Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: probleme D500s

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme D500s

    Am o problema cu un Dreambox 500s cand il introduc in priza apare sigla de pornire pe ecran dupa care se stinge si se aprinde iar ,intra intr-un ciclu fara sfarsit.Cine este interesat contra cost sa ma ajute sa rezolv problema este bine venit .Eu nu ma pricep aproape deloc.Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune imaginea din nou pe serial.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand bine ai venit printre noi,cred ca sunt baieti care te ajuta cu placere fara sa platesti....spune si tu ce imagine este instalata pe receptor,probabil va trebui sa instalezi din nou imaginea prin serial cu Dream up

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate baga un back-up pina sa se restarteze dar e cam greu sa gasesti momentul , ce-a mai buna rezolvare este o noua imagine bagata pe serial cu DreamUP.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine v-am gasit.La multi ani.
    Mira cu care porneste are inscriptia NABILOSAT(nu stiu daca asta va spune ceva)
    Mai stiu ca are MG CAMD 1.29A.
    Cam asta este tot altceva nu stiu.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca-ti spun. Problema e ca ti-a instalat cineva imaginea (Nabilo) + un emu (Mgcamd) pentru programe codate, fara sa iti explice nimic si fara ca tu sa te fi documentat cit de putin asupra receptorului pe care il ai. Nu esti singurul caz, din pacate. Acum, ceea ce trebuie sa faci este sa reinstalezi imaginea cu cablu serial apoi sa reinstalezi emulatorul, sa configurezi si sa bagi cheile. Nu e simplu dar nici foarte complicat. In schimb e destul de complicat si ii ia putin timp cuiva sa iti explice de la zero. Sfatul meu e sa citesti cite ceva, macar sa stii despre ce se vorbeste daca cineva va incerca sa te indrume pe messenger sau PM sau chiar aici. Sper sa ai cablu serial.
    Uite si AICI doua link-uri foarte bune.
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc. Trebuie sa cumpar maine un cablu nul-modem.Intre timp deja am inceput sa ma documentez pornind de la sfaturile primite.O sa revin cu intrebari intr-o zi doua.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top