Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Imagine dm 800

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagine dm 800

    Va rog frumos cei ce aveti dm 800 ce imagine imi recomandati? Mentionez ca nu folosesc motor ci comutator diseqc 8+1.Momentan am pus nabilo-blackHole ultima versiune si folosesc cccam 2.0.11.La voi tot asa merge telecomanda de pe dm 800 si pe tv?La mine actioneaza si tv -ul cu ea
    Am un tv hdmi Westwood.Multumesc mult.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Va rog frumos cei ce aveti dm 800 ce imagine imi recomandati? Mentionez ca nu folosesc motor ci comutator diseqc 8+1.Momentan am pus nabilo-blackHole ultima versiune si folosesc cccam 2.0.11.La voi tot asa merge telecomanda de pe dm 800 si pe tv?La mine actioneaza si tv -ul cu ea
    Am un tv hdmi Westwood.Multumesc mult.
    am testat vreo 5 imagini, si tot la gemini am ramas, pune fara grija..
    e cea mai stabila..

    ca a 2 a optiune ar fi newenigma..

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    am testat vreo 5 imagini, si tot la gemini am ramas, pune fara grija..
    e cea mai stabila..

    ca a 2 a optiune ar fi newenigma..
    Da multumesc mult. O sa pun gemini caci e original,l-am verificat si e fabricat pe 7 oct 2008.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am avut GP si acum nabilo 0,5 Black Hole ,o recomand

  5. #5
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Da multumesc mult. O sa pun gemini caci e original,l-am verificat si e fabricat pe 7 oct 2008.


    pune newnigma2, BA pe usbstick si poti s-le incerci pe toate dup aceea
    adevrul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default share

    Mie gemini mi se pare că scoate cea mai frumoasă imagine pe hd. O recomand.
    Ct despre telecomandă - aşa este - funcţionează şi pe tv, cel puţin la sony bravia e ok.

    "Say hello to my little friend"

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zzzzzz View Post
    Mie gemini mi se pare că scoate cea mai frumoasă imagine pe hd. O recomand.
    Ct despre telecomandă - aşa este - funcţionează şi pe tv, cel puţin la sony bravia e ok.
    Merge bine gemini,dar nu am subtitrare la o multime de canale,oare ce sa fie?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Merge bine gemini,dar nu am subtitrare la o multime de canale,oare ce sa fie?
    Care ai pus-o?Pune GP 3.90 si o sa ai.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    Care ai pus-o?Pune GP 3.90 si o sa ai.
    Asta am pus-o si nu merge nicicum,cel putin nici macar nu am optiune de subtitrare decat una=MPEG(ENGLISH)

  10. #10
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, fara suparare, dar citeste si tu manualul ala. Subtitrarile sunt in MENU > Subtitles, nu in Audio (ca la DM500).
    Altfel, nu facem decat sa repetam aceleasi banalitati pentru fiecare nou posesor de DM800.
    Numai bine!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Man, fara suparare, dar citeste si tu manualul ala. Subtitrarile sunt in MENU > Subtitles, nu in Audio (ca la DM500).
    Altfel, nu facem decat sa repetam aceleasi banalitati pentru fiecare nou posesor de DM800.
    Numai bine!
    Sa traiest si "la multi ani" merge perfect,da nu e ca la dm 500,toata noaptea m-am chinuit si nu am reusit 2 treburi
    1.-subtitrare -rezolvat
    2.-cum sa mut-sterg canale?

  12. #12
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    ...
    2.-cum sa mut-sterg canale?
    Ai auzit de DreamboxEdit?
    Eventual, apasa tasta MENU in timp ce ai afisata lista de canale.
    Si nu in ultimul rand, RTFM.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Recomand Black Hole 0.5



    Antes de postear en este foro, lea las normas y presntese. Y al presentarse respete las normas N 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Nabilo Black Hole v 0.6 .

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O chestie ciudata ori e de la dm 800,ori de la cccam 2.0.11.Azi nu a vrut cartela de focussat sa faca AU,am lasat-o pana la 7 dimineata,am scos-o am pus-o iarasi de mai multe ori nimic.Am pus dreamul 500,noroc ca inca nu a venit clientul dupa el,am pus pe dm 500 gboxul caci era pe cccam tot 2.0.11 si nu a facut au.Dar imediat ce am pus gboxul pe dm 500 a facut au 1010 FocusSat 01.01.09-31.01.09
    01.12.08-31.12.08
    Receptorul de focussat l-am imprumutat in alta localitate,asa ca trebuie sa-l aduc inapoi,deci in concluzie cred ca e de vina ori dm 800,ori cccam 2.0.11?La voi cum ecu uptdatele la cartela?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top