Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default Posibil router defect ?!?

    salut , azi cand am sosit acasa pe la 16.30 am vazut ca nu am net ( am net de la rcs )
    bun am refacut conexiunea pe direct broadband ( ppoe ) si apoi am schimbat cu routerul ( asus wl-500gp ) stergand vechea conexiune broadband , situatia asta este mai frecventa cu "caderea net-ului" cand sant conectat cu routerul ( pe direct nu prea am cum , de aceea voi cumpara un switch )
    problema in prezent este ca pot naviga ( dovada ca pot scrie acest anunt ) , in schimb nu pot vedea nici un user la "clienti" si "active clienti" cu orice soft de informare atat de pe dm cat si de pe pc ( pe dm am cccam.info v1.1 si pe pc. cccam.share v0.5 ) in scb. va pot vedea la "servers" pe oricare dintre prg. de info
    acum nu stiu cum ma vedeti cei care au linie de la mine ( mario08 ) si inca o prb. la dm , nu pot deschide serverul de la nemesis ( folosesc nemesis 4.20 ) in scb. "serverul "ultra.url" se deschide
    in concluzie , a-ti mai intalnit asemenea situatie sau care ar fii solutia de rezolvare , mentionez ca am dat "update" la router si nimic in plus restarteaza fffoarte greu ( cu toate ca scrie ca face restart in 20-30 secunde , dureaza si "n" minute ) , multumesc anticipat de orice solutie/informatie venita din partea voastra

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La server esti off iar la client esti on dovada ca serverul lucreaza,ai verificat Dyndns-ul? o data pe luna trebuie sai faci update altfel contul se sterge automat!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un router TRENDNET, pica netul din minut in minut sau aleator , restartul era singura rezolvare. Am vrut sa il duc la reparat , am verificat setarile si... surpriza ,toate setarile erau varza si la numele retelei... TRENDNEThack nu umblase nimeni la el . Am modificat dar degeaba. Singura rezolvare a fost un update de software.
    Last edited by maximuss; 7th January 2009 at 21:30.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ma bate si pe mine gandul acesta cu resoftarea , oricum eu nu am setarile "alterate" , am dat update pe "dyndns.org" din interfata web a routerului , a mesr si cand am ajuns la faza cu "save&restart" in 20 secunde l-am last 30minute de m-am plictisit eu asteptand acel restart si am dat restart la sistem , rezulatul fiind acelas la clienti = 0 doar la server va pot vedea
    pt. resoftare se lasa doar conexiunea router - pc , fara conexiunea la net sau nu are importanta ?

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara conexiune net,doar router-pc!

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok , multumesc si intr-un final sa rezolvat situatia , cred printr-un "update" fara "finised" si "save&restart" comenzi care exista in interfata web a routerului , ci doar un restart de sistem
    am refacut a 2-ua oara conexiunea broadband pe direct , apoi iar pt. router - update si intr-un final sa rezolvat , oricum daca va mai cadea voi trece pe switch fiindca m-am cam plictisit sa tot refac setari la router (e a 5-6 oara in decurs de nici 2 luni)
    cu toate ca inainte cand aveam routerul conectat dupa modemul de cablu , nu am avut nici o prb. cu "caderea net-ului" , insa de vreo 2 luni de cand sant pe "direct" au aparut si "caderile" de net si nu stiu pana la urma cine este de vina de fapt : routerul sau providerul ?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Eu îti recomad sa treci pe aici -->> http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html si sa cauti un firm pt Ruterul tau (daca nu gasesti pune asta http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downl...ni_generic.bin )
    Faci Un BACKUP inainte de tot si pui la ultima versiune de DD-Wrt (cred ca este v24)
    Este foarte bun si ai mai multe optiuni ....

    Numai bine



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top