Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Help!Pt cunascatori

    Ajutati-ma cu o problema nasoala:Am sau am avut un reciver TeleSystem 4.4C care din cite am gasit este o clona cum zice aici
    Clones Dsr6000 (skardin)

    STI5518MVB-X FLASH=2Mb TUNER=F7VZ0194 SDRAM=8Mb EPROM=8Kb Remote:IRC83120
    Asci DSR6000
    Axas DSR 8000
    Comsat Polonia FTA 14
    Comsat Polonia CI 14
    Comsat Polonia CI 22
    Comsat Polonia CI (old)
    Comsat Polonia FTA 15
    Comsat Polonia FTA 16
    Comsat Polonia FTA 23
    Comsat Polonia FTA 31
    DSR 2000 FTA-Silverstar
    DSR 6000
    DSR 6012
    DSR 6012 M
    DSR 8000
    DSR 6000 CI
    Echostar DSB 770 FTA
    Echostar DSB 808 2CI
    Echostar DSB 780 FTA
    Echostar DSB 880
    Echostar DSB 890
    Echostar DSB 1220 FTA
    Echostar DSB 1230 FTA
    Echostar DSB 2220
    Echostar DSB 2230
    Echostar DSB 2600
    Echostar DSB 3600
    Europhon DSR 6000 FTA
    Fuba ODE-850
    Invion DVS-00201-IEU
    Koscom DSR 6000 FTA
    Maximal DSR 6000 FTA
    Microsat 6000 FTA
    Neuling Digitrac 6000
    Neusat DSR 6000 FTA
    Optex ORD-9510
    Palcom DSL-2200 CI
    Palcom DSL4S
    Rebox RE 2250MG
    Sat+ S3.1
    Sat+ X9.1 Freeview
    Seg DSR6012
    Skardin SD2002
    Skymaster DCI 9410
    Skymaster DS 4000 CI
    Skymaster DS 4050 CI
    Skymaster DS 44
    Skymaster DS 55
    Skymaster DX 22
    Skymaster DX 23 eigene modelle
    Skymaster DX 24 eigene modelle
    Skymaster DXL 9400
    Skymaster DXM 9420
    Skyplus DSR 2000 FTA-Silverstar
    Skyplus DSR 4000 CI
    Skyplus DSR 4000 FTA
    Skyplus DSR 6000
    Skyplus DSR 6000 CI
    Skyplus DSR 6012
    Skyplus DSR 6012M
    Skyplus DSR 8000
    Strong SRT 6125
    Strong SRT 6126
    Strong SRT 6130
    Strong SRT 6155
    Strong SRT 6158
    Strong SRT 6160
    Strong SRT 6355
    Strong SRT 6850
    Strong SRT 6855
    Telesystem TS 4.0F
    Telesystem TS 4.4C
    Tevion FTA 203

    ma maninca undeva si ai pun astea: PatchLoader [5-II].zip ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=76 ) care defapt e Weaksoft 1.6.0. Cu Weaksof 1.8.0 dadea cu virgula
    1. Soft: SRT61xx_2p6_24062006.urt ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=442 ) cu Aplication Loader din http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=493
    2. Patch: patch_ver_1.0_11-11-2007_MCM.bin ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=1665 ) cu Weaksoft 1.6.0
    3: AKeys la zii ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&p=4 )

    Totul s-a instalat frumos dau pe Thor... NU MAI AM SEMNAL DE LA ANTENA.Cineva zicea ca nu am modulatorul Sharp sau asa ceva si daia nu am semnal. Va rog un sfat e binevenit.Mess:iulian_st

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa schimbi tunerul cu unul sharp ,daca vrei iti pot da eu ,detali in pm

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tunnerul nu este Sharp ! este o buba cunoscuta ! schimba-l sau revino la fw original !

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    esti sigur ca ai sti5518 pe el?

    Fara suparare. Ce e aia sti5518? Daca se poate niste explicatii!
    Eu am citit undeva ca modelele astea vin in doua variante : cu tuner Zarlink si cu tuner Sharp ;Daca este Sharp e OK se poate pune soft de Strong 61x5 , daca este Zarlink - nu . Al meu e cu Zarlink deci logic ar fi sa ai pun Sharp. Pareri?
    Last edited by ullisse; 3rd January 2009 at 12:56.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ullisse View Post
    Fara suparare. Ce e aia sti5518? Daca se poate niste explicatii!
    Eu am citit undeva ca modelele astea vin in doua variante : cu tuner Zarlink si cu tuner Sharp ;Daca este Sharp e OK se poate pune soft de Strong 61x5 , daca este Zarlink - nu . Al meu e cu Zarlink deci logic ar fi sa ai pun Sharp. Pareri?
    se refera la procesor.........

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce soft merge sa pun pe un universum fta DSR451 sau ceva care sa ma poata ajuta si vreau sa-l folosesc in gigi

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default kaon 100 sco

    Salut! Am si eu un Ksf 100 sco.L-am luat gata facut si a mers pana la prima schimbare de key.L-am dus la doctor ,de 2 ori chiar si aceeasi problema . Nu mai intra in meniu key din galben-meniu.Modelul este s/w v 03.00.00 h/w vff.oc.ff v 6.1.9.Ce trebuie sa-i fac?Prin cablu se leaga cu calculatorul dar nu stiu exact ce are nevoie .Ce b.load ii trebe si ce soft.Dati-mi si mie o idee inainte de a-l face praf pe dibuite!

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Schimbarea tunerului zarlink cu unul sharp

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    trebuie sa schimbi tunerul cu unul sharp ,daca vrei iti pot da eu ,detali in pm
    Buna ziua ! Am nevoie de sfatul dumneavuastra ! La un Palcom(clona SRT 6125) am schimbat softul dar trebuie sa schimb tunerul zarlink.Am scos un tuner sharp de la un tevion dfa 202 dar nu are numerotarea pinilor pe placuta adaptor care are mufe mama( 32 ).Pe placa Palcomului care are tot mufe mama sunt 28 adica -4 ale RCA care sunt fixe pe placa si sunt toate pe aceiasi linie, dar ale sarpului sunt dispusi pe 2 liniide cate 16.Aveti o schema ,sau numerotarea pinilor?( ID :marin1949)sau aici

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut! Am si eu un Ksf 100 sco.L-am luat gata facut si a mers pana la prima schimbare de key.L-am dus la doctor ,de 2 ori chiar si aceeasi problema . Nu mai intra in meniu key din galben-meniu.Modelul este s/w v 03.00.00 h/w vff.oc.ff v 6.1.9.Ce trebuie sa-i fac?Prin cablu se leaga cu calculatorul dar nu stiu exact ce are nevoie .Ce b.load ii trebe si ce soft.Dati-mi si mie o idee inainte de a-l face praf pe dibuite!

    Los Angeles Website Design
    large format printing

  10. #10
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici ai ce vrei

    cu null modem


    prima data se pune boot-ul ala mai mare 800 de kb

    apoi cu loaderul se pune softul mai nou , apesi tasta space de pe tastatura si alegi fisierul cu softul

    dupa ce pui keyle trebuie sa intri in menu sa activezi emulatorul la canale criptate sau cam asa ceva, altfel nu vezi nimic
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top