Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation The Gemini2 Project 4.00 DM800

    Mult hulita echipa ne face un cadou in prag de An Nou: The Gemini2 Project 4.00 DM800

    Bazata pe Engima din 28.12.2008

    Inca n-am testat, ca n-am chef de asa ceva acum, dar sunt sigur ca multora le va fi utila.
    Se poate descarca de la sursa.
    Last edited by Unuseroarecare; 1st January 2009 at 05:07.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat noua imagine. La mine merge perfect.

    In skinul original arata: SNR: 76 % . Se pare ca au rezolvat problema.

    Din pacate folosesc skinul nemesis glassline. Acolo am db: 10,6. Cred ca mai trebuie adaptat skinul.

    Salutari si un an nou fericit

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus si eu . Se incarca ceva mai greu parca. La primele setari telecomanda nu prea vrea sa mearga dupa care isi revine . Confirm indicatiile corecte ale SNR-ului . In rest dupa cateva minute nu am observat probleme .

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci fratilor , aseara am reconfigurat o imagine de GP 3.9 , si azi avem 4.0 :P) si zice lumea ca dm 800 nu are suport?:P))) hai sa auzim numai de bine

    reinstalling.....are cineva un pachet de picons pe undeva pls?:P)


    oooops nu mai avem addons ...unde e cccamu'?

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    ... oooops nu mai avem addons ...unde e cccamu'?
    Quote Originally Posted by SadButTrue on IHAD
    blau -> blau -> addons
    Adicatelea, i-au schimbat locatia.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johny77 View Post
    In skinul original arata: SNR: 76 % . Se pare ca au rezolvat problema.

    Din pacate folosesc skinul nemesis glassline. Acolo am db: 10,6. Cred ca mai trebuie adaptat skinul.

    rezolvat in newnigam2 de mai mut timp

    dac iti reglezi antena mai bine o s ai SNR: in jur de 16-17 db 100%
    mai mult nici nu cred c merge

    ps: ai PM
    adevrul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am şi eu o ntrebare stupidă - dacă dau la imaginea gemini 3.9.0 software update trece la versiunea nouă şi şi păstrează toate setările din versiunea precedentă (listă de canale, sateliţi..etc) sau trebuie reinstalată de la 0 imaginea?
    Am păţit-o cu nabilo cnd i-am descărcat un addon a şters toate listele iar eu nu am avut inspiraţia să salvez setările.

    "Say hello to my little friend"

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johny77 View Post
    Am instalat noua imagine. La mine merge perfect.

    In skinul original arata: SNR: 76 % . Se pare ca au rezolvat problema.

    Din pacate folosesc skinul nemesis glassline. Acolo am db: 10,6. Cred ca mai trebuie adaptat skinul.

    Salutari si un an nou fericit

    valabil pt orice skin:
    cauta in /usr/share/enigma2/ - in dir al skinului glassline (nu mai stiu cum se numeste ca nu-l folosesc) - fisierul skin.xml

    copiaza-l pe pc
    deschide-l cu notepad++
    gaseste "<eLabel text="SNR:"....

    si la <convert type="FrontendInfo">SNRdb</convert>

    schimba SNRdb in SNR si apoi upload la loc cu overwrite

    reboot si-ti va arata in % in loc de db

    la multi ani tuturor!

  9. #9
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zzzzzz View Post
    Am şi eu o ntrebare stupidă - dacă dau la imaginea gemini 3.9.0 software update trece la versiunea nouă şi şi păstrează toate setările din versiunea precedentă (listă de canale, sateliţi..etc) sau trebuie reinstalată de la 0 imaginea?
    Am păţit-o cu nabilo cnd i-am descărcat un addon a şters toate listele iar eu nu am avut inspiraţia să salvez setările.

    eu am fcut odat de la newnigma 2.2.1 la 2.2.3 si a preluat totul
    adevrul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca face din receptor software update inseamna ca merge. daca nu... nu.

    spre ex de la newnigma 2.2.3 la newnigma 2.3 nu se poate face update. trebuie instalata curat.
    de la 22 pana la 223 a facut update mereu

    gp stiu ca a mers update de la 38 la 39... la 40 nu stiu ca inca nu am incercat

    la multi ani!

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai i-am dat software update dar nu a făcut nimic.

    "Say hello to my little friend"

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna imagine ! se misca bine , dar iar m-a bagat in ceata cu motorul ! nu mai merge pe aceleasi coordonate ca la celelalte imagini ! asa ca am mai crescut cu peste un grad !

    astia oare nu au auzit de GPS ?


  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    buna imagine ! se misca bine , dar iar m-a bagat in ceata cu motorul ! nu mai merge pe aceleasi coordonate ca la celelalte imagini ! asa ca am mai crescut cu peste un grad !

    astia oare nu au auzit de GPS ?
    Si la mine se misca extraordinar de bine,in concluzie e cea mai buna pana acu testata de mine.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7 N 114.4 W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat si eu 4.0 si am o mica problemutza care aparea sporadic si pe 3.8.
    La schimbarea canalelor, nu apare decat sonorul, fara imagine. Trebuie sa schimb rapid canalul si sa revin pe anteriorul ca sa apara si imaginea.

    Mai are cineva aceasta problema si se poate remedia in vreun fel?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Si la mine se misca extraordinar de bine,in concluzie e cea mai buna pana acu testata de mine.
    intr-adevar ! se misca bine ! nimic , nimic de reprosat ! cu motorul e afacea cui are !


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top