Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default Sfat inainte de a cumpara

    Salut tuturor
    As vrea sa cumpar acest produs: http://www.pcfun.ro/TV-Tunere/TV-tuner-KWORLD-DVB-S-100
    Ce parere aveti? Pot sa-l folosesc pt receptie a programelor codate?
    THX
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by A Viszkis View Post
    Salut tuturor
    As vrea sa cumpar acest produs: http://www.pcfun.ro/TV-Tunere/TV-tuner-KWORLD-DVB-S-100
    Ce parere aveti? Pot sa-l folosesc pt receptie a programelor codate?
    THX
    In principiu,da.Programele codate le deschide Playerul respectiv,adica sa zicem ProgDVB cu v_Plug,si m-am uitat,ProgDVB are suport pentru KWORLD.

    L.E.

    Last edited by Mayerling; 4th January 2009 at 23:08.
    .

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai sanatoasa e o placa ss2 second daca nu ai pretentii la hdtv.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Satelescu: ps-Cum spuneam mai sus,am o placa SkyStar 2.8 cu telecomanda.Poate cineva e interesat s-o cumpere la un pret bun sau este dispus la un schimb?


    contacteaza-l pe userul @satelescu
    http://www.rdi-board.com/member.php?u=141
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut prostia sa cumpar asa ceva si l-am aruncat in sertar dupa doua ore.
    Si pe laptop si pe desktop crapa dupa cateva minute. Ecran albastru si "begin memory dump process".
    Cauta alta.

  6. #6
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Eu o am. Se invarte keyta in ea.
    Spui ca este bun? Deci tu, care o si folosesti, imi recomanzi? Fiindca sunt decis sa iau un KWorld, daca merge cu keile aferente.
    Daca poti sa-mi spui, ce program folosesti, eventual un link, de unde pot descarca.
    THX
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge fara probleme si cu dvbdream cu BDA selectat.

  8. #8
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    THX pentru sfaturi utile
    @bibbicu: merci pt link.
    Cred ca in ziua de salariu o sa comand una de pe net
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  9. #9
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totusi am luat un KWorld 300U, adica pe asta: http://www.pcfun.ro/TV-Tunere/TV-tuner-KWORLD-DVBS-300U
    Seara o sa incerc sa scot ceva din el
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Cum ai bagat placa in laptop?
    TARRRRREEEEE
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar tot nu ne-ai spus cum iti merge TV Tuner-ul DVB-S pe care l-ai achizitionat? Asteptam sa vedem, ce poti face cu el, ce prinzi cu el, FTA, posturi codate...? Poate ne intereseaza si pe noi sa-l achizitionam daca e bun.

  12. #12
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa multe zile de chinuri am reusit sa pun in functiune placa. Dupa ce am facut prostia, sa instalez si programul Hypermedia de pe cd-ul placii, nu puteam sa scot semnal cu niciun player "profesionist". Pacat ca a disparut postul lui @bibicu, el recomandase sa nu instalez playerul de pe cd, defapt nu eu, ci un alt prieten a instalat-o. Am pus pe laptop un "geam" (window) curat, am instalat ProgDVB, pluginul 2.4.1. am cautat chei, si astazi am reusit sa ma uit si io la cateva programe interzise muritorilor de rand.
    Am luat o placa de 215 lei cu taxe postale, m-am chinuit patru zile, dupa care am facut o pauza de 2 saptamani, deoarece m-am mutat la patinoar , iar astazi, dupa ce baietii mei s-au dus la culcare am incercat cheile, si am reusit ceea ce doream. S-a facut luminaaaa
    Fara a face reclama produsului, recomand cu drag placa KWORLD-DVBS-300U, deoarece merge perfect. Si pe laptom si pe PC. Probat de subsemnatul.
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  13. #13
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu tot nu inteleg cum bagati voi placile astea in laptop ? ?
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danni_X View Post
    eu tot nu inteleg cum bagati voi placile astea in laptop ? ?
    Asa zisa placa este pe USB 2.0

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danni_X View Post
    eu tot nu inteleg cum bagati voi placile astea in laptop ? ?
    Luat din link:
    "TV Tuner KWORLD DVBS-300U, USB 2.0, telecomanda, captura MPEG 2 (real-time fara transcodare), autoscan, TimeShifting".
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top