Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default Cate linii poate duce un server CCcam pe un Dream500 ?

    As vrea sa stiu de la cei cu mai multa experienta in folosirea CCcam cam cate linii poate duce serverul CCcam pe un Dream 500 ?

    Eu am 50 de linii si deja DM500 meu gafaie - se misca tare greu- parca in reluare. Am redus nivelul de share- primesc doar hop 2 si dau mai departe tot 2 dar tot aia este. Am sters de pe dream tot ce nu era absolut necesar ca sa fac loc in var...
    Dupa un restart se misca bine cateva ore si o ia de la capat.

    Deci : pe drem 500 cate linii CCcam recomadati

    Multumesc mult.

    Alex
    Last edited by Alextm; 4th January 2009 at 23:15.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bagati vreo 500 de linii , disperatilor .

    Nu va ajung 5-10-15 BUNE ?

  3. #3
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    As vrea sa stiu de la cei cu mai multa experienta in folosirea CCcam cam cate linii poate duce serverul CCcam pe un Dream 500 ?

    Eu am 50 de linii si deja DM500 meu gafaie - se misca tare greu- parca in reluare. Am redus nivelul de share- primesc doar dist 2 si dau mai departe tot 2 dar tot aia este. Am sters de pe drem tot ce nu era absolut necesar ca sa fac loc in var...
    Dupa un restart se misca bine cateva ore si o ia de la capat.

    Deci : pe drem 500 cate linii CCcam recomadati

    Multumesc mult.

    Alex

    30.....dar depinde mult si de hops
    adevrul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Bagati vreo 500 de linii , disperatilor .

    Nu va ajung 5-10-15 BUNE ?
    @KB

    1.Blano sunt curios tu doar 5-10-15 ai CCcam

    2. Iti multumesc mult pt modul de adresare politicos. Merci.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum spui ca dupa restart merge si din nou ai probleme.
    Verifica in cccam.cfg sa nu ai activat logwarnig, si pune in fata liniei #.
    Posibil sa se incarce cu logul.
    #LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    As vrea sa stiu de la cei cu mai multa experienta in folosirea CCcam cam cate linii poate duce serverul CCcam pe un Dream 500 ?

    Eu am 50 de linii si deja DM500 meu gafaie - se misca tare greu- parca in reluare. Am redus nivelul de share- primesc doar hop 2 si dau mai departe tot 2 dar tot aia este. Am sters de pe dream tot ce nu era absolut necesar ca sa fac loc in var...
    Dupa un restart se misca bine cateva ore si o ia de la capat.

    Deci : pe drem 500 cate linii CCcam recomadati

    Multumesc mult.

    Alex
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    5 linii bune si vede mai tot intre 42E si 30W , ccam merge brici

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai trebuie sa fi disperat sa pui 50 de linii , din care pariez ca 40 au Max TV .....

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si care are trebui sa fie linii bune si de unde ca nu vor sa faca schimb sau nu mai au loc sau nu sunt seriosi sunt mai tot timpul ofline!
    Am cautat si un server adevarat cu plata si numa abureli!

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vicalino1 View Post
    5 linii bune si vede mai tot intre 42E si 30W , ccam merge brici
    Aprob, cu conditia ca cei 5 sa-si fi facut f.bine lectiile.
    Se recomanda 2 peers de provider, care prezinta interes.

  10. #10
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Aprob, cu conditia ca cei 5 sa-si fi facut f.bine lectiile.
    Se recomanda 2 peers de provider, care prezinta interes.
    s fiu sigur eu am cate 3 de prov de interes
    adevrul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    personal am avut si 120 de linii si serverul se cam bloca o data la 24 de ore sau cand faceam schimbari dese in CCcam.cfg acum am 88 de linii 7-9 clienti aproape permanent si rar se intampla sa se blocheze , din cate am observat eu CCcam-ul este influentat si de banda de net pe care o ai iar daca mai si folosesti clienti de torrente este crima atunci cand ai linii multe . doar prin teste iti poti da seama cate linii poate duce serverul tau .

  12. #12
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numarul liniilor inactive din cccam.cfg (c-line) influenteaza cel mai mult, apoi calitatea netului propriu, in special banda de upload. Deci cit mai putine c-linii moarte ! ...Iar ca numar, cred ca pina la 20 e bine, dar depinde de gusturi si nevoi !

  13. #13
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea mai buna solutie sa pui cam 2-3 linii pe provider ( alea la care te uiti) si sa pastrezi doar hop1 la intrare (linia C ) si maxim hop2 la liniile F. Cu 50 de linii iti merge bine cu conditia sa faci cte un reboot zilnic
    baFTA
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca cccamul ruleaza pe un pc cu linux tot asa merge sau duce mai mult, (de net acum nu vorbim)
    nu aveti experiente in cazul asta? (parca SatWien facea teste)


  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am facut curatenia de primavara,toti cei ce erau off de mai mult de 3zile ori cei ce stateau doar ca client iar la server ba au fost scosi,astfel am in prezent 18 linii ff bune care merg ok! si nu am probleme cu serverul!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top