Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce se poate face cu un SAT+ x9.1 free-viev adus din Italia..

    Ce se poate face cu un SAT+ x9.1 free-viev adus din Italia..
    poate ceva EMU-soft ...
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu ...

    Pui intai pe el soft de 6125 original ( boot + restul ) ... dupa care pui pe el patch 61xx !
    Eu am facut-o si merge excelent !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Simplu ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Pui intai pe el soft de 6125 original ( boot + restul ) ... dupa care pui pe el patch 61xx !
    Eu am facut-o si merge excelent !
    vorbesti despre asata
    atunci poti sa ne spui cu ce si cum ai incercat o procedura ceva? cablu ? etc.si pe ce modele ai incercat ?
    multulesc
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact am si eu asa ceva
    ce facem cu el ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Textual ...

    Pai chiar asa ! pe SAT+ x9.1 !

    - cablu null-modem
    - firmware original de strong6125
    - se scrie intai minildr bootloader-ul
    - dupa care se poate ( sau nu ! ) instala spre verificare soft original 6125 !
    - dupa aceasta faza se instaleaza patch-ul pentru srt6125 !

    Simplu ! eu am transpirat 2 ore ,,, facind 10 verificari desi ... aveam spatele asigurat ! merci Attila !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok am inteles dar la urma se poate?
    Ce nu am inteles este dupa ce se scrie bootloaderul se instaliaza soft original pt verificare?care este riscul?
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar cu ce trimiti bootul si dupa aceea pachul ? da MIHAITA ceva detali ca noi suntem mai... cu sat+ asta, este ceeasi procedura ca si la strong care este smecheria?Daca tot ai inceput spune nu ne lasa asa ca vrem sa vedem daca reusim sa facem ceva cu aparatele astea ca eu unul il am in garaj de mai bine de un an.Multumesc inca o data pt tot
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Stai mai tata !

    Eu am facut multiple verificari pentru ca n-am stiut daca am sau nu acelasi tip de tunner ! Ca sa pun patchul Strong trebuie sa am un bootloader compatibil vers 4.6x ... asa ca eu mi-am zis ca daca nu merge cu Strongul original ... repun aplicatia italianului peste loaderul nou ... daca apuci si-l patchuiesti ... cam greu te poti intoarce ! daca nu esti GURU !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ?>?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fratilor daca merge spune-ti procedura pt. schimbare ce anume se foloseste ce si cum ca nu am inteles nimic din tot doar nu e mare lucru ?
    1.cablu nul modem
    2.bott de strong 6xxx care ?
    3 cu ce program se schimba sat+ sau acela de la strong?
    4 ?


    cam asa ceva sa putem intelege toti . MULTUMIM
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Sistematic

    1. cablu Null-Modem
    2. SerialTran36 ( de la Strong)
    3. Minildr4p6p3 ( de la Strong)
    4. update BOOT ! si restart
    5. pentru verificare instalati soft Strong ( colectia de URT-uri )
    6. rulati BootLoader ( scrie bootloaderul patchului)
    7. rulati AplicationLoader ( scrie aplicatia soft )
    8. rulati PatchLoader ( scrie patch.bin )
    9. rulati PatchLoader ( scrie keys.bi )

    Beti o bere ! relax .....

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    IASI-ROMANIA
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna,am bagat totul la x9.1 si nu am semnal...de ce oare?
    digital500 fta(LAZER),lnb 0,3 humax,parabola 1 metru,motor stab 100h-h.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal ...

    Asta se poate intampla numai daca ai un model cu tunner diferit ! daca este asa patchul nu te ajuta ! Daca citeai cu atentie toate posturile ai fi vazut ca marea mea problema a fost sa ma asigur ca are acelasi tip de tunner ! asta inainte de a instala patchul ... de aceea dupa schimbarea BOOTLOADER-ului am pus soft original de Strong ... daca apuci si pui patch ... nu mai este cale de intoarcere decat cu JTAG.
    Daca softul de STRONG nu merge ( nu are semnal ) se poate reveni la cel original italian !

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    hello...am si eu o dracie asemanatoare.....un DVB3 715 SAT+ 2 C.I.
    poate ai timp de un meeting la o bere sa`mi zici niste detalii la al tau si poate ma ajuti si pe mine cu un cablu null modem

    have phun !
    1.2 Fe offset,SRT DM2100,Invacom 0.3 dB - twin,Pearl Edition Single LNB 0.3 dB * 2, ss2 rev 2.6d + DVB3 715 2 CI ,0.9 Fe offset,Samsung 0.6 dB * 2, DiGi TV, SkyStar USB [ 47.15 N - 27.63 E ]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 7th December 2006, 03:35
  2. D+ pe astra...nu se mai poate face nimic?
    By dancioch in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 19th April 2006, 10:57
  3. CAM Aston ver. 1.5 - se mai poate face ceva cu el
    By snowy in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2005, 15:54
  4. Replies: 2
    Last Post: 27th October 2004, 13:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top