Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: canale hd

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default canale hd

    la dream 800 cu imaginile cele mai noi se deschid cu cccam toate canalele hd posibile,de la cele de pe thor,sirius,7gr est hot bird... pina pe turcsat? sau altfel spus care nu se deschid?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jsm81 View Post
    la dream 800 cu imaginile cele mai noi se deschid cu cccam toate canalele hd posibile,de la cele de pe thor,sirius,7gr est hot bird... pina pe turcsat? sau altfel spus care nu se deschid?
    Nu se deshide.
    Doar daca ai peeri sau carduri pentru canalele respective.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default canale hd

    evident atunci cind sint peers sau carduri.dar nu are probleme la deschiderea unor provideri codati intr-un anumit sistem ,asa cum au sau au avut katy /ipbox? de ex:nu se deschid cardurile nagra 3

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jsm81 View Post
    evident atunci cind sint peers sau carduri.dar nu are probleme la deschiderea unor provideri codati intr-un anumit sistem ,asa cum au sau au avut katy /ipbox? de ex:nu se deschid cardurile nagra 3
    Dm 800 la care te referi am si eu si merge fbine, si deschide toate canalele HD la care am peeri in cccam.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVR HD merge cu cccam ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    TVR HD merge cu cccam ?
    Nu merge, doar in alte combinatii, gbox, si altele.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default canale hd

    dar tv cabo-sport tv1hd de pe hispasat respectiv sky sport hd de pe hot bird?

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jsm81 View Post
    dar tv cabo-sport tv1hd de pe hispasat respectiv sky sport hd de pe hot bird?
    sky sport hd merge, cabo nu am verificat
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default canale hd

    cu scuze de abuz-viasaturile hd de pe sirius , digialb hd respectiv cele vreo douazeci si ceva hd englezesti?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    englezi da , albanezi daca pui de un cam diablo ceva , viasaturile vedeteas cu semnal:P)

  11. #11
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intreb si eu de niste canale SD : pachetul BFBS in crypto de pe Eutelsat W3A la 7 E il vede cineva ?
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  12. #12
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    englezi da , albanezi daca pui de un cam diablo ceva , viasaturile vedeteas cu semnal:P)
    Merg albanezii HD cu Diablo ? eu cand am testat acum o luna de zile era ecran negru.Viasat-urile au semnal destul de puternic in sud de cand au trecut pe Siurius 4.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    Intreb si eu de niste canale SD : pachetul BFBS in crypto de pe Eutelsat W3A la 7 E il vede cineva ?
    La mine nu merge,ecran negru

  14. #14
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    englezi da , albanezi daca pui de un cam diablo ceva , viasaturile vedeteas cu semnal:P)

    Am testat acum un minit si cu un MOSC de albanezi dar tot nu merge canalele HD.

    Tot cu un mosc , dar de nordici am testat si merg toate canalele HD.Din cate stiu pe Diablo "nu se deschid" toate canalele HD din pachetul nordic.Asa-i ?
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  15. #15
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    La mine nu merge,ecran negru
    Aceste canale erau ok acum 2 saptamani, o confirmare o poti primi de la @zgrongi .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top