Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: salut baieti

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default salut baieti

    rog pe cineva sa ma ajute sa incarc si eu un srt4125.
    am luat cablu de conectare dar nu stiu sa schimb pinii intre ei.
    receptorul l-am luat cu concorde v. 104 incarcat si as vea sa ii pun pe cel din 30.08.2005 v. 105 cu nagra2.
    va rog sa imi spune-ti si mie pasii pe care trebuie sa ii parcurg.
    merci mult. :P

  2. #2
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1-4, 2-3, 3-2, 4-1, 5-5, 6-6, 7-8, 8-7. CAM ASTA AR FI COMBINATIA CORECTA[/b]

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci! :str-evo: dar te rog frumos zi-mi si pasii urm
    BIG BROTHER

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - date despre cablu ai aici: http://www.nullmodem.com/NullModem.htm
    - nu poti baga un patch de concord peste altul, trebuie mai intai sa-l scoti pe cel vechi http://www.********.com/uploadget.php?id=7812
    conectezi cablul, pornesti *.bat-ul si apoi bagi receptorul in priza (repede).
    apoi il scoti si-l bagi in priza daca nu pleaca imediat dupa care poti sa-i bagi noul patch concord. eu cam asa am facut si a mers, multam baietilor cae miau zis .

    Bafta

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci mult..clauss..dar am incercat si nu merge poate am gresit ceva...poti fi mai explicit putin ? te rog frumos
    BIG BROTHER

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florex
    merci mult..clauss..dar am incercat si nu merge poate am gresit ceva...poti fi mai explicit putin ? te rog frumos
    fii tu mai explicit..spune exact ce nu merge...sau unde te incurci...asta ca sa stim ce sa-ti raspundem!

    cat despre pinii inversati la cablu trebuie doar 2-3, 3-2....in rest ceilalti sunt normal 1-1, 4-4 ,5-5..etc
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci yang m-am luat dupa altcineva si am inversat2-3.3-2.1-4.4-1.7-8.8-7 poate asta e cauza..
    BIG BROTHER

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc acest cablu(confectionat de mine) de mult timp pe Strong-uri 4125,4155,4355, 6xxx, kaon...etc si iti spun sigur ca ai nevoie doar de 2-3, 3-2 inversati....

    ai grija la procedura aceea de restore pt a reveni la softul initial...imediat ce ai lansat comanda aceea din DOS introduci receptorul in priza...daca nu-ti iese din prima incerci iar....persevereaza si vei reusi...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    esti foarte amabil yang dar cred ca sunt eu greu de cap...te mai rog insa daca nu te superi sa mai ai putina intelegere si pt noi incepatorii si sa imi dai tu pas cu pas,procedura[am str4125crd-v1.04] merci si promit ca nu mai deranjez[doar la fin sa-ti mult.ptr reusita]
    BIG BROTHER

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...nu m-am mai luptat de cateva luni cu softurile Concorde(nu prea mi-a placut acest compromis intre a decoda tot ce se poate la un anumit moment si a face rabat la stabilitate...multe buguri, lipsuri etc.....oricum a devenit ceva mai stabil acest Concord o data cu noile versiuni)...

    o sa incerc sa-ti explic pe scurt din ce imi amintesc:
    -downloadezi din linkul pus de @clauss http://www.********.com/uploadget.php?id=7812
    dezarhivazi arhiva "restore"....,
    -cuplezi cablul la PC si Strong(scos din priza)....
    -apoi in fisierul dezarhivat dai dublu clik pe restore1.bat(o sa-ti apara o fereastra de DOS cu mesajul Wait for STB)...si cu viteza superluminica introduci receptorul in priza...si procedura ar trebui sa porneasca.....daca nu, reiei...
    -daca procedura reuseste vei avea in receptor softul original(de fapt nu chiar original, e patchuit dar cu acela nu mai ai ce vedea)
    -doar acum poti sa pui ultima versiune de Concord....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355evo

    Ideea este : Ultimul patch concorde Vede in plus D+,sau numai D+ ?
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am pus si ...deschide tot ce se poate.....Bun asa...
    Dar srt6355 cel mai nou si mai destept....nu cunoaste spaniolii...si nici nu cred ca o sa-i cunoasca...S-au vandut destule!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam celor care m-au ajutat totul e ok !
    BIG BROTHER

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va urmaresc cu mare placere...La multi ani celor care isi aniverseaza azi ziua onomastica!
    BIG BROTHER

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. salut baieti, dau de baut
    By popescupope in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 18th September 2006, 19:18
  2. sat+ x9.1...probleme semnal....ajutor baieti.
    By memorex4u in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 13th September 2005, 13:10
  3. Baieti de baieti
    By bogdan X in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 33
    Last Post: 23rd August 2005, 20:16
  4. BAIETI UN PIC DE AJUTOR DACA SE POATE
    By cristileone in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th August 2005, 19:14
  5. Mai baieti!!!!!!!!!
    By picieri in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 24th December 2003, 21:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top