Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: inadyn dm 500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default inadyn dm 500

    sanatate si un an bun.pina mai ieri foloseam un reuteur cu domeniu dns (thomson)dara acum am un b-box (belgacom tv)care nu are asta optiune.poate amu cine sa-mi spuna unde gasesc un program inadyn si cum se configureaza...stiu e cam mult dara daca nu-i mare deranjul multam si o zi buna.doamne ajuta.

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu, imaginile de DM500 au serviciu Inadyn incorporat si nu ai nevoie de nici un program separat. Doar trebuie sa introduci usename, pass, perioada de update si ce-o mai fi pe acolo, dupa care activezi serviciul.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Din cate stiu, imaginile de DM500 au serviciu Inadyn incorporat si nu ai nevoie de nici un program separat. Doar trebuie sa introduci usename, pass, perioada de update si ce-o mai fi pe acolo, dupa care activezi serviciul.
    multam pt raspuns.ai dreptate este incorporat ,am pus cele cerute(aceleasi date ca si-n dyndns-hostname)dara cind dau lectura am mesaj de eroare de comunicare cu dyndns server.

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    multam pt raspuns.ai dreptate este incorporat ,am pus cele cerute(aceleasi date ca si-n dyndns-hostname)dara cind dau lectura am mesaj de eroare de comunicare cu dyndns server.

    atunci ai introdus datele gresit sau ai probleme cu hostname-ul
    merge 100% ( am folosit si eu la 7020 )
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    sanatate si un an bun.pina mai ieri foloseam un reuteur cu domeniu dns (thomson)dara acum am un b-box (belgacom tv)care nu are asta
    Esti sigur ca b-box e router? Daca da cauta bine este posibil sa nu fi gasit optiunea. Sau ramai la cel vechi?
    Se poate configura pentru orice provider. Este recomandat sa ai setat in router use dyndns.
    La inadyn iti mai blocheza uneori contu, daca nu este setat intervalul de update bine.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Esti sigur ca b-box e router? Daca da cauta bine este posibil sa nu fi gasit optiunea. Sau ramai la cel vechi?
    Se poate configura pentru orice provider. Este recomandat sa ai setat in router use dyndns.
    La inadyn iti mai blocheza uneori contu, daca nu este setat intervalul de update bine.
    sunt obligat sa-l pastrez(b-box-ul) pt ca belgacom tv.oricum sunt doar la inceputul incercarilor-mai am rabdare.multam la toti pt ajutor si o zi buna.

  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta-ma (seara) pe mess si te rezolv
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    cauta-ma (seara) pe mess si te rezolv
    baFTA
    multam tare nealcos.o dupa-amiaza buna.doamne ajuta.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by palinca de bihor View Post
    multam tare nealcos.o dupa-amiaza buna.doamne ajuta.
    ai grije ca daca pui inaidyn dupa o perioada mai lunga mai scurta nu se stie se blocheaza contu si trebue sa faci altu cel mai bine vorbesti ca romtelecom sa unde ai abo sa iti faca ip fix costa 2 euro pe luna si nu ai probleme cu inaidynu salut

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza perfect Gemini cu inadyn , l-am folosit vreo cativa ani , de pe IP dinamic ; nici un rateu .

    Liviusco crezi ca aici toate sunt romtelecom ? Poti sa le dai si 100 de euro ca daca nu iti dau ip fix nu iti dau .
    Eu am IP fix si nu pot nicicum sa scap de el .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top