on eurosport

  Hi All!

  Canalul Eurosport va transmite de la inceputul octombriei TNA (total non-stop action). Aceste transmisiuni vor dura cel putin pana in 10. 2006.

  Numai bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Web Feed´s
  By YaKuKuZzI in forum RDI - Espańol
  Replies: 1
  Last Post: 3rd November 2006, 16:33
 2. Antenele satelit pot afecta alte antene satelit
  By mak222mak in forum RDI - Satelit
  Replies: 15
  Last Post: 23rd September 2006, 23:14
 3. WWE SM FEED
  By kope in forum News
  Replies: 6
  Last Post: 27th September 2005, 11:03
 4. Feed
  By danu in forum Sport
  Replies: 0
  Last Post: 17th September 2005, 17:12
 5. Key Feed
  By pokkiri in forum RDI - English
  Replies: 0
  Last Post: 14th September 2005, 23:02

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top