Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Intrebare Camd3

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare Camd3

    Salut.
    Am instalat inD-Box2 Camd 3790 cu care merge D+ si Mtv19e.
    Cu Camd 3684 merge Multicamul.
    Am vrut sa la instalez pe amundoua in var/bin dar nu merge multicamul.
    Pot instala doua camd-uri3 ? sau un camd care sa mearga si un si alta?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu daca merg amandoua,dar incearca sa i dai alt nume la al doilea.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat dar nu a mers

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Redenumeste varianta 3684 cu exact denumirea din bin a lui newcamd sau mgcamd si pune-l in var/vin in locul aceluia. Poate merge asa.


  5. #5
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    Din ce stiu eu la instal noul emu se scrie peste vechiul anulandu-l (ramane insa "numele" in emulist.xml la unele img la altele in scriptul pentru emu... ) ,cred ca poti instala totusi 2 emu ce au aceleasi "radacini " schimbandu-le numele la un instal manual

    Sal'[email protected]

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca poti instala totusi 2 emu ce au aceleasi "radacini " schimbandu-le numele la un instal manual
    Dar cum se face ca nu am habar.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. camd3. intrebare
    By lacusta in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 6th June 2006, 04:51
  2. biss cu camd3
    By stagiaru in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 26th September 2005, 12:28
  3. Cel mai bun camd3? si ptr CS...
    By valentino in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 15th September 2005, 21:52
  4. Camd3 786
    By Unuseroarecare in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 30th August 2005, 13:21
  5. Camd3.787
    By vasilel in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 30th August 2005, 12:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top