Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,172
    Posts Thanks / Likes

    Default ALT-DVB si diseq

    Pentru a folosi 4 LNB-uri cu Diseq 1.0 ce am nevoie? Am citit pe undeva de un driver Diseq modificat, unde-l gasesc?

    Inca o intrebare, daca nu am sunet, imi trebuie filtre MPEG2, altele decat cele incluse?
    CU
    TransWarp

  2. #2
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Salut !
    * Presupun ca ai deja switch-ul ..asa ca trebuie doar sa adaugi cei 4 sateliti (vezi butonul [Edit] din lista de alegere sat) si la fiecare sa-i pui intrarea (LNB?) corespunzatoare.
    Switch-urile "clasice" (diseqc 1.0) sunt committed asa ca nu ai nevoie de driver patchuit.. vezi doar sa NU pui bifa "Use enhanced driver" in [Device]

    * Pentru sunet iti recomand filtrul de la Intervideo (iviaudio.ax)...si alege un graph care-l foloseste (cele care incep cu SS2_IV_*.grf)

    Spor !

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    * Ahhhh, butonul edit, prea mic aseara ca sa-l vad

    * Eu am lasat filtrele SS2_Basic si merge. La mine chiar cu InterVideo audio filtru. Problema este la cineva la care nu apare InterVideo, de unde se poate face rost de acest filtru?

    Multumesc frumos pentru raspunsuri.
    CU
    TransWarp

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Romania
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu, daca nu ai instalat mega codecs pack (in care este sigur), el este inclus in WinDVD pe care trebuie sa il instalezi.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha multumesc. Eu am instalat InterVideo WinDVD si de aia merge. Filtrele Basic_Graph pentru ce sunt? La mine merge bine cu alea.

    Inca o intrebare, noua: Am copiat shlcrypt.dll in \Plugins si nu se face "Free". Am omis ceva?

    Si inca una: La ce serveste "Disable selected CA" ?
    CU
    TransWarp

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default alt dvb

    cred ca ai uitat sa bifezi optiunea de multi pid si mai trebuie setat la yankse dimensiunea pachetului la 184 parca

  7. #7
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by TransWarp
    ......
    Si inca una: La ce serveste "Disable selected CA" ?
    E o "inginerie" facuta ca sa pot afisa numai canalele pentru care exista o sansa de decriptare. De ex. daca un canal e codat numai in PowerVU sau numai in Crypto clar ca nu o sa-l "vad" folosind Yanksee. La dezactivarea sistemelor bifate in fereastra aia iau toate canalele si pun o bifa pe acele CA-uri cum ca nu sunt inaccesibile... apoi daca-i pui [X] Decriptable se filtreaza canalele care au cel putin 1 sistem activ (nedezactivat)

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: alt dvb

    Quote Originally Posted by patrascanum
    cred ca ai uitat sa bifezi optiunea de multi pid si mai trebuie setat la yankse dimensiunea pachetului la 184 parca
    fara multipid ca altfel plingi linga el pina deschide.e suficient sa pui packet size pe 184.dupa aceea sa merga snithul trebuie sa revii la 920

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. switch diseq dupa switch diseq
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 00:20
  2. altdvb diseq help
    By lemnvonletea in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2006, 20:57
  3. About diseq
    By potencia in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 3rd May 2006, 02:13
  4. diseq
    By anaconda_max in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th November 2005, 09:18
  5. diseq cu ss2??
    By xyboox in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 11th April 2005, 15:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top