Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: power wu

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default power wu

    scuze daca repet un subiect deja dezbatut, dar cu un search am gasit doar subiecte ca: topul programelor, pareri despre programe Ro, si tot asa in genul asta, nimic din ce m-ar interesa.
    inainte de a intreba ceva sa descriu ce folosesc. ma joc cu progDVB 4.14.3 (daca nu ma insel) si am scanat eu satelitii (nu imprumutind liste cu sateliti de la altii). pt decodare folosesc doar decodare soft cu yankse+softcam.
    acum sa vina si intrebarea: careva din voi poate vedea de ex. HBO? fiindca am luat fiecare post in parte si nu am gasit asa ceva. il pot decoda cu ceea ce am? tot asa nu vad: antena1, protv, primatv. in schimb vad toate mizeriile de care nu am nevoie (tvr cultural, tvr1, 2, b1tv, paxtv, polsat1) in schimb nimic din cele "bune cit de cit". gresesc eu cu ceva sau pur si simplu nu imi ajunge yankse.
    ce ar trebui sa folosesc sa vad si eu programele romanesti "mai bune"?...

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Programele romanesti ca ProTV, Antena1, HBO, nu ai cum sa le vezi sunt codate in PowerWU si acest sistem nu a fost spart inca,PrimaTV emite FTA pe Intelsat901 18V trebuie doar sa muti antena pe satelitul respectiv.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, am inteles ca in afara de prima nu pot vedea restul dar si prima de ex. de ce nu imi intra, fiindca am luat si eu lista in fata mea de pe rdi cu posturile ro, si asa am facut cautarea lor.
    ar fi trebuit sa-l vad chiar daca intra sub alt nume, nu?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai pus antena pe satelitul unde e PrimaTv (Intelsat910 18V) trebuie sa mearga, la scanare iti apare cu numele de CHANEL ONE.Deci verifica daca ai pus antena pe satelitul corect.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mentionez ca a fost pe satelitul corect, "buba" trebuie sa fie in alta parte. acum oricum nu sunt acasa, dar pe seara incerc din nou.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci nu se poate sa nu intre, are semnal foarte puternic, ti-a intrat ceva de pe satelitul respectiv? Daca da vezi ca mai e un singur canal FTA Bahninformation sau asa ceva.Cauta dupa programul ala, datele le gasesti in revista Infosatelit sau pe net la KingofSat.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totusi ce fel de placa ai?Nu cumva un SS1 rev1.6?
    f11

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    f11, (ca sa incep cu tine) am placa ss2 rev 2.3 cu antena offset de 1,6m, lnb 0.3 dB.
    pe de lata parte aseara am avut ceva musafiri si nu am avut timp sa verific din nou prima tv. asa ca ramine pe curind.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Este o chestie intilnita frecvent deoarece sunt mai multe canale cu aceiasi frecventa sfatul meu baga un ProgDvb nou scaneaza din nou shi lasa doar un satelit in lista in stanga shi o sa apara

    PT CONFORMITATE ROWAREZ(CORBUT CEZAR MANASE)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. power sky
    By blakis in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 21st June 2006, 17:39
  2. power vu
    By leeuk1977 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2006, 01:56
  3. DVB-s 1.3 no lnb power
    By RadioactiveNoise in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 17th January 2006, 10:23
  4. LNB Power
    By thasnim in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 21st November 2005, 18:40
  5. power sky
    By jeevan in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 20th October 2005, 01:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top