Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: cccam info

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation cccam info

    Salutare!
    am instalat pe dm7020 GM 4.60,pare ok toate bune si frumoase,dar dupa ce am instalat cccam info am avut surpriza ne placuta sa vad ca nu mai ruleaza,setarile sunt facute ok ca si la GM 4.50,sttie cineva de ce nu ruleaza?am reinstalat img si la fel,ce este de facut?
    Multumesc!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    Salutare!
    am instalat pe dm7020 GM 4.60,am avut surpriza ne placuta sa vad ca nu mai ruleaza,
    Fi mai explicit ce nu ruleaza?

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Fi mai explicit ce nu ruleaza?
    Nu ii arata nimic, se deschide CCcaminfo dar nu lucreaza,pe alte imagini merge ok! 4,50-4,40[acum 2min,am vorbit la tele]

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    nu mai ruleaza serverul,cand i-i accessez sta un pic si nimic,a mai patit cineva la fel?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Nu ii arata nimic, se deschide CCcaminfo dar nu lucreaza,pe alte imagini merge ok! 4,50-4,40[acum 2min,am vorbit la tele]
    Am inteles. nu ruleaza cccam.info pe GP4.60. La instalat de la cam/plugins de pe GP server?
    Maine am sa instalezi si eu GP4.60 pe dm7020 si dau un raspuns.

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Am inteles. nu ruleaza cccam.info pe GP4.60. La instalat de la cam/plugins de pe GP server?
    Maine am sa instalezi si eu GP4.60 pe dm7020 si dau un raspuns.
    Corect! dat jos de pe serverul geminii prin BP!

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alo , cred ca stie sa scrie si singur valy tizu , nu trebuie sa fii tu avocat .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    da este instalat direct de pe server de la GM,
    spaniolul stie de la mine tocmai am avut o discutie telefonic cu el si i-am exsplicat problema mea,el incearca sa ma ajute de aceia a intervenit,stind care este problema,

    DL Blana nu mai fi rautacios.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    oare nimeni din cei cu dm 7020 nu a pus GM 4.60? si cccamifo?

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking Functioneaza perfect pe DM7020 si ultima The Gemini Project 4.60 DM7020

    Quote Originally Posted by valy_tizu View Post
    oare nimeni din cei cu dm 7020 nu a pus GM 4.60? si cccamifo?


    Dupa instalarea imaginii The Gemini Project 4.60 DM7020, restartul corespunzator, primul lucru care iti apare pe ecran este fereastra: Communication setup(=noutate ).



    Schimba-ti parola de acces pe DM: telnet DM_IP ---> root ---> passwd ---> introdu(de 2 ori noua parola-diferita de dreambox)
    Fa un test si vezi daca se "inverzesc" bulinele din dreptul: IP/ Netmask/ Nameserver/ Gateway.

    Editeaza/ verifica fisierul CCcam.cfg:
    SERVER LISTEN PORT : port_DM
    ALLOW TELNETINFO: yes
    ALLOW WEBINFO: yes
    TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001
    WEBINFO USERNAME : ...
    WEBINFO PASSWORD : ...
    Salveaza-l si transfera-l pe DM, dindu-i apoi atribut 755.
    BP ---> Addons ---> download (Gemini-Server) ---> groups ---> Cam ---> CCcam 2.0.XX - Complete ---> OK ...
    In BP selecteaza CCcam 2.0.XX si da Start/ Restart Camd.
    BP ---> Addons ---> download (Gemini-Server) ---> groups --->Cam-Plugins ---> CCcam-Info 1.1 - 06.05.2008 ---> OK
    yelow button(Plugins) ---> CCcam Info ---> Setup.

    Introdu datele corespunzatoare profilului tau, din Communication setup si CCcam.cfg ---> Save ---> OK



    EVRIKA


  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Multumesc first_zipper

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post


    Dupa instalarea imaginii The Gemini Project 4.60 DM7020, restartul corespunzator, primul lucru care iti apare pe ecran este fereastra: Communication setup(=noutate ).



    Schimba-ti parola de acces pe DM: telnet DM_IP ---> root ---> passwd ---> introdu(de 2 ori noua parola-diferita de dreambox)
    Fa un test si vezi daca se "inverzesc" bulinele din dreptul: IP/ Netmask/ Nameserver/ Gateway.

    Editeaza/ verifica fisierul CCcam.cfg:

    Salveaza-l si transfera-l pe DM, dindu-i apoi atribut 755.
    BP ---> Addons ---> download (Gemini-Server) ---> groups ---> Cam ---> CCcam 2.0.XX - Complete ---> OK ...
    In BP selecteaza CCcam 2.0.XX si da Start/ Restart Camd.
    BP ---> Addons ---> download (Gemini-Server) ---> groups --->Cam-Plugins ---> CCcam-Info 1.1 - 06.05.2008 ---> OK
    yelow button(Plugins) ---> CCcam Info ---> Setup.

    Introdu datele corespunzatoare profilului tau, din Communication setup si CCcam.cfg ---> Save ---> OK



    EVRIKA

    Am urmat pasi intocmai,si surprizaaa merge,tot asa incercam si eu doar ca eu folosem un alt port oare asta sa o fi fost cauza ori cum acum nu mai conteaza,am editat in config confor indicatiilor de mai sus si acum este ok.
    Multumesc inca o data,raman dator.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam_info V.1.1

    A luat-o si la mine.
    Necesita configurat in cccaminfo/setup, fata de alte image anterioare.
    La mine a trebuit sa trec la HOST ADDRESS: 127.0.0.1
    Cu I.P local 192.168. xxx.xxx nu a pornit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top