Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: DM500s cu Pli

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500s cu Pli

    Nu mai are imagine si nici semal de la satelit. Dar pe web ma pot conecta la el si ptin telnet si ftp gbox merge dar nu imi apare nici macar meniu pe televizor.

    Are cineca idei ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica spatiul ...daca e full o ia razna receptorul.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Mersi esti unu dintre putini care raspunde

    Am pus imagine noua goala si nu apare nici meniu si cauta la infinit satelitu iar semnalu ii ffff mic ceva de genu 34%

    Mersi

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foarte posibil sa-ti deplasat vantul antena ! 34% arata ca ai semnal ... deci ca tunnerul merge ! nu are nici o legatura cu imaginea instalata !

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Ok

    Dar nu imi papare nici macar meniu pe ecran nici boot nici nimica si cam cureteaza cand pun mana sa desfac antena

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    reinstaleza imaginea dupa ce faci erase de citeva ori la flash si nu schimba setingurile din pli[mie mi se restarta intruna]bafta
    reverifica conexiunil;e de la antena poate s-a intimplat ceva cu cablul[sa nu fie in scurt]
    Last edited by gladix; 7th January 2009 at 17:05.
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    conecteaza-te ku euroscart la el
    Dreambox_82

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca antena si LNB-ul sunt OK, atunci reinstaleaza fisierele settings, asa cum spune first_zipper aici: http://rdi-board.com/showthread.php?t=62765

    PS
    O sa mut thredul la sectiunea Dreambox.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default am uitat sa precizez ceva

    am scos toate cablurile din el am pus si pe scart si pe rca si tot nu am nici un pic de imagine pe tv nici meniu nici boot nici nimica
    Last edited by quartz75; 8th January 2009 at 14:48.

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai sus scriai ca nu-ti gaseste satelitul, acum nici nu mai buteaza?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumva ai avut clona si ai bagat gp din greseala ?

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau posibil ca s-a dus ceva la transformator sau la alimentarea din dream,ai motor ?

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default Mersi mult ca incercati sa ma ajutati

    Mai scriu o data ca sa intelegeti cum sta treaba ca poate nu m-am exprimt bine:

    Dm500s (am pus mai demult un GP care zicea ca ii original) totul am mers ok pana intr-o zi cand RDS-ul mia taiat netu. Dupa ce a revenit netu am trecut pe Av-ul pe care era DM si intuneric. Am zis ma sa blocat si ii dau un reset si o sa merga. I-am dat reset nimica am incercat sa intru de pe calculator pe el si pe FTP si Web il pot acesa. Dar pe web am vazut ca el defapt are numai 34% semnal. Iar pe televizor nu apare absolut nimica. Am schimbat cablu sact scart cu alt cablu care merge, am testat cu si fara LNB. Am motor si imagiea actuala si care o fot pe le in mometu in care nu o mai mers era PLI.
    Acum sper sa intelegeti.

    Astept idei.

    Mersi
    Last edited by quartz75; 9th January 2009 at 11:19.

  15. #15
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa procedezi asa:
    1. Verifica cu un creion de tensiune daca iti apare tensiune pe carcasa la DM, este posibil ca TV-ul sa iti furnizeze o tensiune prea mare pe scart. Daca iti apare aceasta tensiune pe carcasa, leaga DM la impamantare (un simplu fir tras la impamantarea de la calculator..etc)
    2. Pune o noua imagine cu cablu null-modem si fa-i satarile corecte daca ai antena motorizata.
    3. Verifica daca instalatia (antena-cablu) este ok, folosind un alt receptor.
    4. Verifica receptorul si pe alta antena (daca ai posibilitatea asta), sau tot pe antena ta, dar elimina din circuit motorul dupa ce o fixezi pe un satelit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top