Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: stage loader

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default stage loader

    o intrebare de Anul Nou,nu mai pot sa pun nici o imagine in dream800 imi zice asa"No CA found by 2nd stage loader",stie cineva care a avut aceasta problema si cum pot sa remediez,mersi

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ce-am gasit pe net:

    "Unfortunately, this means that there is a hardware problem with the storage of the vital product data, which includes the mac address etc.

    I think there is no other way than to contact the support."...

    citeste si p-aici:

    http://www.austech.info/dreambox/153...lone-good.html

    si

    http://www.austech.info/dreambox/132...box-error.html

    poaibil sa fie o pb cu SIM card-ul... (mai ales in cazul clonelor):

    "
    Do not upgrade with second stage loader 70 on your clone.. it will kill it....
    don't put any of the latest images on it.. there is a fix, but it's a pain in the arse...... stick to bootloader 69.. I flashed with the latest black hole and it killed my clone...... there is a fix on this forum,, sounds stupid but I tried it and it works.. so thanks to sat_info.. no idea how he worked that out...."

    rezolvarea (posibil):

    "believe or not I manage to get the box working.

    Pulled the case apart, and removed the tuner, under the tuner is a SIM Card, While running dreamup and powering up the dreambox to upgrade the frimware I pushed pressure down on the SIM card, once the box starts updating you can release that pressure on the Sim card.
    Box is now working, Not sure what the SIM card has to do with the 2nd loader, but this has worked for me.
    Enjoy."

    succes.
    Last edited by JBTC08; 1st January 2009 at 16:41.

  3. #3
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fane0b View Post
    o intrebare de Anul Nou,nu mai pot sa pun nici o imagine in dream800 imi zice asa"No CA found by 2nd stage loader",stie cineva care a avut aceasta problema si cum pot sa remediez,mersi

    de unde ai luat dreamul si how much ?
    adevrul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fane0b View Post
    o intrebare de Anul Nou,nu mai pot sa pun nici o imagine in dream800 imi zice asa"No CA found by 2nd stage loader",stie cineva care a avut aceasta problema si cum pot sa remediez,mersi
    Spune macar ce mac are pe el ? Nu tot macul ci pe jumatate spune-l?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut si la multi ani la toti trei,hidric,gelu dh si ipbox
    eu am pus o intrebare ca am nevoie de ajutor,voi imi cereti de unde l-am luat cit m-a costat,seria MAC si ultima intrebare nici nu este la subiect...
    JBTC08 saracu a vrut cu sinceritate sa ma ajute si pe aceasta cale ii multumesc.
    este posibil sa fie clona sau nu,principalul este sa rezolv problema si de aceasta am pus intrebarea pe forum,cred ca ati inteles.
    Mersi

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi daca merge cum au facut aia...
    da jos tunerul si apasa pe sim in timp de il flash-uiesti
    sper sa rezolvi pb. (incearca cu o img mai veche cu secondstage 69)
    la multi ani.

  7. #7
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fane0b View Post
    salut si la multi ani la toti trei,hidric,gelu dh si ipbox
    eu am pus o intrebare ca am nevoie de ajutor,voi imi cereti de unde l-am luat cit m-a costat,seria MAC si ultima intrebare nici nu este la subiect...
    JBTC08 saracu a vrut cu sinceritate sa ma ajute si pe aceasta cale ii multumesc.
    este posibil sa fie clona sau nu,principalul este sa rezolv problema si de aceasta am pus intrebarea pe forum,cred ca ati inteles.
    Mersi

    la multi ani si s nu m intelegi gresit
    eu nu te-am intrebat de florile mrului de unde l-ai luat si cat ai dat pe el
    cel putin nu te-am intrebat pentru c m intereseaz sau c as vrea s-mi iau si eu un stift ca al tu
    am vrut s stiu dac-i clona sau nu


    ps: si inainte de toate ai avut deja rspuns de la JBTC08
    adevrul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Imi poti spune si mie ce imagine aveai pe el , tind sa cred ca nu este atac ci un bug din fabricatie .

    O clona ajunge in jur de 1300 ron .
    Asta imagine avea dupa cate am inteles eu = Nabilosat DM800 Pure Flash 29DEC08, with Barry Allen 4.6.52

    Eu am verificat aici si al meu e ok conform acestui site http://www.austech.info/dreambox/145...fferences.html

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ciudat !

    si daca este un magazin , sau o persoana care vinde asa ceva , ar trebui facuta public ! poate omul este chiar victima unui comerciant ! ar trebui sa se stie !
    poate se mai poate face ceva !

    numai bine !


  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca susti ca este original il trimiti la dream-multimedia dupa ce in prealabil le trimiti un mail cu problema aparuta si seria receiverului,sunt fff promti;
    http://www.dream-multimedia-tv.de/

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si cand te uiti la poze sa vezi cum au pus la clone radiator pe procesor,iar originalele nu au?
    Le-au lucrat ei dar ce folos=clona niciodata nu e original.

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    picollo08 , e ultimul avertisment : la prima virgula pusa gresit , ai zburat definitiv . Ti-o promit .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top