Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Noi canale HD

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Noi canale HD

    Thor 1W:

    TV2 HDTV :12015/30000/H
    TV2 HDTV2 :12128/ 30000 / H
    TV4 HD Fotboll : 12128 / 30000 / H
    TV4 HD Fotboll 2 : 12128 / 30000 / H

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Sa inteleg ca sunt de la fratii nostrii suedejii?
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Thor 1W:

    TV2 HDTV :12015/30000/H
    TV2 HDTV2 :12128/ 30000 / H
    TV4 HD Fotboll : 12128 / 30000 / H
    TV4 HD Fotboll 2 : 12128 / 30000 / H
    Tocmai am dat scanare ,dar nici urma de aceste canale...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Tocmai am dat scanare ,dar nici urma de aceste canale...
    Din cate am citit pe forumuri majoritatea au probleme cu scanarea acestor canale.
    Pe Ipbox 910HD se pare ca apar de la prima scanare ... mai multe nu stiu sa iti spun.

    http://www.lyngbox.com/support/forum...w-hd-channels/

    http://www.telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=400

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o problema generala a receiverelor HD ...mai toate au probleme soft la scanarea SR-urilor mai mari de 27500 ...se rezolva dupa ce reclama cumparatorii ! asta daca nu-i cine stie ce conserva ...

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 900HD nu apar canalele mentionate.
    De altfel nici pe lyngsat nu apar (12015 si 12128H/30000).
    Mai verificati odata sursa informatiei.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..sunt free?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Din cate am citit pe forumuri majoritatea au probleme cu scanarea acestor canale.
    Pe Ipbox 910HD se pare ca apar de la prima scanare ... mai multe nu stiu sa iti spun.

    http://www.lyngbox.com/support/forum...w-hd-channels/

    http://www.telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=400
    Tot ipbox910 am si nu intra, celelalte canale HD de pe aceste doua transp. intra fara probleme, am scanat si cu un opticum HD , si tot la fel.....

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default


  10. #10
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Absolut functional, thx. @ovidiumarius
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    am scanat si cu un opticum HD , si tot la fel.....
    am incercat si eu cu opticum si nimic..( vreo solutie ?

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pus pilot auto ?

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, pilot auto.... 12130H , DVB-S2/8PSK/SR 30000, FEC 5/6..merge la cineva pe opticum ?

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie FEC 3/4 .
    In God I trust . All others pay cash .

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu fec 3/4 si pilot of imi intra doar ce aveam si pana acum , adica TV4HD , Silver, TVNorgeHD si History. Cu pilot auto nimic..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top