Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Netgear dg834gt

  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Netgear dg834gt

    cine poate sä-mi spunä cum blochez un ip extern cu acest dsl-modem/router este cel mai tare din parcare

    problema este in felul urmätor

    cu toate cä am firewall rule to block IP from WAN IP: 84.112.xxx.xxx in warnings.txt imi tot aratä Login Failed ! de la acest IP


    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Daca-i cel mai tare din parcare ar trebui sa faca singur treaba.
    dacä te referi la router, este cel mai slab din parcare
    cel care imi spune cum sä fac este cel mai tare
    cred cä trebuie sä intreb direct la netgear
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms fain pentru intentie
    esti aproape cel mai tare

    dupä cum spune titlul: " Guide to controlling internet access for a PC on your LAN " nu merge ce vreau eu

    problema este cä eu nu vreau sä blochez un IP din LAN ( 192.168.xxx.xxx )
    eu vreau sä blochez un ip ( inbound) din WAN ceva de genul 84.122.xxx.xxx
    am blocat eu ip-urile din wan dar in warnings.txt din dream imi aratä cä ip-ul ajunge panä la box

    ps: am ultimul firmware
    adevärul este inventia unui mincinos

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica prima data daca nu cumva este IP unui client?
    Am patit la fel ,dupa ce am aruncat o privire in log warning.text
    am descoperit ca era de fapt IP unui client. El fiind online De ce a dat eroare login failed, nu am explicatii.

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Verifica prima data daca nu cumva este IP unui client?
    Am patit la fel ,dupa ce am aruncat o privire in log warning.text
    am descoperit ca era de fapt IP unui client. El fiind online De ce a dat eroare login failed, nu am explicatii.

    nu este
    il am de mai mult timp si nu stiu cine este
    de fapt sant mai multe ip-uri

    am avut de gand sä scrimb portul dar este prea mult de muncä si nu am chef
    trebuie sä rezolv din router
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici s-a mai dezbatut subiectul. Fara rezultate concludente.
    SHALOM

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Aici s-a mai dezbatut subiectul. Fara rezultate concludente.
    da imi aduc aminte de discutie
    dar acolo parcä se vorbea de gbox
    eu am cccam
    nu cä ar deranja dar im face un warnings.txt de la 4 MB in sus in cateva zile

    dar o sä dau copy/paste la ip in public si poate rezolväm asa sä scap odatä de ip-urile astea "vechi"

    interesant este cä firewal-ul este configurat sä blocheze ip-ue din WAN dar dupä cum se vede trece prin el färä probleme
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    ...
    nu cä ar deranja dar im face un warnings.txt de la 4 MB in sus in cateva zile
    ...
    Daca doar asta e problema, pune un # in fata la LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt din CCcam.cfg si fisierul nu va mai fi creat.
    Sau muta-l pe USB cu LOG WARNINGS : /media/usb/vrajeala.txt.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Daca doar asta e problema, pune un # in fata la LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt din CCcam.cfg si fisierul nu va mai fi creat.
    Sau muta-l pe USB cu LOG WARNINGS : /media/usb/vrajeala.txt.

    päi nu chiar....
    totusi ....
    ba nu...
    ba da...
    dar totusi....
    as vrea sä aflu...
    hmmm
    ce naiba am vrut de fapt sä aflu ?



    ms fain

    sant sigur peers vechi naiba mai stie de cand si cum
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top