Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HD
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default Sunet lipsa la Strong 4155 Evo dupa reanvierea cu Jtag !!!

    ____ROG AJUTOR LA UN CAZ CE NU L-AM REZOLVAT DE O LUNA !
    ____Revin eu cu acel strong 4155 Ev la care am fost nevoit sa apelez la ultima varianta de al salva, prin interfata JTAG.
    ____In primul rand nu am gasit flash.bin original intreg de fabrica probabil de (2.097.152 bytes) deoarece jtag (jkeys) in momentul cand dai erase sterge absolut tot de pe flash.
    ____Eu am gasit ceva flash de acea dimensiune ex (cel din restore concord) receptorul revenind la viata dar FARA SUNET si trecand la mufa seriala am incercat mai multe softuri (update) ca ele nu schimba chiar tot de aceia au si dimensiuni de numai 400 kb nu 2 Mb parerea mea!
    ____La un moment dat am ajuns la concluzia ca am probleme cu sunetul din pricina unui defect electric, dar am inceput sa cred ca totusi e din soft deoarece am incercat sa pun concordul de 3 ori si de fiecare data porneste apare mira cu concord si apoi dispare si nu mai apare decat atunci cand este scos din priza si bagat iar si cand revin cu restore merge iarasi bine dar tot fara sunet.
    VA ROG SA MA AJUTATI IN ACEASTA PROBLEMA DELICATA!!!
    ASTEPT SI PAREREA SPECIALISTILOR!!!

    VA MULTUMESC ANTICIPAT.

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ mike77
    cred ca ai o problema tehnica pt ca am mai citit undeva ca dupa scriere cu jtag receiver-ul a ramas fara sunet datorita producerii unui scurt sau ai facut un jtag incorect. Ia spune dupa ce schema ai facut jtag-ul ?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HD
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De scurt nu se pune problema am avut mare grija iar jtagul este cel cu 5 rezistente de 100 ohmi asa am gasit schema pe net! folosind un cablu de flopy disk modificat la care se potriveste la fix mufa pe placa de baza a receptorului, mentionez ca in rest functioneaza totul perfect iar cablul jtag a comunicat foarte bine de fiecare data, respectiv cablul serial nul-modem este in regula si masurat si probat la alte receptoare.

    __Eu sper sa gasesc un alt receptor srt 4155 Evo de la care sa copiez flashul tot si sa-l introduc la al meu, insist pe aceasta problema a softului pt ca acum receptorul nu vrea sa lucreze cu acele concorduri cum am scris mai sus, nu ca mar putea interesa ci doar prin faptul ca am incercat toate variantele care mi-au stat in putinta.

    Merci mult de ajutor si sper ca ma veti ajuta sa rezolv cumva situatia

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ mike77
    e clar banuiala mea s-a adeverit ai "bulit" receiverul datorita jtag-ului facut incorect ! schema dupa care l-ai construit nu e corecta ! trebuia sa pui 4 rezistente de 100 ohm asa: 2-9 , 3-11 , 4-13 , 5-19 , iar la 13-15 trebuia sa pui o rezistenta de 39 ohm. Datorita puterii prea mari absorbita de receiver pe acel fir sa ars ceva legat de partea de sunet. Ai grija sa nu mai pui jtag-ul ala pe alt receiver ca ca o sa il strici si pe acela. Nu mai are rost sa mai incerci tot felul de manevre de scriere a softului pt ca nu vor da rezultat ! Problema ta e clar ca nu e soft ci hard si e cazul sa apelezi la service

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa reinvierea JTAG trage-i un soft concord apoi upgradeaza la ultima versiune 104 parca...

    deci UPDATE DUPA UPGRADE poate invie sunetul..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lipsa de semnalu dupa 12,000 Mhz in sus pt ss2!!!
    By daniel1978 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 30th September 2006, 08:23
  2. AJUTOR JTAG STRONG 4155 EVO-CAPATUL MESERIEI
    By contiro in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 4th May 2006, 07:47
  3. Lipsa sunet (din nou)pe RTL klub
    By zozosat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 10th November 2005, 15:42
  4. LIPSA SUNET - HYUNDAI 1160
    By sirius in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 23rd October 2005, 16:45
  5. Replies: 3
    Last Post: 16th August 2005, 21:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top