Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default Rog putin ajutor

    Am primit de la un prieten un Dream 500s,folosesc cccam,router tp-link,card zaharos,l-am imperecheat(boxkey), legat la net prin router,am dat jos addonuri dar inca nu am facut nimic legat de sharing.Routerul are optiune pt. dyndns, am facut cont si m-am cam oprit.
    Va rog daca se poate sa ma indrumati mai departe in ce am de facut pt. sharing, respectiv setari router, cccam etc....
    Va multumesc anticipat.

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In router deschizi portul pentru CCcam. Daca de ex. in CCcam.cfg ai setat SERVER LISTEN PORT : 15000, atunci portul 15000 trebuie deschis in router pentru IP de la DM. Cum o faci, depinde de routerul tau.
    In rest, in CCcam.cfg trebuie sa adaugi servere (linii C) si parteneri (linii F).
    Pui in capul listei o linie de genul:

    #C: numelemeu.dyndns.org 15000 numepartener parolapartener no { 0:0:2 }

    Aceasta e linia ce o dai partenerilor (fara # de la inceput), modificand fireste DNS-ul, portul, numele si parola conform cu datele tale. Acestea doua din urma e de preferat sa fie unice, pe cand primele raman aceleasi pentru toti partenerii.
    Apoi treci in lista ta toate liniile C primite de la parteneri si faci pe baza liniei C trimise de tine linia F pentru respectivul partener. Sa zicem ca tu primesti o linie de genul:

    C: ****vant.hopto.org 12345 userbengos 22334455 no { 0:0:2 }

    O pui in lista si vei crea o linie F asa:

    F: numepartener parolapartener 2 0 0 { 0:0:3 } { } { } ****vant.hopto.org

    numepartener si parolapartener sunt cele din linia C pe care ai dat-o respectivului. ****vant.hopto.org se poate pune si ulterior, merge si fara, dar e bine sa fie pus pentru a preintampina fraude. La randul lui, partenerul ar trebui sa faca o line F asa:

    F: userbengos 22334455 2 0 0 { 0:0:3 } { } { } numelemeu.dyndns.org

    In rest, citeste in fisierul original CCcam.cfg si vei afla multe.
    Succesuri!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, incerc sa ma descurc.
    P.S.Daca doreste cineva sa incercam o linie sa vad daca m-am descurcat.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ma descurc cu setarea routerului pt share eu vad liniile primite dar el nu vede.
    Routerul este si are si simulator daca poate cineva sa ma ajute http://www.tp-link.com/simulator/TL-...rRpm/index.htm

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din stinga: Forwarding/Virtual servers/Add new/ acolo pui portul tau de share, IP-ul Dream-ului apoi Save si probabil se va restarta routerul.
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus asta dar nu poate vedea nimic de la mine, am activat si ddns si zice ca e logat dar cumva nu face legatura intre dns si dream.

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu ai cumva vreun firewall pe router...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rds cablelink

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se intampla ceva cu netul de la rds? cu toti cei ce am vrut sa fac schimb in seara asta printe care si skyeon au net de la rds,ei ma vad ok eu doar la client,se intampla ceva cu rds?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, si la mine a fost o cadere aseara.
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am primit de la cineva urmatoarele: pe IP static (fix) de la RDS eu nu am reusit sa fac sa mearga CCCam ca nu transforma IP static in IP domeniului respectiv asa ca a trebuit sa renunte respectivul la RDS si sa treaca la RTC.
    Chiar e o problema cu ip static de la rds pe modem de cablu?

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge ok pe modem de cablu .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat luat legatura cu cineva de la rds care lucreaza chiar la servere si mi-a zis ca nu au filtrare pe porturi dar am incercat si cu un alt router, un d-link, si se comporta la fel, adica nu deschide porturi de nici o culoare, nici macar cu dmz.
    Daca stie cineva o rezolvare va rog sa ma ajuta-ti ca ma dispera problema.
    Alt isp nu am, am avut rtc dar pica linia din cauza distantei.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema rezolvata

    Problema a fost rezolvata,era problema de la provider si tin sa multumesc pe acesta cale tuturor celor care m-au ajutat, in primul rand angajatilor rds care probabil sunt activi si pe forum, skkip3r care a facut tot posibilul sa incerce sa ma ajute cu routerul, xyzzyx care a avut rabdare cu mine la explicarea configuratiei cccam si nu in ultimul rand spaniolului care a fost primul care mi-a dat o linie si a incercat sa ma ajute in rezolvarea problemei.

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skyeon View Post
    Problema a fost rezolvata,era problema de la provider si tin sa multumesc pe acesta cale tuturor celor care m-au ajutat, in primul rand angajatilor rds care probabil sunt activi si pe forum, skkip3r care a facut tot posibilul sa incerce sa ma ajute cu routerul, xyzzyx care a avut rabdare cu mine la explicarea configuratiei cccam si nu in ultimul rand spaniolului care a fost primul care mi-a dat o linie si a incercat sa ma ajute in rezolvarea problemei.
    Cu placere,vezi ca iti trimit noua linie in PM!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top