Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default DBox2 a luat-o razna

    O sa inteleg ca veti zice ca este batran si bolnav , dar pana mai ieri s-a comportat ca o "scula"din vechiurile topuri dar....a inceput sa schimbe singur canale ,ba sa sara in sus ba in jos ca cateva zeci de programe, am zis ca este imaginea am reschimbat cu o salvare mai veche , dar degeaba ,daca il inchid am observat ca vrea sa porneasca singur (nu din stand-by), da sa porneasca dar se opreste inainde de load... ,il scot din priza merge ce merge si incepe show-ul , sare pe un prog.il dau inapoi ..sare iar ...ce ash putea sa fac (stiu cu aruncatul la marele cosh)dar trebuie sa fie si o alta solutie , primesc sfaturi si idei Toate Cele Bune



  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    verifica telecomanda ,dupa aceea pune alt soft...... o parere.......

  3. #3
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    verifica telecomanda ,dupa aceea pune alt soft...... o parere.......
    Am facut si asta , nimic



  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dbox2 Phillips Daca da este normal dupa vreo 8-10 ani . Am avut si eu vreo 2 bucati cu aceleasi simptome. Am pus GLJ si s-a imbunatatit putin dupa ce ai setat telecomanda cat de cat . Asta este ?!? Asa m-am resemnat eu

  5. #5
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Scuzele mele ca nu am mentionat ,este Nokia , si cred ca a depasit 10 ani .



  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu alta telecomanda daca ai la dispozitie sau poate poti sa iei una de la cineva . Suna cam ciudat dar merita incercat !?!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica tastatura de pe panoul frontal ,sau daca comenzile catre procesor sant cu diode in comutatie verificale ,eventual inlocuiestele ,valabil si ptr butoanele de la tastalura (panou frontal ) si o curatare de praf lipituri eci ,etc

  8. #8
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Telecomanda merge perfect nu trimite semnale fara comanda , pamatuf si aspirator in dbox , butoanele frontale ok , cand o ia razna chiar daca sunt in mainmenu parca primeste comenzi sus jos ....



  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca s-a defectat senzorul din dbox. ( trebuie vazuta de un tehnicean )
    Este de fapt o boala des intilnita la dbox2 Phillips, egal ce faci in menue sare pe canul 9, de cele mai multe ori.
    Pentru schimbarea unui sensor am platit acum citva ani 20eu.
    A urmat trecerea pe nokia avia600 cu M.C. si dreambox Cele mai stabile boxe.
    In unele cazuri ajuta o telecomanda noua.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut

    vezi ca mai are gogi ceva din dboxul(nokia) de la mine incearca cu senzorul apoi cu front-procesor, mai trebuie sa sari cu o bere

    ps1:iti trebuie aparat cu aer cald pt front-procesor
    sp2:cumpara un sparay ice si da pe rind pe piese... c am greu dar poate dai de bub.....

    baft

  11. #11
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    THX am sa vad ce si cum , macar sa aflu ce este ,poate nu a aruncat la gunoi Goginu cutia de la tine !
    ok 2 beri



  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am dat lui julius sa isi ia tunerul de pe el.
    la mine nu mai este nimic
    350 kg de scule!

  13. #13
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    l-am dat lui julius sa isi ia tunerul de pe el.
    la mine nu mai este nimic
    No problemo man , lasa ca vad eu cum rezolv , ciocanu` si dalta .



  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    maramures
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    O sa inteleg ca veti zice ca este batran si bolnav , dar pana mai ieri s-a comportat ca o "scula"din vechiurile topuri dar...
    ...scuze ca ma bag aici dar nu am vrut sa deschid topic nou. Si dbox-ul meu a luat-o razna,doar ca in alt fel: nu prinde programe. Semnalul pe satfinder e bunisor dar nu gaseste nici un canal. Am incercat mai multe imagini, am masurat tensiuni in sursa si tuner -totul e ok dar nu merge. Ce ma sfatuiti sa-i fac ? Parca nu l-as arunca inca. (precizez ca e un dbox2 nokia 2xi)

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vassydo View Post
    ...scuze ca ma bag aici dar nu am vrut sa deschid topic nou. Si dbox-ul meu a luat-o razna,doar ca in alt fel: nu prinde programe. Semnalul pe satfinder e bunisor dar nu gaseste nici un canal. Am incercat mai multe imagini, am masurat tensiuni in sursa si tuner -totul e ok dar nu merge. Ce ma sfatuiti sa-i fac ? Parca nu l-as arunca inca. (precizez ca e un dbox2 nokia 2xi)
    Incearca sa scrii un setting nou Daca ai enigma folosesti Dreamset2.2.0 iar daca ai neutrino cu Bouquet Wizzard . Atentie numai la setarile pt.diseq

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top