Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default HackSatKeys Downloader nu mai merge ??

    HackSatKeys Downloader nu mai merge

    Am instalata versiunea 9b dar nu ami vrea sa merga, imi spune doar "new version " si nu se concteaza la server...
    Am tot cautat new version dar nu am gasit mai mare de 9b.
    Voua va merge
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    HackSatKeys Downloader nu mai merge

    Am instalata versiunea 9b dar nu ami vrea sa merga, imi spune doar "new version " si nu se concteaza la server...
    Am tot cautat new version dar nu am gasit mai mare de 9b.
    Voua va merge
    La mine vad ca merge.Scrie numai v 9 ,dar se conecteaza corect.

    Last edited by Mayerling; 4th January 2009 at 01:04.
    .

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine este OK!

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ii explica careva mega maestrului in Dreamboxuri cu nume spaniol cum se face screenshot din Dream direct , fara a mai fi nevoit sa fotografieze televizorul .
    Da , la dreamu lui 7200 .

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Poate ii explica careva mega maestrului in Dreamboxuri cu nume spaniol cum se face screenshot din Dream direct , fara a mai fi nevoit sa fotografieze televizorul .
    Da , la dreamu lui 7200 .
    Am probleme cu LCD-ul,nu fac poze fac screenshoturi,stiu foarte bine cum se face ca nu de ieri de azi le fac,tastezi in bara de sus a IE,adresa de IP de la dream si se deschide controlcenter,iar in stanga printre multe alte optiuni ai si pe cea de screenshot!
    Citeste mesajul de pe screenshot!




    Si uite unul de acum2 luni!


  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , esti un specialist mondial .

    O fi dream special , asta DM7200 , nu merge sa ii faci screenshoturi , doar poze cu telefonul , la TV .....

    Cu useri avem pe aceasta sectiune , ai naibii cum trag ei in jos nivelul sectiunii .....

    Atentie la toata lumea : daca aveti probleme cu LCD-ul , faceti poze cu telefonul . Vedeti sa nu va stricati si telefonul , pentru ca atunci trebuie sa desenati prin hashurare
    Eu cred ca voi sterge toate pozele facute cu telefonul , televizorului , pentru ca rade lumea , sa nu creada ca toti userii sunt la fel de "inteligenti" .....

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat cu o reinstalare de Hacksat keys v9.
    Multumesc tuturor
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=Alextm;652741]S-a rezolvat cu o reinstalare de Hacksat keys v9.
    Multumesc tuturor[/QUOTE

    De unde se poate de scos aceasta versiune ?

  9. #9
    depresiv Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    4,179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Am probleme cu LCD-ul,nu fac poze fac screenshoturi,stiu foarte bine cum se face ca nu de ieri de azi le fac
    e jenanta rau scuza ta mo spanishmanule

    cum arata
    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    screenshoturi
    -le daca tv-ul nu e pornit in imaginatia ta probabil doar o imagine neagra

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=danu2000;653061]
    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    S-a rezolvat cu o reinstalare de Hacksat keys v9.
    Multumesc tuturor[/QUOTE

    De unde se poate de scos aceasta versiune ?
    Citeste pe aici : http://www.rdi-board.com/showthread....Key+downloader

    Descarca de aici : http://rapidshare.com/files/17984161...ys-v6a.tar.tar
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top